bırakın s2000'i şu anda del-sol almak için kıvranan insanlar var herzaman alınır bence s2000
@hakanhunisteribrahim, "bırakın S2000 i" derken, hani S2000 e gelene kadar DelSol için delirenler var, S2000 in tartışması bile olmaz havada karada alınır demiş Bu arada S2000 hayranlığını ve araştırmacı tarafını da takdir ederek izliyorum..
s2000 güzel araba ama cabuk sıkılırsın
Alıntı yapılan: Quantum - Mayıs 18, 2009, 07:34:58 ÖS@hakanhunisteribrahim, "bırakın S2000 i" derken, hani S2000 e gelene kadar DelSol için delirenler var, S2000 in tartışması bile olmaz havada karada alınır demiş Bu arada S2000 hayranlığını ve araştırmacı tarafını da takdir ederek izliyorum.. teşekkürler açıklama için evet herkesin bütcesi imkanları yetmez s2000 almaya yani del-sol almak için bile kıvranan insanlar var del-sol bile halen alınaccak bir araba iken S2000 her şekilde alınacak bir arabadır
Alıntı yapılan: typer46 - Mayıs 19, 2009, 11:25:39 ÖSs2000 güzel araba ama cabuk sıkılırsın Bende merak ettim neden böyle dediğini... Ben söyle düşünüyorum... İnsan hayal ederek bekleyerek severek bir araba aldıysa ona uzun yıllar binebilir. tabi ki arabayı ilk aldığında ki zevk ve heycanı duyamazsın bu gayet doğaldır ama hani öyle çabuk sıkılıp değiştirilecek bir araç olduğunu zannetmiyorum s2k nın... tabi bu sadece benim yorumum... Alp ile az çok muhabbetimiz var forumlardan.. onun sıkılacağını hiç zannetmiyorum dimi ALP?
s2000 gusel makına ama bnce honda:) bnce almayı dusunursen honda al:D
Alıntı yapılan: sinem - Mayıs 20, 2009, 06:10:56 ÖSs2000 gusel makına ama bnce honda:) bnce almayı dusunursen honda al:Dzaten konuyu açan arkadaş aldı s2000 i turluyor.. he bize diyosan zaten beklemedeyiz..
Şuan çok şaşırdım çünkü ilk defa Honda s2000 almak isteyen bir kıza rastladım... Sinem seni taktir ediyorum... Sen gerçekten anlıyorsun arabalardan.... Normalde kızların bildiği iki marka var... 1. malum BMW 2. si de MINI Cooper... Valla çoook şaşırdım.... ne diyim inşallah alırsın...