s320 ?hm olabilir ama...pek hoş durmaz...
Altunizade de başında yemeni altında 302 otobüs ile iş kulelerine servis çeken kadın gördüm.S2000'i de bir bayan isterse kullanır. Hatta öttürür.Ben artık bayanların (en azından hatırı sayılır bir kısmının) kötü araba kullandığına inanmıyorum.Öğrenmeye başladılar.
çok komik ya,siz bari yapmayın,bu arada evet araba mavi hala ama sahibi kaplatmış
arabayada yazık olur sol şeritte s2k ile 40 la giden bayana da küfürler yağar , ben trafıkte benı sınır etmemiş hiç bayan sürücü görmedim
Alıntı yapılan: DENON - Mart 03, 2011, 12:25:34 ÖSarabayada yazık olur sol şeritte s2k ile 40 la giden bayana da küfürler yağar , ben trafıkte benı sınır etmemiş hiç bayan sürücü görmedim sana bana denk gelmemişsin ondandır.. şaka biyana eğer gerçekten tecrübesi yoksa s2k zor bi araçtır daha acemiliğini atıcağı başka bi araç düşünüp belki sonrasında düşünebilirsiniz.ama bayan kullanırmı kullanmazmı durumuna gelince nihayetinde bizimde 2 ayağımız 2 kolumuz var gayette kullanır
nıye bayan olunca eleştirme hakkın olmuyomuymuş heuheuhe
kadın dayanışması ,valla biz erkeklerde ööle bişi yok mesela , trafikte el kol hareketi yapanın kırarım kolunu kanadını , erkek erkeğe yapar işte bunu
sizin kavganızı seyretmekte tadından yenmez yemın ederım ehuehuhe