Gönderen Konu: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?  (Okunma sayısı 220456 defa)

REİS

Ynt: CAM FİLMİ - ucuz film- pahalı film ?
« Yanıtla #75 : Ocak 25, 2010, 01:46:37 ÖS »
150-200 lira arası kaliteli filmler mevcut sakın 50 liralık filmlere aldanmayın sökmeye çalışırsın sökemessinde

deadmachine

« Yanıtla #76 : Ocak 26, 2010, 02:48:46 ÖS »
bence film çekip her polis gördüğünüzde kalp atış ritminiz değişeceğine sağlığınızdan olmayın orjinal camlarınızı siyah camlarla değiştirin. kralına gider yapın benceee :) saygılar

deadmachine

« Yanıtla #77 : Ocak 31, 2010, 07:20:50 ÖS »
yada perde sistemi yapın  :)

byberkay000

« Yanıtla #78 : Ocak 31, 2010, 09:02:52 ÖS »
evet siyah cam aslında en iyisi ama polisler gene ceza yazıyor. biliyorsunuz mercedes viano larda siyah cam mevcut. bi arkadaşım almıştı. antalyada polis çevirmiş. camlarda film var zannetmiş ve anahtarla camı çizmeye çalışmış. çizilmeyince ceza kesmiş. birde o 50 tl lik cam filmlerini sökmük istediğinizde folyo elinize geliyor siyahlık camda kalıyor. onuda tiner yada sıcak suyla filan çıkarmak baya zor.

cıvıcem

« Yanıtla #79 : Şubat 05, 2010, 10:36:38 ÖS »
elgrad diye bir marka cam filmi var arkadaşlar yaptıran oldumu hiç,250 tl'ye yapıyorlar... kullanan varmı arkadaşlar?

egc

« Yanıtla #80 : Şubat 16, 2010, 09:04:03 ÖS »
civicem, bahsetmiş oldugun film camı (edit:reklam içerikli kelime) yapıyor rahmanlarda bahsettiklerine gore kaliteli bir urunmus fakat 250 tl ye onu yaptıracagına 300 tl ye omur boyu garantili llumar yaptırmanı tavsiye ederim ben sahsen aracı bayiden teslim alırken yaptırmıstım

cıvıcem

« Yanıtla #81 : Şubat 16, 2010, 09:50:07 ÖS »
civicem, bahsetmiş oldugun film camı (edit:reklam içerikli kelime) yapıyor rahmanlarda bahsettiklerine gore kaliteli bir urunmus fakat 250 tl ye onu yaptıracagına 300 tl ye omur boyu garantili llumar yaptırmanı tavsiye ederim ben sahsen aracı bayiden teslim alırken yaptırmıstım

llumar cam filmi için istanbulda tavsiye edebileceğin yer varmı egc...

egc

« Yanıtla #82 : Şubat 16, 2010, 10:05:29 ÖS »
Bne şahsen m...n maltepe de servisinde yaptırdım ve memnunum hava kabarcıgı vs bi sıkıntı olmadı,onceki aracımdan llumarın kaliteli bri marka oldugnuda biliyorum.Maltepedeki servisi güzel ama dersenki servis olmasın forumda bazı arkadaslar uskudar taraflarından bahsetmişti sanırım

cıvıcem

« Yanıtla #83 : Şubat 16, 2010, 10:16:47 ÖS »
  matepedeki servis uygun benim için,serviste 300 tl falanmı llumar... bu arada ziebartta çok methediliyor fakat fiyatı biraz daha fazla llumardan

egc

« Yanıtla #84 : Şubat 16, 2010, 10:22:01 ÖS »
Serviste llumar icin 750 tl isteyecekler buyuk ihtimalle ama ben 300 tlye ikna etmiştim aracı teslim alırken yapılmıs olmasıda buna etken olmus olabilir tabi ama bnden sonra sadece film yaptırmaya giden arkadasımda 400e yaptırdı.Piyasa fiyatları llumar icin nedir bilemem bunlar servisten istenen rakamlar.Ziebartta iyi bir secim olabilir bostancıdakini genelde begeniyorlar.Ne kadar istiyorlar ziebart icin?

cıvıcem

« Yanıtla #85 : Şubat 17, 2010, 08:29:04 ÖÖ »
Serviste llumar icin 750 tl isteyecekler buyuk ihtimalle ama ben 300 tlye ikna etmiştim aracı teslim alırken yapılmıs olmasıda buna etken olmus olabilir tabi ama bnden sonra sadece film yaptırmaya giden arkadasımda 400e yaptırdı.Piyasa fiyatları llumar icin nedir bilemem bunlar servisten istenen rakamlar.Ziebartta iyi bir secim olabilir bostancıdakini genelde begeniyorlar.Ne kadar istiyorlar ziebart icin?

