Gönderen Konu: Honda city üretimi durdu, honda aracı siteden kaldırdı...  (Okunma sayısı 38752 defa)

MhondaElit

Bugün Honda'nın sitesine girdim ve baktım ki modeller kısmında City yok.  :ağlaa Evet dostlar bu başlık belki civic ve diğer model sahipolerini ilgillendirmez ama fikir fikirden üstündür. :artis  Ne yapmalı city'lerimizi satalım mı? Araçların değerinde büyük bir düşüş olur mu ne dersiniz?  :con

can98

Ynt: Honda city üretimi durdu, honda aracı siteden kaldırdı...
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2012, 03:02:47 ÖS »
Bence satmayı düşünmeseniz bile www.sahibinden.com a bir ilan  :con vermekte fayda var Hondanın sitesini görünce bende üzüldüm  :cry:

« Son Düzenleme: Ocak 09, 2012, 03:06:20 ÖS Gönderen: can98 »

can98

« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2012, 03:06:53 ÖS »
2008 otomatik Citylerin şuanki fiyatı 24500-26500 arası (arabanın bakım durumu kilometresine göre değişir) ben 1 ay önce sahibindene ilan verdiğimde 25500 verenler oldu vermedim  :artis yani 25500 e satılır  >=ok

(Forumdaki eski kasa City sahipleri sanırım 5-6 kişi)
« Son Düzenleme: Ocak 09, 2012, 03:08:53 ÖS Gönderen: can98 »

Grafink

« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2012, 03:39:30 ÖS »
fiyatının düşeceğini zannetmiyorum. fiatın sienaları, Bravaları... falan vızır vızır satılırken, Honda fiyat kaybetmez düşüncesindeyim...

MhondaElit

« Yanıtla #4 : Ocak 09, 2012, 04:03:08 ÖS »
Bence durum şu: Götürdüğü yere kadar götürsün, fazla sıkıntı çıkarmasın (istisnalar hariç) bastığın zaman gitmesede en azından tatmin etsin diyenlerdenseniz kullanalım ancak ben model yükseltmek istiyorum daha iyisini almak istiyorum diyenlerseniz bir an önce satın derim. Ben suyunu yağını günü gününe koyanlardanım. Her hafta içini dışını temizler, lastik havasını kontrol eder, yağına suyuna bakar bir güzel yıkarım ve garajıma koyarım. Ben beni sonuna kadar götürsün zamanı gelince satarım diyenlerdenim.

poseidon999

« Yanıtla #5 : Ocak 09, 2012, 04:15:43 ÖS »
Aracınızı satmak için almadıysanız ve sizin için bir sorun çıkartmıyorsa
neden satasınız ki ?

Yok ben sıkılgan adamım 2 senede bir araba değiştiririm derseniz hemen satın. zaten
o zaman civic city accord fark etmez.

karaboga18

• Lamborghini Die-cast
« Yanıtla #6 : Ocak 09, 2012, 04:45:29 ÖS »
city durdu, typ-r durdu, s2000 durdu :) başka ne kaldı yaa yerine ne gelecek acaba

poseidon999

« Yanıtla #7 : Ocak 09, 2012, 04:57:11 ÖS »
city durdu, typ-r durdu, s2000 durdu :) başka ne kaldı yaa yerine ne gelecek acaba

Ya sorma ben en çok S2000'e üzüldüm.
Böyle bir aracı ileriki nesillerin görmesi lazımdı.
İşin kötüsü yerine koyacağı başka araç yok.

MhondaElit

« Yanıtla #8 : Ocak 10, 2012, 12:50:40 ÖS »
Honda'nın elinde afedersiniz ama Wv ile katılımacağı net bir araç yok bence. Ne kaldı abi herşeyi durdurdu. civic var, crv var, jazz var başka ne var? Adamın passatı var jettası var golfü var polosu var toureq var. Yelpazesi çok geniş, hız performans, görünüm vs bunları kulak ardı ediyorum ama Honda araba konusunda biraz pasif kaldı gibi birşey. Yani civic banttan indirdin yeni değil mi? Ya yaptığın reklama bir bakar mısın. Çok kötü bir reklam birde Wv'nin reklamlarına bir bak anlarsın o zaman. Honda son zamanda çok pasif kaldı maalesef çok

