• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

EP2 kullanıcıları nerde

Started by Sencer_EP2, April 09, 2009, 10:32:31 AM

Previous topic - Next topic

twstr

aracı daha bı yapılı gosterıyor ya orjınalı cok kucuk cunku

okn84

orası ole tabı ben sökersem haberlesırız olmadı takas yaparız

twstr

okn84

bakalım bende yapıcak bısey kalmadı artık sıkılıyorum degısıklık ıyıdır

twstr

bendede sıradaspoiler ve jant var ama durumu duzeltemıyorum kı :)

okn84

acele etme bnce yawas yawas ben on gogusu 3d karbon kapladım mukemmel oldu bıde gecen omp kule gergısı buldum 50 lıraya o dahada guzel oldu:)

twstr

3d karbon gogus aslıdna guzel olabılır.. valla bı foto varsa bnde goreyım merak ettım :)

beyaz 3d karbonlar var o daha bı şık durur bence

okn84

ben sıyahla yaptım artı kapı dıreklerı ıc kısımdakı kapı kolları falan super oldu kuzen folyo kaplama yapıyo sagolsun artanları alıyorum :)resımlerı yollarım cekemedım daha en kısa zamanda yollarım

twstr

begenırsem bana ekstra bı masraf daha cıkarmıs olucaksn :D

okn84

Quote from: twstr on February 10, 2011, 06:03:22 PM
begenırsem bana ekstra bı masraf daha cıkarmıs olucaksn :D

ozaman yollamıyim:)

honda_mania07

arkadaşlar selam ep2 için filtre kitine ihtiyacım var nerden alabilrim,birde tavsiyesi olan varmı ???

okn84

simota bakabılırsın weya aem sahıbındende baya war bıse burdakı satılıklar kısmına bı bak

twstr

sımota aero form al sahıbındende vardı sanırım cok guzel ses alırsın.aemler pahalı gelmıstı bana baya :)

okn84

bende ıkı tane war yaz kıs farklı kulanıyorum :)

honda_mania07

çok sağolun arkadaşlar.evet aem'ler biraz uçuk gibi simota olabilir.pipercross hakkında bilgisi olan varmı sünger gibi biraz

okn84

onuda kulandım sunger tarzında pek tawsıye etmem sen gene tek sımota al dewam et

honda_mania07

anladım teşekkürler ilgin için

okn84

twstr

aranızda aracı alcaltan varmı ?
eibach 3.5 lık yaylardan taksam arabada alcalma olurmu acaba?

okn84

Quote from: twstr on March 19, 2011, 10:30:43 AM
aranızda aracı alcaltan varmı ?
eibach 3.5 lık yaylardan taksam arabada alcalma olurmu acaba?

olur tabı cokta guzel olur ende 6 cmlık tein war

twstr

tein tavsıye etmısler genelde hondalar ıcın fıyatları nekadardı? 6cm yuksek bırakmadı mı aracı?
birde lpg lı araclarda arkanın daha fazla oturma sorunu varmıs ona cozum olarak ne yapablırız

okn84

Quote from: twstr on March 19, 2011, 01:49:56 PM
tein tavsıye etmısler genelde hondalar ıcın fıyatları nekadardı? 6cm yuksek bırakmadı mı aracı?
birde lpg lı araclarda arkanın daha fazla oturma sorunu varmıs ona cozum olarak ne yapablırız

sorun yok on taraf bı parmak gıbı bısey baya basık yanı arka cok bastı ben 2 cm yukarı aldırdım amortısor tablasını 10 numara oldu tein bulman cok zor pıyasada yok ebayden aldım fıyatını ne sor ne soylıyım

demokena

Hadi Arkadaşlar. Toplanalım ARtık EP2 Foto Çekimi yapalım. artık..

demokena

Quote from: twstr on March 19, 2011, 01:49:56 PM

Slm Ep kasalara hangi yayı takarsan tak. Arka her zman öne göre daha basık kalıyor hele ki hiç 3,5 yay deneme düşmüyor.. çok yay denedim.. eğer ben yay kesmem dersen İstediği yapmak için en düzgünü coilover butçe tabiki ..