Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim.daha önce 2003 honda civic aracım vardı hiçbir sıkıntı yaşamadım ama şimdi 2008 otomatik vites 26.000 km de honda civic aldım ve hiç memnun değilim.aracımın vitesi D ve R konumundayken tar tar şeklinde vuruntu sesi yapıyor sanki dizelmiş gibi P ve N modunda normal ve sessiz çalışıyor.Servise gittim ve ustalara gösterdim gergi bilyasından olabilir dediler garantiden değiştiririz dediler,eğer ses kesilmezse motoru indirmemiz gerekir en az bir hafta beklersiniz dediler ,fakat hangi işlemleri yapacaklarını söylemediler,ayrıca sesin araca herhangi bir sıkıntı yaratmayacağınıda dediler.bazı serilerde bu sıkıntının olduğunu ve garantiden araçların yapıldığını,fabrikanın kendilerine böyle bir talimat verdiğini söylediler.böyle bir sorun yaşayan arkadaşımız varsa bana konu hakkında bilgi verebilirmi,sizce motorla oynama yaptırmalımıyım,herhangi bir sıkıntı olurmu.birde en çok servis kayıtlarında nasıl gececek diye merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim.