• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

CIVIC TYPE-S SOHBET ALANI

Started by Agent, December 15, 2007, 08:35:42 PM

Previous topic - Next topic

punisher01

sprint booster aldım bugun taktım araca (sadece 5 dkda) arabamı bikez daha sevdim kalkıştaki hantallıgı alıyor cok seri kalkıyor i-shift sanzımanlarda vites geçiş süresini indiriyor ilgilenen olursa link atarım

cnzdmr

Quote from: punisher01 on July 12, 2011, 12:02:31 PM
sprint booster aldım bugun taktım araca (sadece 5 dkda) arabamı bikez daha sevdim kalkıştaki hantallıgı alıyor cok seri kalkıyor i-shift sanzımanlarda vites geçiş süresini indiriyor ilgilenen olursa link atarım

allah allah link atın ozman merak ettim ben baya,ne kadara mal oldu size?

zaferali1980

Arkadaslar gerçi sahibinden com da ilanım var ama ilginizi cekebileceğinden burda da belirtme gererği gördüm. İzmir Honda Terakkiden aldığım 2010 model Civic HB 140 Hp 1.8 motor 34.000 Km deki aracımı satıyorum. Son olarak 43.000 TL ye bırakacağım. İlgilenirseniz 0532 5113608 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

NeFeR

Quote from: zaferali1980 on July 13, 2011, 02:19:15 PM
Arkadaslar gerçi sahibinden com da ilanım var ama ilginizi cekebileceğinden burda da belirtme gererği gördüm. İzmir Honda Terakkiden aldığım 2010 model Civic HB 140 Hp 1.8 motor 34.000 Km deki aracımı satıyorum. Son olarak 43.000 TL ye bırakacağım. İlgilenirseniz 0532 5113608 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

Önce kendinizi tanıtın.Sonra satılanlar bölümünden ilan konusu açabilirsiniz.

emoxy

merhaba arkadaşlar.4 gün önce type s mi aldım.çok güzel bir araç gerçekten.2007 model 42binde bir araç.araçta dikkatimi çeken birkaç şey sormak istiyorum.4lü flaşör tuşu yanmıyor ve araç çalıştıktan sonra start engiine de sönüyor.acaba karışıtırırken benmi kapattım :)

amethyst

arkadaşlar sis farı arıyorum araç 2007. hiç bir yerde bulamadım servis 457 tl istiyo sadece tek fara offff

NeFeR

bilindik ilan sitesinde pert araçların parçalarını satıyorlar araştırın bence bulursunuz.

dr_types

Çok isteyerek aradığım type's imi bugün itibariyle aldım :)  hayırlı günlerde kullanırım umarım :)

NeFeR

Quote from: dr_types on September 27, 2011, 05:41:09 PM
Çok isteyerek aradığım type's imi bugün itibariyle aldım :)  hayırlı günlerde kullanırım umarım :)

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.

dr_types

teşekkür ederim... arabadan inesim gelmiyor o kadar güzelki :) tek sorun boyum uzun olduğundan arabadan inerken oluyor :D ayağım direksiyona takılıyor :) 

tolga.oncu

Arkadaşlar 30.000 TL bütçe ile 2007 2008 temiz type-s arıyorum. İlgilenenler PM atsın lütfen. Acil.

punisher01

i-shift 2008 type-s beni cıldırttı bugun 1.6 2000 model fiat palio 0-100 e kadar beni geçti 100den sonra geçtim palio yok oldu ama bu kalkıştaki hantallıga vites geçişindeki süreye yazık diorum. düz şanzıman bulabilirmiyim ya şu vites geçişlerine bi çözüm varmı ? eger çözüm yoksa satacam çünkü

NeFeR

Vsa açıkken kalktıysanız eğer 0-100 süresi uzamıştır diye tahmin ediyorum.

espada1

Evet arkadaslar type-s icin degermi diyenleriniz olabilir fakat kafayi kirdim ve yapiyorum.2 parcaninda siparislerini verdim teslim aldigimda asama asama aktarmaya calisacagim.Simdilik bi kac resim ekliyorum kabaca proje hakkinda..

Uploaded with ImageShack.us

tolga.oncu

arkadaslar slm, 4 kapi siyah hb civic verilip takasla bir ust model kirmizi type s alinir mi sizce?

NeFeR

Alınır ama satarken biraz daha zor satılır.

punisher01

spoiler cok güzelmiş kaça alıyorsun? dier parcadan bnde var kesınlıkle olmazsa olmazlardan;)

espada1

Orjinal sitesinden siparis verdim.Tam olarak ¥113,400 yani $1450 civari + $140 kargo..Isin guzel kismi type-s e direk takabilmeniz..type-r serilerinde once mevcut spoileri cikartip ondan sonra takabiliyorsunuz.type-s te direk ustune oturtup gerekli uygulamayi yapmaniz yeterli.Bu arada izgaryida honda ingiltereden siparis vermistim 7 gunde geldi onunnda bir kac resmini paylasayim..Herseyi yurt disindan getirtip takmayi seviyorum hem daha hizli hemde daha keyifli..

http://www.mugen-power.com/automobile/products/CIVICTYPE-R_EURO/parts/index.html

espada1

Yakinda aracin orjinal halinden geriye hic birsey kalmayacak..

3 assagi 5 yukari buna benzeyecek

punisher01

NeFeR

espada1

Aslinda karbon renginde 18 lik jant bakmiyor degilim ama..Orjinal Jantlar sikintisiz..Su uygulamalar bi bitsin duruma gore bakinacagim.Sende jant var sanirim?

punisher01

performansa motora modifiye yokmu

xlygan

Arkadaşlar 35 NR 742 CİVİC Type s nasıldır?Şu an satılıkta böyle bir araç var ve ilk sahiibi buraya üyeymiş sanırım ve hor kullandığını söylemiş kafamı iyice karıştırdı gidip bakmaktan vazmıgeçsem napsam?Ayrıca aile için bu 3 kapı sorun olur mu sizce?