• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

BU PARÇANIN NE OLDUĞUNU BİLEN VAR MI ACABA

Started by F@TİHKEM@L, November 16, 2014, 06:00:32 PM

Previous topic - Next topic

F@TİHKEM@L

araç 94 model hb ex
karbüratörün sağında bulunuyor bu parçayı nerede bulabilirim

gecetilkisi

ben karburator mebranı olarak bılıyorum o yay altında plastik bir yuzeye baskı yapar o plastik delınınce araç düzensiz çalışır. elindekı parcadan cok asagıda lınkı olan parca arıza yapar. işini bilen bir usta bul. karburator parcası olmadıgından olanlarda pahalı.

http://www.motorparts.nl/index.php?main_page=product_info&cPath=830_832_927&products_id=6602&zenid=67buaq47hvo2o4omh8fjbvepa2

F@TİHKEM@L

hocam bu parçayı iki gündür bende araştırıyorum sanırım içindeki zemberek ısınınca hava akışını sağlıyor bir nevi otomatik jikle sanırım ama piyasada yok yada ben bulamıyorum

gecetilkisi

Karburator orjinal olarak sifir yok.tamir edenlerde pek az gecen sene tamir isini yapan  diyarbakirda  bir kisi vardi oda öldu.bizim tamirciler sokup benzinle temizleyip takiyorlar . Normalde her parcanin ayari var.sen parcayi degil iyi bir karburotorcu bul o sorununu halledecektir.

F@TİHKEM@L

haklısın ama erzurumda teker sökmeyi bilen usta yok. karbüratörcüye götürdüm baktı baktı bu parçayı kesti bundandır bence bu parçayı bul dedi.tamam dedim 40 lira istedi verdim ama bi değişiklik yok arabada...

F@TİHKEM@L

bu bayan resmi nerden çıktı anlamadım tanımıyorum kendisini :)