Gönderen Konu: VSA'lı Almak Şart Mı ?  (Okunma sayısı 26783 defa)

Hondaniel

Ynt: VSA'lı Almak Şart Mı ?
« Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2009, 08:16:40 ÖS »
uslubuna dikkat et.
herkes adam gibi gitse trafıkte vsa-esp gerekirmi?
onumde cok yoldan cıkan,ucan gordum vsa-esp li. ama onlar kaza yaparken yan serıtte tofas-toros seridinde gidiyodu.
demekki tabir yerindeyse atlangoc olmamak lazım.

vsa = en iyi vsa insanın kendısı. bı suru vsa-esp li arac var insanlar ucuyo ,donuyo

ilginç bi yaklaşım..=))

bad boy baby bunun neresi ilginç resmen bilgisizlik. resmen vsa ile pilotajı eş değer tutmuş.

ALG

• THT
« Yanıtla #26 : Temmuz 01, 2009, 10:19:27 ÖS »
VSA nın s2k de gerekli oldugunu dusunuyorum, ben alacaksam VSAlı olanı tercih ederdim...hiç aklına gelmeyecek anda VSA ihtiyaç oluyor...VSA sı olmayan S2Klerin saçma sapan yerlerde komik hızlarda pert oldgunu biliyorum, en son bir arkadaşımın S2Ki bu sekilde pert oldu. Bence VSA lısını al.

GKS TypeR

« Yanıtla #27 : Temmuz 01, 2009, 11:43:19 ÖS »
uslubuna dikkat et.
onumde cok yoldan cıkan,ucan gordum vsa-esp li. ama onlar kaza yaparken yan serıtte tofas-toros seridinde gidiyodu.

vsa = en iyi vsa insanın kendısı. bı suru vsa-esp li arac var insanlar ucuyo ,donuyo

ilginç bi yaklaşım..=))

bad boy baby bunun neresi ilginç resmen bilgisizlik. resmen vsa ile pilotajı eş değer tutmuş.

uslubumda ne varmış yine söylüyorum vsa yı pilotajla bir tutmak bilgisizliktir, hakaret olsun diye söylemedim bu tamamen benim fikrim bu kötü bi uslub değil "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır."
sen şimdide yolda şahin toros kullanan adamla s2000 typer kullanan adamın pilotajını bir tuttun. açıklamanda biraz saçma olmuş "onumde cok yoldan cıkan,ucan gordum vsa-esp li. ama onlar kaza yaparken yan serıtte tofas-toros seridinde gidiyodu" demişsin. biraz sonra da köprü trafiğinde ferraride gidemiyo bende dersin.

Hondaniel

« Yanıtla #28 : Temmuz 01, 2009, 11:50:47 ÖS »
kanımca cocukca yaklasımlar bunlar,
kopru trafıgınde ferrarıyıde torosuda söfor götürür. kim iyiyse sıkısık trafıkte bıle yürür.
araba katılımlarında neden esp yok? demekki olay kullanıcıda biter.
uslubuna dikkat et.

ilginç bi yaklaşım..=))

uslubumda ne varmış yine söylüyorum vsa yı pilotajla bir tutmak bilgisizliktir, hakaret olsun diye söylemedim bu tamamen benim fikrim bu kötü bi uslub değil "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır."
sen şimdide yolda şahin toros kullanan adamla s2000 typer kullanan adamın pilotajını bir tuttun. açıklamanda biraz saçma olmuş "onumde cok yoldan cıkan,ucan gordum vsa-esp li. ama onlar kaza yaparken yan serıtte tofas-toros seridinde gidiyodu" demişsin. biraz sonra da köprü trafiğinde ferraride gidemiyo bende dersin.

