s2000 in bence yol tutusu bir (+) olarak yazilmasi gerekirken herkez arabanin duz gidemediginden bahsetmis. belki de yolda gordugunuz arabalarin cogundan daha iyi yol tutuyor s2000. Eksi yanlari da cok, eskiden daha az di cunku 2000 senesinde ciktigi zaman rakibi cok yoktu. artik s2000 den cok daha iyi rakipkeri var cunku herkez hatalarini kapatip yeni model cikarirken, Honda S2000 i hic degistirmeden (motorunu) 8 senedir piyasaya suruyor, sadece amerika da 2.2lt oldu motorlar 2004 den sonra, birde 2006 dan sonra elektronik gaz kelebegi koydular.
s2000 gorunusu bence bir (+).
Atmosferik olarak takilan parcalardan cok az guc alinmasi icin bazi arkadaslar (-) yazmis ama ben katilmiyorum cunku guc alinamamasinin sebeni motorun fabrika cikisi (+) olmasindan geliyor. Siz zaten onceden modifiyeli bir araba almis gibi oluyorsunuz.
Tork gercekten dusuk ona dicek bi lafim yok ama sonucta 9000 devir cevirmek istiyosaniz mecbur tork dan kaybediceksiniz.
Atmosferik yerine arabaya asiri besleme yapildigi zaman, bambaska bir araba oluyor (iste o zaman yolda tutmak marifet normal lastiklerle) herkez 240hp ligine duz gitmiyor diyo demekki onlara gore benim araba artik bilmiyorum nasil gider.
Radyo su gercekten kotu ama cozulemicek sorun diil. Standart kolonlar degisse, bir anfi takilsa yeter. bagaja da sub koymaya gerek yok koltuklarin arkasinda kalan panel e iki tane ufak konabiliyor.
Simdilik aklima gelenler bunlar...