evet bugün japoncu ustaya gittim ısrarla radyatör kapağı değişcek dedi, orijinal kapak sadece mersin plaza akbayrakta var aramadığım servis kalmadı yalnız anlamadığım iki parçadan bahsetti iki parçası 110 tl tek parçalı 78tl yarım kalan saçlarımda bu arada döküldü sinirden kapağın ikilisi teklisimi olur Allah aşkına bildiğin radyatör kapağı işte Allahını seven anlatsın şu ikinci parçayı nedir ne işe yarar gereklimidir 1 hafta önce 68tl idi şimdi 110 bilmem ne oldu öbür her neyse kalsın kapak verin dedim sadece bildiğin kapak işte o zaman 78 tl dedi arkadaş adam gibi bi radyatör kapağı bile alamıyoruz şase numarasından buldu gelen kapak yanlış eksik olmaz herhalde sabah 08 de oturdum şuan saat 10:45 anca kapak bulup siparişini verebildik hazır bulmuşken sizde alın bari bulunsun bi yerde fabrikasında bile yokmuş, Allah kaza bela arıza vermesin başka vallahi bıktım artık.
serkan kardeş,
psikolojini anlıyorum; haklısın, ama sabır bu mübarek günlerde , sabır..
Klimalı araçlarda 2 radyatör vardır, birisi bildiğimiz motor soğutan radyatör
diğeri ise sadece klimalı araçlarda olur ve sadece klimanın soğutmasını sağlar
büyük olasılıkla size bahsettikleri o iki kapaktan birisi motor radyatörünün kapağı, diğeri ise klima radyatörünün kapağıdır
aracınız klimalı olsa bile sizin ikinci radyatör kapağına ihtiyacınız yoktur sanıyorum(klimada sorun yoksa tabii)
ihtiyacınız olan asıl motor soğutucu radyatörün kapağıdır; normalde servisin bunu size açıklaması lazım
ama servistekilerin çoğusu cahil cühela
neyse hayırlısı bakalım , şu kapak bir gelsin, inşallah sorun çözülür, bende o ustaya bir tebrik mesajı atarım