Gönderen Konu: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?  (Okunma sayısı 220453 defa)

cem_civic_es

Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
« Yanıtla #275 : Kasım 07, 2013, 09:48:06 ÖS »
Arkadaslae istanbul ici tanidik guzel filmci varmi bildiginiz? Aksaraydaki filmciler toz toprak icinde takiyorlar pek icim rahat etmedi acikcasi. Max 150 tl ye kadar verebilirim
istanbulun nersındesın arkadasım..

hondax1980

« Yanıtla #276 : Aralık 03, 2013, 08:09:30 ÖS »
5 ÖS »Abicim artık anlasip kontak kapatalım derim yeter be artik heryerden orgutlenelim bu kadarKufreder gibi bu nedır arkadaş uyanalim zenginlerden vergi alamayip Garibin ekmegine lpg sine tecavüz ediyorlar bu işe bi dur diyelim mesala mart basi gibi 1ay kontak kapatip toplu taşıma ya yonelelimSize yalvariyorum
 2014 ocak 5 saat 11:00 da Üsküdar da buluşalım kontak kapatip
Protesto edocez face ve twitter dan herkese söyle yelim

TolgaKsk

• TOLGA
« Yanıtla #277 : Mart 15, 2014, 10:24:29 ÖS »
Bağcılar güngören sanayi sitesinde dursun oto cam var dikizi kopardım dediler camcı yapıstırır aradım buldum o sırada içeride 1 i hazır birinede ayrı biryerde film çekiyorlardı işciligi begendim 150 tl fiyat çekti neye niyet kime kısmet derler ya dedim abi 100 tl ye çekiyorlar düş yok işçiliğimiz güzel dedi git orada yaptır dedi ikna oldum braktım 4 saat sürdü ama işçilik gerçekten güzel tavsiye ederim.

teachers71

« Yanıtla #278 : Mart 16, 2014, 07:05:53 ÖS »
Ziebartta tavandaki sunroof ve ön 2 cam teklif aldım.  250Tl. Burdaki rakamlara bakınca komple 100-150tl ler. Aradaki fark fahiş. Okadar kalite farkı varmıki ?

Baskent_Lee

« Yanıtla #279 : Mart 26, 2014, 01:02:19 ÖS »
boşu boşuna sırf marka diye o kadar para vermeyin. Film işinde tamam filmin kalitesi de var ama işçilik de bi o kadar önemli.Sırf marka diye 300-400 lira para verenleri anlamıyorum Zieabartın da en koyusunu çektirdiğinde karanlıkta dışarıyı fazla göremezsin. Bu işin ideal fiyat aralığı 100-150 lira arası

Baskent_Lee

« Yanıtla #280 : Mart 26, 2014, 01:04:13 ÖS »
Ziebartta tavandaki sunroof ve ön 2 cam teklif aldım.  250Tl. Burdaki rakamlara bakınca komple 100-150tl ler. Aradaki fark fahiş. Okadar kalite farkı varmıki ?

Kaliteyle hiçbi alakası yok kardeşim sırf isim var diye marka diye milleti boşuna kazıklıyolar. Sunroof a ben 50 tane bu işi yapan yere gittim hepsi de 20 lira istediler çektirdim ve canavar gibi de oldu.

teachers71

« Yanıtla #281 : Mart 26, 2014, 03:23:45 ÖS »

Kaliteyle hiçbi alakası yok kardeşim sırf isim var diye marka diye milleti boşuna kazıklıyolar. Sunroof a ben 50 tane bu işi yapan yere gittim hepsi de 20 lira istediler çektirdim ve canavar gibi de oldu.
Öylede llumar dan geçen hafta ön camları yaptırdım. 60 tl verdim. Ziebartta daha yüksek fiyat vermişlerdi. 2 adet film gösterdiler. İkisinden birer parça kesti ve üzerine kolonya gibi bir sıvı damlatıp üzerinde plastik spatula ile kazıma yaptı. Piyasa malı film üstünde spatula 2nci gidiş gelişinde soyulurken llumar filmde defalarca kazımasına rağmen en ufak silinme ve kazıntı olmadı. Şimdi 2 filmin aynı kalitede olmadığı açık. kalite farkı fiyat farkını hakediyormu bilmiyorum ama  hepsi aynı olayına katılmadığımı belirtmek isterim.

TolgaKsk

• TOLGA
Ynt: Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
« Yanıtla #282 : Mart 26, 2014, 03:48:52 ÖS »
Yanlis anlamayinda porsh 911 e film cektirmiyoruz gereksiz yere butcenizi zorlamayin he takintiliyim diyorsaniz gezerken filmi gordugunuz hosunuza giden arac sahiplerine sorun yada camina not brakin 200 tl yi pek gecmez takmayin bu kadar besmele cekin arabanizi isin ehline brakin. İyi forumlar.

Baskent_Lee

« Yanıtla #283 : Mart 26, 2014, 03:59:42 ÖS »

Öylede llumar dan geçen hafta ön camları yaptırdım. 60 tl verdim. Ziebartta daha yüksek fiyat vermişlerdi. 2 adet film gösterdiler. İkisinden birer parça kesti ve üzerine kolonya gibi bir sıvı damlatıp üzerinde plastik spatula ile kazıma yaptı. Piyasa malı film üstünde spatula 2nci gidiş gelişinde soyulurken llumar filmde defalarca kazımasına rağmen en ufak silinme ve kazıntı olmadı. Şimdi 2 filmin aynı kalitede olmadığı açık. kalite farkı fiyat farkını hakediyormu bilmiyorum ama  hepsi aynı olayına katılmadığımı belirtmek isterim.

Zaten bi önceki yorumumda filmlerin hepsinin aynı olmadıgını film kalitesi kadar işçiliğin de önemli olduğunu fakat sırf ismi var diye de 450-500 lira gibi uçuk rakamlar vermenin saçma olduğunu söylemiştim kardeşim

teachers71

« Yanıtla #284 : Mart 26, 2014, 08:57:51 ÖS »
Bende diyorum abartılı fiyatlar kalite farkının çok çok olduğundan değildir. Mutlaka kalite farkı var ucuzla pahalı arasında. Zaten 2 ön cam için 150li rakamları abartı bulduğumdan llumarda 60 tlye yaptırdım. Aynı firma başka marka için 40 tl dedi. Belki pazarlıkla 35 e inecekti. Ama film üstüne damlatılan 2 damla kimyasal maddeyle renk atıverdi. Llumarı netten araştımıştım. Ondan 2.5 kat fazla fiyat veren firma kalite farkı olarak o parayı hakedeceğini sanmıyorum. Yani aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Saygılarımla

NeFeR

« Yanıtla #285 : Nisan 12, 2014, 04:22:21 ÖS »
Dün cam filminden ceza yedik yine bıktım artık arkadaş araçta film varmı dedı var arkalarda dedim araca bile bakmadan yazdı .Plakam ön camda duruyordu onada kitledi.Başka bişey görüyosan onlarada yaz diye cıkışınca bağladım getir anahtarı demezmi zor yırttım . Allah sabır vere.

ysn1907

« Yanıtla #286 : Mayıs 03, 2014, 04:08:02 ÖS »
Bugün İstanbul Kocasinan'da bir oto camcısına gittim.. Fiyat sordum 300 tl dedi niye bu kadar pahalı diye sorunca da garantili ve senin camına uygulayacağımız filmler camlar inip kalktığında kapının üzerindeki o plastik kısımlara zarar vermiyor araban güzel arabana yazık dedi. Dandik olanlar bir iki yıkamadan sonra renk atıyor morlaşma yapıyor ve arabanın içine koku bırakıyormuş. Ben onun yalancısıyım.Sayım forumdaşlar bildiğiniz güzel bir yer tavsiyeniz varsa bekliyorum