MhondaElit

Honda city üretimi durdu, honda aracı siteden kaldırdı...
« Yanıtla #9 : Ocak 10, 2012, 01:00:08 ÖS »
.
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2012, 01:01:38 ÖS Gönderen: MhondaElit »

tahirarit

« Yanıtla #10 : Ocak 10, 2012, 01:02:57 ÖS »
Japonyada YEN kurunun artmasından dolayı, Honda Japonya 'da araç üretiminden kaçınmaya başlamış. Belirlenen 3 ülkeye yöneleceklermiş araç üretiminde, bu 3 ülkeden biriside Türkiye, Civic başta olmak üzere bir kaç modelinin Türkiye 'de üretilip yurtiçi ve yurtdışına gönderilecegini DUYDUM :)

mali

« Yanıtla #11 : Ocak 10, 2012, 01:06:30 ÖS »
üzücü bir durum maalesef

poseidon999

« Yanıtla #12 : Ocak 10, 2012, 01:09:40 ÖS »
Honda'nın elinde afedersiniz ama Wv ile katılımacağı net bir araç yok bence. Ne kaldı abi herşeyi durdurdu. civic var, crv var, jazz var başka ne var? Adamın passatı var jettası var golfü var polosu var toureq var. Yelpazesi çok geniş, hız performans, görünüm vs bunları kulak ardı ediyorum ama Honda araba konusunda biraz pasif kaldı gibi birşey. Yani civic banttan indirdin yeni değil mi? Ya yaptığın reklama bir bakar mısın. Çok kötü bir reklam birde Wv'nin reklamlarına bir bak anlarsın o zaman. Honda son zamanda çok pasif kaldı maalesef çok

Dediklerine kısmen katılıyorum.
Katılmadığım kısım şu:
VW için saydıklarının karşılığı olarak zaten Civic modelleri mevcut.
Bunların arasında sadece Jetta'nın karşılığı Honda da yok ama o da
Jetta Passat'ın donanımsızı olduğu için.
Kasası bile birbirine çok yakın sanki makyajlı makyajsız farkı gibi...

adamın golfü var = Civic
jettası var =
polosu var = Jazz
passatı = Accord
toureqi var = Crv
Tamam City'nin üretimden kalkmasını istemezdik ama demek ki adamların
üretim stratejileri bu şekilde. Ayrıca unutmayın ki tsunami çok büyük bir yıkım oldu
ve Honda'nın bir miktar küçülmesi gerekti.

Katıldığım nokta da şu. Honda da reklam diye bir şey yok. En azından Türkiye'de.

tahirarit

« Yanıtla #13 : Ocak 10, 2012, 01:12:23 ÖS »
En iyi reklamları bizleriz yürüyen reklamlar heran heryerde herşekilde :)

can98

« Yanıtla #14 : Ocak 10, 2012, 01:15:23 ÖS »
Hondanın Accord civic jazz crv Ww nin passat jetta golf toureg tiguan sirocco Toyotanın auris corolla yaris verso avensis rav4 prius land crusier honda artık diğer firmalardan geride kalmaya başladı bugün reklamda gördüm chevrolet cruze 163 beygir dizel motor yapmış hondanın bugünlerde birşey yapması lazım yoksa satışları çok düşer tvye bakıyorum her markanın reklamı var Hondanın yok hele şükür daha yeni yeni civicin reklamı çıktı

« Son Düzenleme: Ocak 10, 2012, 01:16:58 ÖS Gönderen: can98 »

can98

« Yanıtla #15 : Ocak 10, 2012, 01:17:59 ÖS »
City'e yazık ettiler hondanın tek aile arabasıydı (jazz hb türklerin çoğu sedan sever ben dahil)

Grafink

« Yanıtla #16 : Ocak 10, 2012, 01:18:05 ÖS »

Katılmadığım kısım şu:

adamın golfü var = Civic HB
jettası var =  Civic Sedan
polosu var = Jazz
passatı = Accord
toureqi var = Crv
üretim stratejileri bu şekilde. Ayrıca unutmayın ki tsunami çok büyük bir yıkım oldu

Katıldığım nokta da şu. Honda da reklam diye bir şey yok. En azından Türkiye'de.