ziebartta aracı ilk aldığımda boya koruma ses yalıtımı falan yaptırmıştım o zaman sorduğumda 400-450 tl gibi bişey istemişlerdi... şimdide heralde o civarlardadır,ziebart cam filminide çok methediyorlar... artık ya llumar ya ziebart hangisi uygun fiyat verirse yaptırıcaz,cam filmi cidden arabanın havasını çok değiştiriyor...

ocean0636

« Yanıtla #86 : Şubat 19, 2010, 08:23:01 ÖS »
Ben tanıdık yer olmasına rağmen 1200tl para harcadım on cam dahıl 2 Kat solargard..Ziebart,3m'den cok daha memnum kaldım.
Benım araba ıcın cok ugrastılar,sıyah bır fılmden zıyade araç rengıne yakın ton yakalamya calıstık. Acık ton aynalı ve en koyu ton siyah fılm ıle aracın rengını yakaladık fakat cok zor oldu sıyah fılm bıle pek cok tonda olabılıyor. Fılm mevzusu acıklıga kavustu ama en onemlı olan bı kısım ıscılık. Fılm cektırdıgım yer mercedesın yetkılı fılmcısı(hastalya mercedes). 0km mercedes sahıbının fılm ıstedı uzerıne cekıcı ıle getırılıyor aracın kapıları bagajı her bı yerı sokuluyor camlar bagımsız bı sekılde cıkarılıyor guzelde fılmlerı cekılıyor ve eskısınden farksız bı sekılde yerıne gerı takılıyor..(işçiliğin kalıtesını anlatmak ıcın soyluyorm)
Benım arabanın ön cam fılmını 1 gunde cektıler sabah 10 da bıraktım aksam 6da aldım. Yan ve arka camları ıse sabah 8 de bıraktım aksam 8 de aldım yaptırdıgım yer fevkalde bır ıscılık ve kalıte ıle yapıyor. Pek cok kısı bı fılme bu kadar para harcanır mı dedı ama hakedıyor.
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2010, 08:24:33 ÖS Gönderen: ocean0636 »

egc

« Yanıtla #87 : Şubat 19, 2010, 08:56:53 ÖS »
ocean hakkatende bir filme bu kadar para harcanırmı :) polisin teki cıkıcak karsına gitti 1200tl.o paralara direk lazer karartması yaptırılabilirdi kanımca

ocean0636

« Yanıtla #88 : Şubat 20, 2010, 12:57:26 ÖS »
Yalnız benim arabamda 2 arabalik film var fiyat aslında normal..
Lazerle buna benzer bı ton yakalayamazsiniz ayrıca Antalya'da lazer yapan yer yok..

HONDAHAN

« Yanıtla #89 : Şubat 24, 2010, 01:04:52 ÖS »
Yav arkadaş hala açıklığa kavuşmadı.! Bu işi gerçekten iyi bilen yok mu yaa? Başına gelen, tecrübe sahibi?
Yasak mı değil mi bu film olayı? Yasaksa siyah cam neden değil? Ona da ceza yazıyorlarsa siyah cam taktırın diyen neden böyle söylüyor? Onun başına bişey gelmemişmi? Siyah camın maliyeti ne? Denildiği gibi çaktırmadan kaskodan yaptırılabiliyor mu? Napacaz bu işi arkadaş yaa arabaya da yakışıyor. Olmazsa olmaz. Tersin tersi :)

Tekos

• T.H.T İZMİR
« Yanıtla #90 : Şubat 24, 2010, 01:32:10 ÖS »
Arkadaşım,Film cam trafik kurallarına göre yasak koyu olursa daha dikkat çekiyor ve cezayı kesin yiyorsun açık olursa ve trafik polisi anlarsa o zaman onun insafına kalmış bir çok trafik polisi açık renk film camlara ceza yazmıyor ama yazanda yokmu var.Ben geçenlerde açık renk olmasına ragmen neredeyse cezayı yiyordum.Bu gibi durumlarda içerdeki tepe lambalarını yakıyorum allah ne verdiyse içerde açıyorum.Eğer film cam yaptırmazsanda orjinalinden renkli cam taktırırsan çok koyu olmadıktan sonra Trafik ruhsatına işletebiliyorsun boyle oluncada polisler karışmıyor.Film cam TUV muayenesinde hafif kusurlu olarak geçiyor ve vize almanda bir problem olmuyor.Ucuz film cam yaptırırsan örnek(50-100 tl arası) Siyah olsa bile mora kaçan bir renk alıyor zamanla ve birde içerden bakıldıgı zaman bulanıklık yapıp gormeyi engelleyebiliyor.Zamanlada filmde kopmalar ve yıpranmalar meydana geliyor.Bence fazla pahalıya kaçmadan 3m,solargard,Llumar marka film markalarından birini  tozsuz ve kapalı bir ortamda işi bilen kişilere taktır.Bu arada eger kapılar sokulup oyle film çekilecekse servise yaptırman en iyisi çünkü işi bilmeneyen yerler kapıları soktukleri zaman kapıların tırnaklarını kırıyorlar sonra yolda giderken takır tukur kapılardan gelen sesleri dinleme ihtimalin var ...
Yav arkadaş hala açıklığa kavuşmadı.! Bu işi gerçekten iyi bilen yok mu yaa? Başına gelen, tecrübe sahibi?
Yasak mı değil mi bu film olayı? Yasaksa siyah cam neden değil? Ona da ceza yazıyorlarsa siyah cam taktırın diyen neden böyle söylüyor? Onun başına bişey gelmemişmi? Siyah camın maliyeti ne? Denildiği gibi çaktırmadan kaskodan yaptırılabiliyor mu? Napacaz bu işi arkadaş yaa arabaya da yakışıyor. Olmazsa olmaz. Tersin tersi :)

