Nefret ediyorum o yazdığın tuning markasından Onlar esnaf değil..Neyse konu dağılmasın yeri değil burası
Alıntı yapılan: Typerkan - Mart 27, 2008, 08:16:00 ÖÖNefret ediyorum o yazdığın tuning markasından Onlar esnaf değil..Neyse konu dağılmasın yeri değil burası amacım konunun dağılması değil esnaf değil derken neyi kasttetiğini pek anlamdım.. sattığı ürünlerle ilgili bi problem mi var.? bende bi kaç tuning parçası sipariş vermek üzereyim aklımı karıstırdı bu sözlerin kardesim
Alıntı yapılan: utqu - Mart 27, 2008, 10:35:50 ÖSAlıntı yapılan: Typerkan - Mart 27, 2008, 08:16:00 ÖÖNefret ediyorum o yazdığın tuning markasından Onlar esnaf değil..Neyse konu dağılmasın yeri değil burası amacım konunun dağılması değil esnaf değil derken neyi kasttetiğini pek anlamdım.. sattığı ürünlerle ilgili bi problem mi var.? bende bi kaç tuning parçası sipariş vermek üzereyim aklımı karıstırdı bu sözlerin kardesim erkanın durumu biraaz farklı ve benim aracımın herşeyi orda yapıldı hiçbir sorun yasamadım
Ben tatsız olaylar yaşadım biraz o yüzden öyle söyledim bazı duyumlarda var tabi ama bakma sen bana kimsenin ekmeğine dil zatıcak değilim içine sindiyse rahat ol.
İşallah olmaz, hayırlı olsun Kadirdede var aem kit çok memmun biraz daha yakıyor aracı o kadar Neyse konu çok dağıldı arkadaşlar PLS..
bi sorun cıkmaz rahat olun...