• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

!!! Üyelerimizin Preludeler'i !!!

Started by Daniel Gabriel, February 09, 2006, 02:39:14 PM

Previous topic - Next topic

Onu-R

inşallah onların ki de gelir en kısa zamanda :) . . . . .

Daniel Gabriel

wauxhall

prelove

Doganov

1997 Honda Prelude 2.2 VTi sahibi olaraktan bende aranıza katılmaktan çok mutluyum :)

KEŞKEM25

SLM preludeciler ben eski HONDACI yeni peruldeciyim ALLAH bizede perulde sahibi olma fırsatı verdi sizlerle paylaşmak istiyorum ama fotolarını bir türlü yayınlayamadım yardımcı olursanız sevinirmmmmmmm.

Volkanvti

hondanızı tanıyalım bölümünde yayınlıyabilirsin , ve üstte resimleri nasıl yükleyeceğin hakkında bilgiler var :)

Lude

merhaba arkadaşım resimleri bir daha yükleyebilirmisin hotlink forum 1 i kopyalıyorsun
teşekkürler

ANGEL WHITE

:artis BUDA BENİM BEYAZ MELEĞİM ARKADAŞLAR......YEMİYORUM İÇMİMİYORUM AMA PRELUDE'Mİ HİÇ BİR ŞEYDEN EKSİK ETMİYORUM ODA BENİ HİÇ ÜZMÜYORRRRR :lovee

ANGEL WHITE

evet bir yanlışlık oldu teşekkür ederim arkadaşım......

ANGEL WHITE

<783^     ARKADAŞLAR PLAKALARI AÇAMIYORUM BULUNDUGUM YERDE 2 AYAKLI FARELER VAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.... : :gulegule

ANGEL WHITE

Mahir TÜRKMEN

Nazarlardan saklasın birbirinden güzel araclar kazasız belasız arkadaslar ..

SpeedTuning

ozan_84_ank

SlowBlow

maşallah muthıs duruyolar.. prelude off offf..

vtecturbo

herkese mrb buda benım düldül.duz vıtese cevrıldı ve aem ems standalone ecu.gerısı orjınal:)

DD252

Maşallah.. Allah kaza bela vermesin.. :)

Freewolf

Merhaba arkadaslar bende (brüksel) Belçika'dan bir fotograf yollayim bari.
çok güzel arabalar allah nazardan saklasin.

Doganov

Benimde Prelıde var tam Prelude hastasıyım ama resim koymayı bilmiyorum :) sağdaki kutuda ufak resmi var

HoNdA TyPe_R

evet arkadaslar ne kadar gusel araba agimiz genisliyor arkadaslar lutfen bulusmalarimiza sizleride aramizda gormek isteriz yapacak oldugumuz bulusmalara gelirseniz tht ailesi olarak cok seviniriz