SekoLive

« Yanıtla #91 : Şubat 25, 2010, 11:41:30 ÖÖ »

en acık renk cam vardı aracımda ve ceza yedim filmlerin hepsi yaasak acıgıda koyusuda v.s. de filmin değeri 50 lira yediğim ceza 130 lira ve günü geçti aşşa ykarı 200 lira oldu cezanın tutarı ve hiç ukatılımız yazdı cezayı filmi sok v.s. demedi bile ki dememeside normal... ve aracı bir hafta içinde bir trafik ekibine gösterip zabıt tuturmanız gerekmektedir filmleri söktüğünze dair aksi takdirde aracınız men ediliyor trafikden. bu yazdıklarım kulak dolması deil direk yaşadığım bir olaydır.... 2.kez filmden yakalanan aracıda direkt bağlıyorlar arac muaeyeneye kadar gidiyor... bunları göze almayankimse film yaptırmasın aracına çok canı sıkılır.

airjaws

« Yanıtla #92 : Mart 13, 2010, 11:32:38 ÖS »
bayrampaşada kefil olabilecegim bi arkadasım var arkadaslar. bende 99 sedan civic var komple ön cam dahil 300 tl ye yaptırdım benim aracımın yanı sıra diğer tüm marka araçlarada yaptırdım herhangi bi sıkıntı cekmedim bilginize...

bado

« Yanıtla #93 : Mart 13, 2010, 11:36:26 ÖS »
hocam ziebart ve sonax gibi yerlerde pazarlık çok önemli. daha önce komple bakıma soktum arabayı 700 dediler ama 300 lira ya falan indirdiler yani çok fazla iniyorlar...

deniz44

« Yanıtla #94 : Mart 14, 2010, 12:21:04 ÖÖ »
Ben şirket aracına markası belli olmayan ama cizilmez diye tabir ettikleri filmden cektirdim,yaklasık 1 senedir kullanıyorum ve tek bir cizik,şişme,kabarma vs. yok. O yüzden ziebart,sonax gibi markalara astronomik rakamlar ödemenize gerek olmadıgını düsünüyorum.

« Yanıtla #95 : Mart 23, 2010, 12:25:11 ÖÖ »
arkadaslarında dedigin gibi 200-250 liralık gayet güzel filmler var. 580'e gerenk yoktur.

NeFeR

« Yanıtla #96 : Mart 24, 2010, 12:45:47 ÖS »
Kendi arabama 50tlye cizilmez çektirdim.Camları açtıkça kalkıyor filmler cam açmaya korkar oldum.Ancak 500lirada verilmez

bado

« Yanıtla #97 : Mart 24, 2010, 12:47:22 ÖS »
Beyler elgrad cam filmleri hakkında bilgisi olan varmıdır ? memnun kalırmıyım ? 5 yıl garanti veriyorlar tek tuning kampanya yapmış 150 tl ye yapıyor...

atmuc

« Yanıtla #98 : Nisan 06, 2010, 09:29:43 ÖÖ »
Ön cama film çektirmek tehlike yaratır mı? hızlı giderken ön camın kırılması anında görüş tamamen kapanacağı için tehlikeli bir durum olabilir mi? honda civiclerin ön camı zaten buzlu cam değilmiş. dağılmadan tek parça kalıyor ama yumruk atarak camı indirmek film varken mümkün olur mu?

arka koltuk tarafındaki camlarda film yasak mı?

çiftkurtlarda satılan filmin güvenlik sertifikası varmış. bu sertifika ile polis filmlere birşey demiyormuş.

sanli90

« Yanıtla #99 : Nisan 06, 2010, 09:46:40 ÖÖ »
Beyler elgrad cam filmleri hakkında bilgisi olan varmıdır ? memnun kalırmıyım ? 5 yıl garanti veriyorlar tek tuning kampanya yapmış 150 tl ye yapıyor...

elgard diyecektin galiba hocam dün park sensörü taktırdığım yerde cam filmide yapıyordu elgard yazısını gördüm ve sordum varmı diye elgard yok daha gelmiyor elgardı getiren firma başka bir cam filmi ismi söyledi bundan yapıyoruz diyor garantili 130 tl dedi fiyat