• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

Çinde bir araba fabrikası

Started by RattleSnake, June 24, 2008, 01:37:58 PM

Previous topic - Next topic

fikito

brtygtt

ewet adminlerimize coq tesekkur ediorum

brtygtt

arkadaslar ayrica sert yaptiysamda ozur dilerim  <783^2

cuneyt

adamlarin arabalari bile taklit yahu

ALG

Quote from: DyrbkrLy on June 29, 2008, 11:10:59 PM
Quote from: ALG on June 29, 2008, 12:44:40 AMBeyler bir iki arkadaş var sağolsun her konuda CHAT ODASI gibi geyik döndürüyor. ltf herkes kendi namına birşey alsın, konular çorbaya dönmesin ltf.

isim ver kim olduklarını bilelim ;)

isim önemli değil. belli bir kişiye özel değil çünkü yazdığım. açılan konuların dağılmadan sürmesi için bu uyarıyı yapmak zorundayız.
senin üzerine alınmanı gerektirecek bir durum yok. çünkü tamamen ortaya yazdım :)

brtygtt

tamam ozur dilerim yine konu benim yuzumden dagildi coq pardon !!

anladim ALG sagol :)

dogu

bu ınsanlar robot olmasınhehehehehe:D

dellykadir

bizim hondalrıdamı boyle yerde yapıyolar:Pahahaha

Emir_TR

sanırım yetkililerden biri anadolla dalga geçmiş lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olun ANADOL gibi bir marka ülkemiz için bir mihenk taşıdır

ultrakif

adamlarda insan ölmesi önemli değilki 1 milyon insan var :)))  :D

Adem YILMAZ

made in chına..prc ürünlerinin kalitesine dikkat etmeliyiz bence...paylaşım için teşekkürler...

emre16

bunu alcağıma bisiklet sürerim üstünede vtec stickeri yapıştırırım daha havalı olur...

canguder

normalde bu araçların fabrikasyon üretilmesi lazım. insan sayısı fazla olduğun için sanırım makina yerine insan kullanıyorlar.bu araçlara binmek istemezdim.fiat bis ile çarpışsalar paramparça olurlar :)

brawo_41

o arabları  turkıyede kullanıldıgını dusunmek bıle ıstemem :D

tricky

Heheheeh Tamamen el yapımı . Motorda yapan ustanın imzasıda wardır kesin :)))

TheMaSkBJK

harbi bu çinliler bomba ya hemde canlı bomba :D

mali

canguder

adamlar içten çalışmıyorki.bir an önce yapıyım bitsin diye yapıyorlar.özen göstermiyorlar.

selam1903

5 RESME DİKKAT EDELİM ADAMLAR NE ÜRETİYOR ARKADAKİ ARACLARA DİKKAT SMARTTTTTT

07srkn07

bu kadar basit işte :D
türkiyede kendi arabasını üretim satsa süper olur ama hep dışarı bağımlı ülke olmayı seçiyoruz.
gerçi türkiye otomobil yapsa dış ülkelere fln satsa kendi ülkesinde yine dış ülkedeki fiyattan daha yükseğe satar

canguder

bizim önce sağlam bir motor üretmemiz lazım. ama bu işe hiç bir firma girmek istemiyor. mesela koç veya sabancı bu işe el atsa en alasını yaparlar. ama bu firmalar üretmeyi değil başka araçları pazarlamayı daha uygun görüyorlar. benim görüşüm %100 türk malı ve ismiyle ekonomik motorlu dizel,hibrit,lpgli sedan veya suv üretseler çok satacağından eminim. ama bizim türk zenginler işin kolayına kaçıyorlar. hep kendilerine çalışıyorlar.

valfozkan

çok tehlikeli adamlar bu çinliler

statik

Ayakta alkışlıyorum bi çinlileri, çalışkan adamlar. Koskoca türkiye cumhuriyeti şu çin kadar olamadık. Bi tane anadol yaptık sonra kendi kendimize dalga geçtik yaptığımızla..

zedrix

motorsıkletın afıllısı ıste ..

koluman

böyle bi aracı kızıma ilkokula giderken oyuncak niyetine alırım ancak. oda sadece bahçede kullanması şartıyla.