Alıntıda udak bir değişiklik yaptım,

insan bilmeyince sallamak zor olmuyor;

Honda'nın ürettiği modeller,

1- Accord
2- Civic ( kendi içinde en dallı budaklı aile, LPG lisi, Hybirid, Si'si 3 kapılısı, Sedanı)
3-Crosstour
4-CRV
5-CRZ
6-FCX Clarty
7- Fit (jazz)
8- insgiht
9- Odyssey
10- Pilot
11- Ridgeline

Yani geçelim o var yok meselesini, meseleyi... ha Tr satılan VW lerin hepsine bir karşılığı var üstüne üstlük CRZ de cabası... VW nin türkiye'yi geçtim dünyada Spor Hybrid aracı var mı ki?

Bu Vagcılar kadar güldüren yok beni bu forumda,

Reklam için de, Civic HB in, Reklamını Bir araçtırın derim Youtube'da...
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2012, 01:20:29 ÖS Gönderen: Grafink »

can98

« Yanıtla #17 : Ocak 10, 2012, 01:20:27 ÖS »

Katılmadığım kısım şu:

jettası var =  Civic Sedan
polosu var = Jazz
passatı = Accord
toureqi var = Crv

Alıntıda udak bir değişiklik yaptım,

insan bilmeyince sallamak zor olmuyor;

Honda'nın ürettiği modeller,

1- Accord
2- Civic ( kendi içinde en dallı budaklı aile, LPG lisi, Hybirid, Si'si 3 kapılısı, Sedanı)
3-Crosstour
4-CRV
5-CRZ
6-FCX Clarty
7- Fit (jazz)
8- insgiht
9- Odyssey
10- Pilot
11- Ridgeline

Yani geçelim o var yok meselesini, meseleyi... ha Tr satılan VW lerin hepsine bir karşılığı var üstüne üstlük CRZ de cabası... VW nin türkiye'yi geçtim dünyada Spor Hybrid aracı var mı ki?

Bu Vagcılar kadar güldüren yok beni bu forumda

o dediğin arabaların çoğu türkiyede satılmıyor

Ben ww fanatikliği yapmıyorum doğruları söylüyorum

Grafink

« Yanıtla #18 : Ocak 10, 2012, 01:22:11 ÖS »
e zaten VW nin türkiye'de satıp da Honda'nın satmadığı yegane meseleler, Ticari araçlar, Binekte her aracına karşılık gelebilecek bir aracı var,
polosu var = Jazz
passatı = Accord
toureqi var = Crv
Rocco= CRZ

diye tekrar yazayım. roco ve crz yeni aklıma geldi... Dünya skalasını da ekstra yazdım... cımbızlamayalım efendiler, tümü okuyalım. Böylesi daha insancıl :D  Dizel motor yok dersen ona eyvallah...
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2012, 01:27:34 ÖS Gönderen: Grafink »

can98

« Yanıtla #19 : Ocak 10, 2012, 01:25:57 ÖS »
Ticari araçlar, Binekte her aracına karşılık gelebilecek bir aracı var,
Binekte varda ticaride yok ww nin caddy var hondanın ticarisi yok Ben WW nin fanatikliğini yapmıyorum senin lafını düzeltiyorum

Grafink

« Yanıtla #20 : Ocak 10, 2012, 01:28:25 ÖS »
Binekte varda ticaride yok ww nin caddy var hondanın ticarisi yok Ben WW nin fanatikliğini yapmıyorum senin lafını düzeltiyorum

Sevgili kardeşim sen benim lafımı düzeltmeden önce ne yazıyorum onu anlamaya çalış... ondan sonra bilahare düzeltirsin.

can98

« Yanıtla #21 : Ocak 10, 2012, 01:30:30 ÖS »

Sevgili kardeşim sen benim lafımı düzeltmeden önce ne yazıyorum onu anlamaya çalış... ondan sonra bilahare düzeltirsin.
Ben senin ne demek istediğini anladım kardeşim ww ile hondanın arabalarına karşılık geliyor city ise boşta kalıyor demek istiyorsun

poseidon999

« Yanıtla #22 : Ocak 10, 2012, 01:32:51 ÖS »
e zaten VW nin türkiye'de satıp da Honda'nın satmadığı yegane meseleler, Ticari araçlar, Binekte her aracına karşılık gelebilecek bir aracı var,
polosu var = Jazz
passatı = Accord
toureqi var = Crv
Rocco= CRZ

diye tekrar yazayım. roco ve crz yeni aklıma geldi... Dünya skalasını da ekstra yazdım... cımbızlamayalım efendiler, tümü okuyalım. Böylesi daha insancıl :D  Dizel motor yok dersen ona eyvallah...