GKS TypeR

« Yanıtla #29 : Temmuz 02, 2009, 12:04:30 ÖÖ »
sen illa pilotajın vsa dan daha iyi olduğunu savunuyosun inandığın şeyi savunmak hakkın peki neden 2005ten sonra s2000 lere vsa koydular neden yeni typer a vsa koydular ndeen senin aracın vsa lı yada şöyle diyelim
mesela senin inanıyorumki pilotajın iyidir yarın 60 la girdiğin viraja önce vsa lı 100 km ile gir sonra tekrar birde 100 km ile VSA sız gir eğer girebilirsen. bir dene yanıldığını anlıycaksın serhata da söyledim oda anladı haklıymışsın vsa başka bi şey dedi eğer yerinde kullanabilirsen. denedikten sonra tekrar yaz ama lütfen.  ama bana dersen 60 girilen viraja neden 100 gireyim 60 girer vsa ya ihtiyacım olmaz diyosan ozaman sana zaten vsa gerekmez senin şoförlüğün kendine yeter.

Hondaniel

« Yanıtla #30 : Temmuz 02, 2009, 12:29:55 ÖÖ »
vsa-esp herikisinide kullandım. hicbi faydasını görmedim.
vsa koyacaklarına bakımları 15.000 -20.000 e cıkartsınlar daha yararımıza bence. xenon koysun,far sensoru koysun, yagmur sensoru koysun,bagaja fiş koysun,kumandadan bagaj acma koysun, arabayı kılıtleyınce camlar kapatma koysun vs. düşük cc dizel motor yapsın.1.6-1.9 mesela.

G-Turk

« Yanıtla #31 : Temmuz 02, 2009, 08:57:09 ÖÖ »
walla nacizane fikrim s2000 VSA lı alınmalı. ancak gerçektende pro kullanabiliyosan vsa kullanmak istemeyeceksindir ki aracla istedigin gibi oynayıp zewkini daha da üst seviyelerde yaşayabil. kaç tanemiz apex nedir bilioruz ki daha dorusu kaçımız gerçektende pro kullanabilioruz ki bilinçli bir şekilde. dolayısı ile genele bakıcak olursak s2000 gibi tehlikeli bir araba vsa lı alınmalı.
ama malesef bende s2000 almak isteyen biri olarak vsalıların fiyatları can sıkıyor ve insan ister istemez 2005lere bakıyor=/
herkese ii forumlar...

GKS TypeR

« Yanıtla #32 : Temmuz 02, 2009, 10:12:28 ÖÖ »
vsa-esp herikisinide kullandım. hicbi faydasını görmedim.
vsa koyacaklarına bakımları 15.000 -20.000 e cıkartsınlar daha yararımıza bence. xenon koysun,far sensoru koysun, yagmur sensoru koysun,bagaja fiş koysun,kumandadan bagaj acma koysun, arabayı kılıtleyınce camlar kapatma koysun vs. düşük cc dizel motor yapsın.1.6-1.9 mesela.

ben senin ne demek istediğini ne için savaş verdiğini anladım, birazda olsun hızlı biriyle muhattab oluyorum zannetmiştim daha vsa nı esp ni kullanamamışsın, yararını görmemişsin, sende biraz daha tabir-i caizse "memur zihniyeti" varmış.  kusura bakma, sana kazasız belasız sürüşler...
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2009, 10:14:22 ÖÖ Gönderen: GKS TypeR »

tuner zafer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Temmuz 02, 2009, 10:24:39 ÖÖ »
VSA sız alırsan kaskonu ful yap.kemerini arabayla bakkalla giderken bile tak her an kaza yapma oranın yüksek ;)

VSA sız s2k ne binilmez ;)   gerçi VSA lı s2k yine yolda durmuyo ama VSA sızına göre daha iyi..
bu durumu düzeltmek için güzel bi amortisör ve güzel bi lastikle daha iyi yolda tutunursun ;) + VSA nın yardımı ile :)

TC 400

« Yanıtla #34 : Temmuz 02, 2009, 10:33:13 ÖÖ »
Sıralama şöyledır

1 ınsan 2 teknoloji =ılk once ınsan onemlıdır , önemlıdırkı teknolojı ona destek olsun. Teknolojı ıstedıgı kadar gelışmış olsun,insan faktoru oldugu surece daıma HATA YAPMA PAYINIZ OLUCAKTIR! sızın VSA degınız hondanın kullandııgı vsa teknolojısi 1990 larda cıkan ılk teknolojı urunudur. VSA ın okadar gelışmış versyonları varkı BMW MERCEDES de kullanılan ;) dersınızkı aracın yol tutusu 10 numara haytta yoldan cıkmaz dersınız 2 gun sonra kaskoya basvurursunuz maddı hasarlı bı kazamız var dıye :D

su anda dunyanın en gelışmış VSA sı da MSA -TSA vb.vb.vb. :D olsa aracınızda sız o aracı kullanıyorsanız (yanı ınsan faktoru varsa)herzaman hata yapma sansınız vardır ;)yapmasanız bıle dıs etkenleride unutmamak lazım ;)

