Gönderen Konu: Honda city üretimi durdu, honda aracı siteden kaldırdı...  (Okunma sayısı 38750 defa)

Grafink

Ynt: Honda city üretimi durdu, honda aracı siteden kaldırdı...
« Yanıtla #50 : Ocak 10, 2012, 04:39:03 ÖS »
canım kardeşim linke bakmadım ama muhaber bilmemiştir uydurmuştur. Keza bu araç Mid sized sedandır, Minileştirilmiş sedan denilebilir.

http://www.carzy.co.in/blog/car-news/honda-city-segment-leader-quickly-losing-position.html/

Burda sınıfın lideri olarak seçilmiş, daha yüzlerce link koyarım buraya ama gerek varmı bence yok?

Ve dedğim gibi, sende yazılanı anlayamamak gibi bir problem var Can, Kim City taksi var dedi ki?  City nin içinde olduğu segmentten bahsettim orda...

saday20

« Yanıtla #51 : Ocak 10, 2012, 04:44:09 ÖS »
Arkadaşlar city nin türkiye pazarından çıkmasının en önemli sebebi 2012 civic in satışa sunulmasıdır, bu bir satış politikasıdır, dikkat ederseniz yeni kasa civic tip olarak yeni kasa city e çok benziyor, eğer city piyasadan kalkmasaydı, civic satışını çok olumsuz etkilerdi, city si olanlar üzülmesin sakın, arabanın piyasası düşmez merak etmeyin, aksine değeri artacaktır, cünkü yeni kasa city iyi bir araç, fazla - leri yok bu yüzden piyasada az olması talebin ve arayışın fazla olduğu dönemlerde 2.el fiyatını tavan yaptırır, sonuçta parçası bulunan ve her yerde tamirinin yapılabileceği bir araç, fabrikası kapanmadıya bunun..... rover gibi fabrikası kapansa ve parça sıkıntısı olsa piyasası düşerdi ama durum farklı 2013 te makyajlı kasa olarak geri gelecek merak etmeyin... :lovee

hondaciwic

« Yanıtla #52 : Ocak 10, 2012, 08:43:30 ÖS »
vllah o durdur bu durdu araba kalmadı cıtyler b segmentınde raabet gormuyordu

kacaman

« Yanıtla #53 : Ocak 10, 2012, 09:28:08 ÖS »
değer kaybetmez aksine meraklısı için kıymetlenir.

can98

« Yanıtla #54 : Ocak 11, 2012, 06:53:57 ÖÖ »
2013 te makyajlı kasa olarak geri gelecek merak etmeyin...
nerden öğrendiniz ???

saday20

« Yanıtla #55 : Ocak 11, 2012, 08:26:42 ÖÖ »
Yurt dışı sitelerine bakın görürsünüz, yeni kasa civic 1 sene bir boy göstersin ondan sonra >=ok

ümit07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : Ocak 12, 2012, 03:52:08 ÖS »
üzüldüm kaldırılmasına ama inşallah değeri düşmez :(

can98

« Yanıtla #57 : Ocak 12, 2012, 03:54:53 ÖS »
Hondanın sitesine baktığımda cityi görmediğim için tuhaf oluyorum  <783^2

ursus

« Yanıtla #58 : Ocak 12, 2012, 04:10:46 ÖS »
fuarlarda city nin makyajlı kasası tanıtıldı arkadaşlar kaldırıldığını falan nerden çıkardınız. makyaj yiyip gelecektir.

can98

« Yanıtla #59 : Ocak 12, 2012, 04:29:24 ÖS »
fuarlarda city nin makyajlı kasası tanıtıldı arkadaşlar kaldırıldığını falan nerden çıkardınız. makyaj yiyip gelecektir.
(sanırım) türkiyede kaldırıldı diğer ülkelerde devam ediyor

poseidon999

« Yanıtla #60 : Ocak 13, 2012, 01:52:33 ÖS »
Konuya son noktayı koyuyorum arkadaşlar.

Honda Türkiye iletişim sayfasından City'nin tekrar satışa girip girmeyeceğini yazı ile sordum.