NightKiss

« Yanıtla #287 : Haziran 21, 2014, 10:15:39 ÖS »
Marka işinden ziyade işçilik ve rengi önemli, sonuçta güzel bi görüntü işin yaptırıyoruz.
Filmi çektirtmeden önce camları mutlaka permatikle temizletin, sonra güzelce sildirin.Yoksa baloncuk yapar zamanla geçer derler size, sonra geçmez :)

caucass

« Yanıtla #288 : Ağustos 15, 2014, 03:20:07 ÖS »
permatikle traş mı etçez >%6rol

oto

« Yanıtla #289 : Eylül 19, 2014, 09:27:46 ÖÖ »
fiyatlar ne kadardan başlıyor pahalıya gitmek istemiyorum şimdi :) acil yardım .. http://www.4aotomotiv.com.tr/  baktığım sitede 50 lira diyor

Carismatiq

• Mustafa
« Yanıtla #290 : Eylül 19, 2014, 09:58:14 ÖÖ »
fiyatlar ne kadardan başlıyor pahalıya gitmek istemiyorum şimdi :) acil yardım .. http://www.4aotomotiv.com.tr/  baktığım sitede 50 lira diyor

Reklam yapmak adına foruma üye olduğunuz mesajlarınızdan açıkça belli olmaktadır. Bari kendinizi ve firmanızı düzgünce sizi tanıyalım konu başlığı altında tanıtınız forumda faydalansın imkanlarınızdan bu şekilde direk imaj zedelediniz.

ysf33

• Yörükoğlu
« Yanıtla #291 : Kasım 06, 2014, 09:20:13 ÖÖ »
arkadaşlar ucuz fil uygulamalarını tavsiye etmem çok çabuk soluyor ve çıkarması problemi oluyor redistans bozuyor marklaşmış yerlerde yapılan filmlere fazla güvenmeyin nasıl olsa markayım diyerek dandik film uygulanıyor nazınızın geçeceği yerlere gidin uygulama yapılmadan eğer fil kutulu ise markasına bakın top şeklinde ise rulonun en iç kısmında bitme noktasında marka amblemi olan markaları kontrol edin örneğim "elegand, 3M

serkanhaymana

« Yanıtla #292 : Ocak 04, 2015, 02:02:07 ÖS »
arkadaşlar film işinde ziebart vs markaların pahalılığı garanti ve işçilik profesyonelliğinden geliyor bunlar için 2 kat fiyat ödemeye değermi bence değmez piyasada çok kaliteli film ler var mesala vette ciddi kaliteli 10 yıl garantili bi ürün ama işçiliğini nerden alırsınız bilmem bu film 150 200 arası. gidipte 500 600 para vermek biraz israf bence

muratco

« Yanıtla #293 : Ekim 19, 2015, 06:23:00 ÖS »
Yeni aldığım jazz'ıma sonax marka 1 no cam filmi uygulatmak istiyorum %20 askeri personele indirim varmış kullananlar memnunmu yada istanbul anadoluda tavsiye edeceğiniz başka marka ve usta varmıdır?

selim1974

« Yanıtla #294 : Kasım 14, 2015, 03:13:01 ÖS »
Daha önce de yazmıştım yine yazayım, polis cam filmini araçtan bir hafta içinde söktür dedi, bir de trafikten men diye şerh koymuş, 500 TL çöp olmuştu, siz üzülürsünüz, polislerin bazısı göz yumuyor bazısı işte böyle affetmiyor, çekirge gibi zıpla zıpla nereye kadar:)

muratco

« Yanıtla #295 : Kasım 15, 2015, 05:07:42 ÖS »
Daha önce de yazmıştım yine yazayım, polis cam filmini araçtan bir hafta içinde söktür dedi, bir de trafikten men diye şerh koymuş, 500 TL çöp olmuştu, siz üzülürsünüz, polislerin bazısı göz yumuyor bazısı işte böyle affetmiyor, çekirge gibi zıpla zıpla nereye kadar:)
tabi bu riskde var hangi polise denk geleceğimiz belli olmaz..