TC 400

« Yanıtla #35 : Temmuz 02, 2009, 10:34:29 ÖÖ »
oyuzden teknolojıyı destek almak daıma ıyıdır;)

Bad Boy Baby

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Eylül 05, 2009, 03:02:39 ÖS »
bir de merak ettiğim birşey var 2004-2005 alanlar nasıl kullanıyorlar ? bir yere tosladılar mı ? çok merak ediyorum valla viraja girerken nasıl zaptediyorlar ?

HAKAN739

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Eylül 05, 2009, 03:12:44 ÖS »
VSA-ESP Benim yaşama sebebim,olmasaydı ben aynen kaç defa MORTO olmuştum,kaç defa kelime-i şehadet getirdim iş benden pilotajdan çıktı hep arabayı ESP-VSA topladı,Allah ondan razı olsun :D

gknnn

« Yanıtla #38 : Eylül 06, 2009, 03:10:59 ÖÖ »
vsa sart arkadasmın hytını defalarca kurtardııını bılıorum ve ayrıca mıllet haklı vsa buyuk destek ama bnde para cok hytm umrumda dıııl dıosan 2004 -5 al

lordkaradavut

« Yanıtla #39 : Eylül 13, 2009, 09:50:52 ÖS »
walla ben sahıbındende baya arastırıyorum topu topu 30 cıvarı s 2000 var 20 sı hasarlı cogunun pert kaydı fln var.Yanı bu arabayı alırken baya bı gecmısını arastırmak gerekıyor bence....Adam ılana yazmıs sadece kapı sacı degısmıstır tertemız dıye;sonra adamla gorusunce pert kaydı var dıyor.Aman dıkkat.ıyı arastırmak lazım.

Bad Boy Baby

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Eylül 14, 2009, 10:10:21 ÖÖ »
walla ben sahıbındende baya arastırıyorum topu topu 30 cıvarı s 2000 var 20 sı hasarlı cogunun pert kaydı fln var.Yanı bu arabayı alırken baya bı gecmısını arastırmak gerekıyor bence....Adam ılana yazmıs sadece kapı sacı degısmıstır tertemız dıye;sonra adamla gorusunce pert kaydı var dıyor.Aman dıkkat.ıyı arastırmak lazım.

çok doğru.... ulan hız yapmayı da bilseler... sırf caka satmak için alıp tosluyorlar...

dr_online

« Yanıtla #41 : Ocak 21, 2011, 04:47:11 ÖS »
bir de merak ettiğim birşey var 2004-2005 alanlar nasıl kullanıyorlar ? bir yere tosladılar mı ? çok merak ediyorum valla viraja girerken nasıl zaptediyorlar ?

valla geçenlerde bir tane 2005 model s2000 ilanında rastlamıştım aynen şunları yazmış;

"2005 model hasarsız s2000 araştıran arkadaşlar boşuna uğraşmasınlar bu modellerde kazasız bulamazsınız:)" belki de hasarsız gerçekten vardır ama arkadaş olayı özetlemiş işte...

typer46

« Yanıtla #42 : Nisan 18, 2011, 11:18:00 ÖS »
merak ettim kaçtane s2000 kullanıp bu kanıya vardınız merak ettim.
çok doğru.... ulan hız yapmayı da bilseler... sırf caka satmak için alıp tosluyorlar...

canguder

« Yanıtla #43 : Nisan 18, 2011, 11:31:39 ÖS »
en sağlıklı durumda olan s2000 bile en azından yanlarken kaldırıma vurup jantı kırılmıştır çünkü acayip kayıyor aracı tutmak zor. Vsa olmadığı zaman durum dahada beter.