Arkadaşlar daha önce başka bir başlıkta paylaşmıştım burada da yeri gelmişken paylaşmak istiyorum.
Ben LPG pompa üreten bir fabrikada çalışıyorum. Yani sektörün içinden birisiyim. Ve katkılı otogazı bende kimseye tavsiye etmiyorum. Özellikle de enjeksiyonlu araçları olan arkadaşlara. Katkılı gazlar en başta enjektörlerde yağ kalıntısı bırakmaktadır. Filtre yağlandıktan sonra zaten özelliğini kaybetmekte ve tabiri caizse yağdanlık halini almaktadır. Filtre normalde 15.000 km de değişmesine rağmen katkılı gaz kullanan araçlarda yarı km lere gelmeden ömrünü tamamlar ve sonrasında tuttuğu pisliği ve yağı bırakmaktan başka işe yaramaz. Filtrenin tutmadığı yada bıraktığı çıkan bu yağ ve pislikler enjektörlerde ve hepsinden önemlisi map sensöründe arızalara sebep olur. Yağlanan sensör basıncı düzgün okuyamadığı için araçta tekleme, sabahları zor çalışma, stop etme gibi sorunlar çıkartır. Yada gaza geçmeme sıkıntıları çıkartır. İşin daha kötü yanı katkılı lpg motordaki yağlanma sorununa çözüm olup, sıradan dökme gazların açığını kapatacağı yerde sonuç tam bir hüsrandır. Arap yağı bol bulunca şamandırasına enjektörüne sıvarmış hesabı

LPG pompalarına gelince unutmamanızı istediğim bir şey var LPG pompaları akaryakıta göre daha hassas ve teknolojik cihazlardır. Elektronik olarak ısıya göre kendini otomatik olarak kalibre eder ve ne fazla ne de az satılmasına engel olur. yazın çok alıyoruz, kışın az gibi saçma yorum yapanlar içinde bunu belirtmek istedim.