Saolsunlar ertesi gün telefonla sorunun cevabını veriyorlar.
Sorduğum hiçbir soru cevapsız kalmadı bunu da belirteyim.

Her neyse City üretimden tamemen kalkmış ve Türkiyede makyajklı ya da makyajsız herhangi bir modeli satılmayacakmış.

can98

« Yanıtla #61 : Ocak 13, 2012, 02:00:12 ÖS »
City üretimden tamemen kalkmış ve Türkiyede makyajklı ya da makyajsız herhangi bir modeli satılmayacakmış.
Üzüldüm :(

ed35

« Yanıtla #62 : Ocak 13, 2012, 02:08:02 ÖS »
Yeni civic ile city'nin tipi aynı olduğu için kaldırmışlardır :D Şaka bir yana Honda'ya yakışmayan çok tipsiz bir araçtı zaten bu city...Zevk meselesi alan alır,binen biner saygı duyarım ama bu benim düşüncem,yenisini düzelttiler gerçi ama o eski kasa tam bir facia idi ;)

MerT01__civic

« Yanıtla #63 : Ocak 13, 2012, 02:12:21 ÖS »
Yeni civic ile city'nin tipi aynı olduğu için kaldırmışlardır :D Şaka bir yana Honda'ya yakışmayan çok tipsiz bir araçtı zaten bu city...Zevk meselesi alan alır,binen biner saygı duyarım ama bu benim düşüncem,yenisini düzelttiler gerçi ama o eski kasa tam bir facia idi ;)
+1905 valla ne yalan söylim bende katılıyorum size.. son kasa biraz güzelde.. ondan önceki kasa çok kötü.. hatta bu Honda'mı ya?? diyenler oluyordu.. :) ama yakıt tasarrufuna filan bişe diyemem tabi. :)

saday20

« Yanıtla #64 : Ocak 13, 2012, 04:56:36 ÖS »
Madem üretimden kalktı neden başka ülkelerde hala satılıyor? 2012 modeli neden çıktı bana bunu biri açıklasın yahu, bir de tipsiz diyen arkadaşlara avatarımdaki araca bir baksınlar derim, eğer bu araç tipsiz se diğer markalar daki tipsiz araçlara ne denir bilmiyorum.Marka birliği olmayan bir forum damıyım acaba diye düşünüyorum, başka forumlarda kimse araçlarını kötülemiyor ama buradaki arkadaşlar honda da sadece civic varmış gibi davranıyor, civic gözde bu kadar büyütülecek bir araç değil bence 1600cc normal bir araç sonucunda.

poseidon999

« Yanıtla #65 : Ocak 13, 2012, 05:17:45 ÖS »
Madem üretimden kalktı neden başka ülkelerde hala satılıyor? 2012 modeli neden çıktı bana bunu biri açıklasın yahu, bir de tipsiz diyen arkadaşlara avatarımdaki araca bir baksınlar derim, eğer bu araç tipsiz se diğer markalar daki tipsiz araçlara ne denir bilmiyorum.Marka birliği olmayan bir forum damıyım acaba diye düşünüyorum, başka forumlarda kimse araçlarını kötülemiyor ama buradaki arkadaşlar honda da sadece civic varmış gibi davranıyor, civic gözde bu kadar büyütülecek bir araç değil bence 1600cc normal bir araç sonucunda.

Markanın satış stratejisini bilmiyorum ama Honda'dan arayan hatun bana telefonda Türkiye'de satışı olmayacak dedi.

Ayrıca insanların şahsi görüşüdür. Kimseye neden City'i sevmiyorsun diyemeyiz.
mesela benim ilk kasa hoşuma gitmedi ama 2. kasa baya iyiydi.

