• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Can sıkıntısından yaptığım TeamHondaTurkey carbon stickerleri :)

Started by alper_06, September 25, 2012, 11:54:42 AM

Previous topic - Next topic

alper_06

Sizce nasıl olmuş arkadaşlar.Uygulama sonrasıda resim ekliyeceğim.

poyraz_41

Çok hoş olmuş , Bu arada forumdan sticker alabiliyormuyuz aracıma yapıştırmayı düşünüyorum.

alper_06

Yorumun için teşekkürler.
Sticker ile ilgili çalışmalar yapılıyo yakında bilgi verilecekdir.

faw13

karbon görünümlü mü yoksa karbon üzerine mi yapıldı baskısı? başarılı olmuş bu arada elinize sağlık :)

alper_06

Baskı ve şeffaf carbon birleşimi. :)

Bu arada avrupa yakası buluşmasına gelen ilk 10 arkadaşıma 1 büyük 1 küçük carbon stickeri hediye edeceğim
[/u]

alper_06

Arkadaşlar bi açıklama yapıyımda aklınıza başka bişey gelmesin. ben reklamcı veya tabelacı filan değilim.Bunu amatörce yaptım bilginiz olsun.
Bunlarda uygulama fotoları az önce yapıp hemen paylaşmak istedim.

oktayoo

mtl34

alper_06

Teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim.Farklı şekillerdede yapacağım.onlarıda yapınca paylaşırım.Sizde olan örnekleri paylaşırsanız ve hatta bana e-mail atma şansınız olursa çok sevinirim :)

faw13

abicim sadece etrafındaki beyaz çerçeveyi belki kaldırabilirsin, camda falan daha düzgün durur o zaman kanımca

alper_06

Uygulama fotoğraflarına bakarsan o çerçeve stickerin arka tarafı çıkarıp atıyosun zaten :)

alper_06

Farklı şekillerdede yapacağım.onlarıda yapınca paylaşırım.Sizde olan örnekleri paylaşırsanız ve hatta bana e-mail atma şansınız olursa çok sevinirim.

hondacolik

alper_06 forumda badboys arkadaşımda uğraşıyordu onla irtibata geçebilirsin öm at kendine istersen

deniz

Arkadaşlar böyle kendinize stickerlar yapmanız tabiki güzel başarılıda buldum bunlarıda diğer konudakini takmanızada kimsenin bişey diyeceği yok ama tht stickerımız tektir onun tasarımı aşağıdaki resimdeki gibidir