alperozturk1903

« Yanıtla #296 : Kasım 16, 2015, 02:07:23 ÖS »
Arkadaşlar ikinci kez Honda Civic sahibi oldum,2012 bir önceki kasa dan sonra şimdi 2013 Elegance  aldim ve ufak dokunuşlara cam filmi ile başladım.
   Llumar marka cam filmi uygulaması Maslak oto sanayi de Gençler oto cam da Osman abi tarafından uygulandı. Ellerine sağlık çok güzel oldu. Fotosunu ekliyorum.(300 tl ) diğer aracım jazz ı satın alırken bayii hediye yapmıştı ancak keşke yapmasalarmış soldu ve ön arka camların renkleri farklı çok çirkin görünüyor. Kaliteli üründen şaşmamak lazım diye düşünüyorum. Belki 3 ay belki bir yıl sonra yapmalı ama doğru ürün kullanmalı.Lastikleri degirtirdim, Good year Efficient Grip aldım 4 adet 651 TL ,bence çok uygun bir fiyat.
   Cam kaldırma ve katlanir ayna,spoiler olayı var sırada ancak elektrik aksami söz konusu olduğu için bu kısmı serviste halletmek daha mantıklı sanki.Bu konu da tavsiyelerinizi bekliyorum.Herkese iyi forumlar hondadaşlar.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gurkankdr

• Gürkan Küçük
« Yanıtla #297 : Kasım 17, 2015, 12:52:55 ÖS »
Ceza mevzusu, ışık geçirgenliği %70in altında ise uygulanmalı diye kanunda yazıyor. o kadar karanlık olması zaten zarar. aksi durumda herhangi bir kaza, efendim cam kırılması durumunda kırılacak camı o film tutar ve yaralanmayı önler. gece sürüşlerinde arkadan geçen aracın ışığı yandan gelen aracın ışığını keser ve rahatsızlık vermez. Çevremde bir sürü kullanan var hiç duymadım ceza kesildiğini. ne saçma muayneden geçiyor ama cezası var.. Polis ceza kesmek istediği zaman bir sürü şeyden ceza kesebilir, göze batmamak lazım he diyip geçiceksin kendilerini fbi sanıyorlar malum..

sakir42

« Yanıtla #298 : Aralık 03, 2015, 03:05:12 ÖS »
Sayın Gürkan KÜÇÜK BU FORUM SİZİN BABANIZIN MALI DEĞİLDİR, burada Polisler için kullandığınız kelimeler(kendilerini fbi sanıyorlar malum..) için sizi saygıya davet ediyorum. Kuralları bilerek ihlal edip sonrada bunu başkalarına mal etmeniz ancak ve ancak kendinize yakışır bir tutum ve benzetmedir.Bu konuda sayın Forum yöneticilerini de kınıyorum burada yapılan yorumları kontrol ederek yayınladığınızı bildiriyorsunuz ama bu konulara daha dikkatli davranırsanız sevinirim.

gurkankdr

• Gürkan Küçük
« Yanıtla #299 : Aralık 06, 2015, 01:35:02 ÖÖ »
Sayın Gürkan KÜÇÜK BU FORUM SİZİN BABANIZIN MALI DEĞİLDİR, burada Polisler için kullandığınız kelimeler(kendilerini fbi sanıyorlar malum..) için sizi saygıya davet ediyorum. Kuralları bilerek ihlal edip sonrada bunu başkalarına mal etmeniz ancak ve ancak kendinize yakışır bir tutum ve benzetmedir.Bu konuda sayın Forum yöneticilerini de kınıyorum burada yapılan yorumları kontrol ederek yayınladığınızı bildiriyorsunuz ama bu konulara daha dikkatli davranırsanız sevinirim.

Elbette babamın malı değil, bu sizin içinde geçerli.
Gayette türkiyede geçerli şeylerden bahsetmişim, bunu 10 insandan 9u rahatça söyleyebilir, saygıda kusur ettiğimi falan düşünmüyorum yada kuralsız bir yazı veya hakaret.
Buradaki sitem sistemedir, muayneden geçerken numarasına bakılmaksızın hafif kusurlu şeyin cezası var ne saçma değil mi ?