Ayrıca bu davranış bizim ne kadar objektif ve demokratik bir marka forumu olduğumuzu gösterir.

ed35

« Yanıtla #66 : Ocak 13, 2012, 07:56:38 ÖS »
''poseidon999'' arkadaşımız en güzel cevabı vermiş,sevmediğim bir arabaya sırf Honda birliği egosu katmak adına övgüler mi yağdırayım yani? Fanatizmin lüzumu yok herkes neyi sevip,sevmediğini ortaya koyabilir,Honda forumu diye sürekli honda'nın önünde secde mi edelim?
Neyse olaya gelirsek civic çok küçümsenecek,city'de çok büyütelecek bir araba değil ;)

saday20

« Yanıtla #67 : Ocak 14, 2012, 07:45:59 ÖÖ »
Ben city'i büyütün demedim, küçültmeyin yeter, diğer honda forumlarında böyle bir acaip tavır görmedim ben, ne kadar ahlaksızca davranan arkadaşlar varmış meğer, her halde yaş grubu küçük bu forumun en iyisi bu forumdan çıkmak, biraz büyüyün de öyle konuşalım ben böyle forumda 1 dakika durmam, 36 yaşından sonra benim arabam seninkini geçer muhabbeti sıkıcı oluyor >%Sakin

honda2002

« Yanıtla #68 : Ocak 14, 2012, 09:23:58 ÖÖ »
Kimseye olarak direkt yanıt olarak yazmıyorum. Sadece kendi duygu ve düşüncelerimdir.

Bu kasa Hondaya hiç yakışmadı, tipi kötü, berbat vs gibi biraz aşşalayıcı yorumlarda bulunmak bu forumda yer alan bu araç sahiplerini en başta üzer.
Bir vesileyle alınmış bir araçtır, bütçe durumu ona göredir, yakıt tüketimi düşünülmüştür ya da civic alınacağına birkaç model yeni olsun denip alınmıştır, sahibi alacak kadar sevmişse bence olay bitmiştir.

Eski ya da yeni kasa farketmez eğer araç Honda ise, bu forumda bence değerlidir. Çünkü buraya çoğunlukla Honda sahipleri üye oluyor, bir araca sahip pek çok arkadaş var.

Düşünün aynı kasadan aracınız olsa ve siz de aracınızı sevseniz bu tür yorumlar hoşunuza gider miydi ya da ne düşünürdünüz ?

Hoşuma gitmedi, tercihim olmaz demek başka, tipsiz, facia vs demek başka.

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #69 : Şubat 11, 2012, 08:37:04 ÖS »
bence city sgmentler arasında kaldı b desen deyil c desen deyil  ama çok c segmentden iyi linea fulelanc   acent bide şu sembolle daicayla aynı  sınıfa sokan arkadaşlar arabadan anlamıyorlar cityle sembol arasında 3-4 gömrek fark var  city motor şeçenekleri h<riç linea ve fulelacdan daha iyi 

ed35

« Yanıtla #70 : Şubat 11, 2012, 10:48:08 ÖS »
bence city sgmentler arasında kaldı b desen deyil c desen deyil  ama çok c segmentden iyi linea fulelanc   acent bide şu sembolle daicayla aynı  sınıfa sokan arkadaşlar arabadan anlamıyorlar cityle sembol arasında 3-4 gömrek fark var  city motor şeçenekleri h<riç linea ve fulelacdan daha iyi 
Öhh diyorum daha ne diyeyim Linea'da Fluance'de civic'in rakibidir city'nin değil ;)
Privilage fluance ile city arasaında dağlar kadar fark var...Ki bunu reno'dan nefret eden biri olarak söylüyorum,linea ya da fluance al birini vur ötekine ama sınıf farkları var...

alimagar

• şeyhmus bilgiç
« Yanıtla #71 : Şubat 19, 2012, 05:31:41 ÖS »
Öhh diyorum daha ne diyeyim Linea'da Fluance'de civic'in rakibidir city'nin değil ;)
Privilage fluance ile city arasaında dağlar kadar fark var...Ki bunu reno'dan nefret eden biri olarak söylüyorum,linea ya da fluance al birini vur ötekine ama sınıf farkları var...
linea ile citynin fiyatları aynı  biraz fiyatları incelecen anlarsın

ümit07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : Şubat 23, 2012, 03:31:48 ÖS »
city durdu, typ-r durdu, s2000 durdu :) başka ne kaldı yaa yerine ne gelecek acaba

:( neden böle yaptılar acaba

senersongur

« Yanıtla #73 : Nisan 25, 2012, 08:59:51 ÖÖ »
Aslında model üretiliyor. Ülkemize şu an getirilmiyor. İlerde ne olacağı belli olmaz.