Gönderen Konu: S2ooo 2oo9 satışları  (Okunma sayısı 16951 defa)

BigSaint

Ynt: S2ooo 2oo9 satışları
« Yanıtla #50 : Ocak 22, 2009, 04:04:34 ÖÖ »

wala kımse kusura bakmasın ama bu honda tr nın basındakıler gerızekalı arkadaslar
yok onu getırmem bunu getırmem su renk getırmem su model getırmem,
ya araba alıcaz gıdıyoruz sadece tek secenek mesela e kardesım bunun yurt dısında sunrooflu su war baska donanım paketlısı war baska rengı war getırsene ya 1.8 motor hb getırdıler tek secenek s2k beyaz yok o yok bu yok salak sacma ıs yapıyolar walla...

katılıyorum ama bu araçların ithalat anlaşması olmadığından vergi vs.. konulamıyor.. ben olsam anlaşmayı halledip sadece sipariş üstüne getirirdim.. fakat honda tr. araçların 2.0 ve üstü olması yüzünden pazarın motor vergisi yüzünden az olduğunu düşünerek araç modellerini sınırlı tutuyor..

murtilaf

« Yanıtla #51 : Ocak 26, 2009, 09:55:04 ÖÖ »
Bu o.s.m Neymiş böyle yaa :vaww

hakangunister

• www.osgun.com.tr
« Yanıtla #52 : Şubat 25, 2009, 09:30:13 ÖS »
Peki bir şey soracağım arkadaşlar... Neden Ülkemizde ki honda bayileri toplanıpta Honda TR ye bu şikayetleri iletmiyorlar anlamıyorum... Gerçekten Honda'nın çok güzel modelleri var yurt dışında... Honda Cıvık SI Coupe gibi... Neden bunları getirtemiyoruz biz... neden bayiler bu şikayetleri iletmiyorlar ve buna bir çözüm bulunamıyor anlamıyorum...  CNZDMR arkadaşım bence az bile söylüyorsun... :) geri zekalı iyi kalıyor bunların yanında... Bence bir an önce bu işe bir çözüm bulmaları gerek... Zaten Mart ayında cenevre otomobil fuarında S2000 Ultimate edition diye bir model tanıtacakmış Honda... BU model s2000 için son olacakmış ve sayılı üretilecekmiş... Beyaz içi kırmızı bir model... benim resimde de o var zaten... Kesin bunu da getirmezler türkiye'ye kesin.....

hakangunister

• www.osgun.com.tr
« Yanıtla #53 : Şubat 25, 2009, 09:32:09 ÖS »
Ben temmuz 2009 da almayı düşünüyordum S2000... Şimdi ne olacak çok merak ediyorum...

CuoreSportivo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : Mart 17, 2009, 09:40:12 ÖÖ »
Ben şimdi almayı düşünüyorum her kafadan bir ses çıkıyor bana s2000 satabilecek bir bayi arıyorum diyebilirim :)

BigSaint

« Yanıtla #55 : Mart 25, 2009, 10:47:59 ÖS »
valla s2000 bayiilerin bikaçında var şuan satışta..

hakangunister ; türkiyeye o tip araçların gelmeme nedeni fazla talep görmeyeceği yönünden..bu sene type-s type-r ve 1.8 sedanların gelişi de durduruldu tr'ye..insanlar 1800 ve 2000 cc ve üstünde honda almaktan nedense kaçınıyor..diyelim ki araç istek üzerine 10 adet geldi tr ye.. bunun motorundan tut şasesine egsozundan tut polen filtresine kadar parça getirmesi var.. daha tr de type-r satmazken adamlar si neden getirsin ki o da maksimum type-r kadar satar zaten..ayrıca zor bişi deil gidip yurt dışından alıp getirebilrsiniz arabaları kdv + gümrük ödüyosun 6 aydada bi bulgaristana gidip gelirisn :D.. ama arabanın tamponu mu deişçek 3 ay tamponsuz gezersin sanayiye sokmazsan :D..

umarım yardımcı olmuşumdur..

couresportivo siyah s2000 istersen ara.. ankaradayım elimde mevcut...

0533 583 40 18 ...

CuoreSportivo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : Mart 26, 2009, 01:21:20 ÖS »
Aldım abi ben eywallah :) MoonRock zaten geriyede bitek siyah kaldı içi kırmızı :)

hakangunister

• www.osgun.com.tr
« Yanıtla #57 : Nisan 01, 2009, 06:58:35 ÖS »
BigSaint  verdiğin bilgiler için teşekkürler. Aslında 2.0 üstü araba almak isteyen insanlar da haklı. Vergiler kol gibi. ÖTV indirimi oldu da ne oldu... 2.0 ve üstü  için %60 tan %54 e indirdiler... Aman aman ne büyük bir indirimmmm... Çok indirmişler canım. Bizde bu vergiler varken Honda Türkiye tabi ki getirmez her arabayı... İnşallah her şey düzelir...