Hb sedan aynı model diye tuttururlar diye yazmamıştım ama aralarında bariz farklar var.
Ayrıca Rocco-Crz cuk oturmuş.

Bunun yanında ticari araç falan diye tutturacaklar olursa Honda
deniz motorlarını, motorsikletleri, sanayi motorlarını,
park bahçe motor ve ekipmanlarını da sayalım ama bu gereksiz bir zidik katılımına girer.

Grafink

« Yanıtla #23 : Ocak 10, 2012, 01:36:33 ÖS »
herneyse... Luzumsuz polemiğe gerek yok...
Ctiy boşta değil. Neden olsun ancak City'nin muadili araç VW de hiç olmadı, Fiatta oldu (Albea) Reno'da oldu (Symbol) Dacia'da oldu ( Logan) velhasıl City'nin fiyatı bu saydıklarımdan çok yüksek olduğu için ve dizel olmadığı için rekabet şansı yoktu... Bu yüzden piyasadan çekilmesi gayet normal... Beklenebilir bir mesele...

Sonuç itibari ile City'nin üretiminin bitmesinin fiyatları çok fazla etkilemez... Piyasa da artık üretimi yapılmayan bir çok araç satılıyor. Honda'dan örnek vermek gerekirse mesela HRV... Fiyat düşüyor mu? aksine yükseliyor... City sahipleri canlarını sıkmasın. Panikle elden çıkarmak için fiyat kırmasın. Binmeye devam etsin...

Poseidon, Alnını karışlarım kim diyosa HB ve Sedan aynı diye, bir dünya fark var araçlarda :D ama kaygını anlıyor ve hak veriyorum. Bence de CRZ cuk oturdu. Yüksek beygirde Rocoya karşılık veremezdi belki ama CRZ type R de yolda...

« Son Düzenleme: Ocak 10, 2012, 01:38:14 ÖS Gönderen: Grafink »

can98

« Yanıtla #24 : Ocak 10, 2012, 01:52:16 ÖS »
herneyse... Luzumsuz polemiğe gerek yok...
Ctiy boşta değil. Neden olsun ancak City'nin muadili araç VW de hiç olmadı, Fiatta oldu (Albea) Reno'da oldu (Symbol) Dacia'da oldu ( Logan) velhasıl City'nin fiyatı bu saydıklarımdan çok yüksek olduğu için ve dizel olmadığı için rekabet şansı yoktu... Bu yüzden piyasadan çekilmesi gayet normal... Beklenebilir bir mesele...

Sonuç itibari ile City'nin üretiminin bitmesinin fiyatları çok fazla etkilemez... Piyasa da artık üretimi yapılmayan bir çok araç satılıyor. Honda'dan örnek vermek gerekirse mesela HRV... Fiyat düşüyor mu? aksine yükseliyor... City sahipleri canlarını sıkmasın. Panikle elden çıkarmak için fiyat kırmasın. Binmeye devam etsin...

Poseidon, Alnını karışlarım kim diyosa HB ve Sedan aynı diye, bir dünya fark var araçlarda :D ama kaygını anlıyor ve hak veriyorum. Bence de CRZ cuk oturdu. Yüksek beygirde Rocoya karşılık veremezdi belki ama CRZ type R de yolda...

City fiat albea reno symbol dacia loganla hyundai accent era kıyas bile edilemez onlar hem konfor hem boyut hem güvenlik yönünden cityden düşüklerdir Bence City C sınıfı olmalıydı sahibinden.com bile C sınıfı yazmış
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2012, 01:53:41 ÖS Gönderen: can98 »