arkadaslar aracımın farlarını 5 saat acık unuttum. sonra akü bitti.o kadar erken bitmesi normalmi?ayrıca dijital gostergeli araclarda aku takvıyesı olmuyormus,sebebi nedir?sorunun kolay bir cözümü var mıdır?arac 2008 civic sedan elegance tiptr.
Alıntı yapılan: Hondaniel - Şubat 22, 2008, 08:46:59 ÖSarkadaslar aracımın farlarını 5 saat acık unuttum. sonra akü bitti.o kadar erken bitmesi normalmi?ayrıca dijital gostergeli araclarda aku takvıyesı olmuyormus,sebebi nedir?sorunun kolay bir cözümü var mıdır?arac 2008 civic sedan elegance tiptr.5 saat bırakında bitsin akü takviyesi yapılmaz diye bir şey yok, yapılabilinir... ancak akü tamamen bitmiş ise dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var bu tür durumlarda teknik destek almanız daha faydalı olacaktır... sadece şuna çok dikkat edin akü takviyesi yapılırken kontak anahtarı aracın üzerinde olmasın immobiliser kodlarını silinebilir...akü kutup başlarını söktüğünüzde de teyp kodunuz silinebilir...
aynı anda hem takviye hem marşa basılmıyor sanırım... tebrik ediyorus ayışığı honda'yı
Alıntı yapılan: FATOŞ - Şubat 23, 2008, 10:15:51 ÖÖaynı anda hem takviye hem marşa basılmıyor sanırım... tebrik ediyorus ayışığı honda'yı Bak şimdi gene kızacaksın Fatoş, aynı anda hem takfiye hem marşa basılamaz ne demek, yedek aküyü bağladıktan sonra arabayı çalıştıracaksinki aküsünü şarj etsin, kontağı açıp marşa başmadan motoru nasıl çalıştıracaksınki aküyü şarj etsin, ancak boşalmış aküyü yerinden söküp hariçten şarj edebilirsin ama o zamanda proğramlar silinecek, belkide aküleri bir birine bağlarken kontak anahtarı dışarda olmalı , hani o anda kısa devre falan vs ... ne bileyim işte öyle birşey
45-50 dakikada bitmeside normal değil yani xzeon ne kadar çekiyorki bu kadar kısa sürede bitiriyor
dostum sen niye şükretmiyosunda şikayette bulunuyosun anlamadım.benim arabada sadece tesisat var yiyosa 20 dk. geçir bakalım kesin bitiriyo.o yüzden sürekli yokuş aşağılara durmaya dikkat ediyorum.çünkü çok başıma geldi.bende hep vurdurma yöntemi ile çalıştırıyorum.