• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

96-99 Honda Civic Vtec (VTi) Satış Raporları

Started by vtimania, April 09, 2006, 02:45:45 AM

Previous topic - Next topic

can34

Quote from: RENC RECARO on August 17, 2010, 12:45:28 PM
Quote from: can34 on August 17, 2010, 09:25:31 AM
iyi ve ufaktan ekstralı bi VTİ için 20bin tl nin üstüne çıkmak gerekiyor abartmayalım..

stock sağlıklı bi VTİ 18.5-20 bin tl arasıdır bana göre
senin piyasadan haberin yokta o yüzden dostum haberin olsaydı o fiyatlara ıes sattıklarını görecektin
ağustosta yazılmış cevap gerçi ama piyasadan haberin yok diyerek yanlış adama söyledin :) bende 3 sene önce vardı o vti'den ;) iesleri o fiyata yazıyorlar diye vti nin fiyatımı değişmesi lazım? ies sahipleri kendini komik duruma düşürüyor başka bi halt değil o ..

becktak

Quote from: can34 on August 17, 2010, 09:25:31 AM
iyi ve ufaktan ekstralı bi VTİ için 20bin tl nin üstüne çıkmak gerekiyor abartmayalım..

stock sağlıklı bi VTİ 18.5-20 bin tl arasıdır bana göre

Evet , uzun süredir araştırıyorum fiyatlar bu aralıkta olmalı.
20'binden sonrası için araçta baya bir değişikliğin ve bakımın olması lazım ki hakketsin alacağı parayı.
Bende hala Sedan VTI arıyorum, 1-2 tane buldum ama daha almadım. Araştırmaya devam :)
Izmir'de varsa VTI' satan mesaj atabilir.
Veriler için teşekkürler bu arada..

Optimums

Dostlar Vti ile ies ler Arasında Ne Gibi Bir Fark Var Acaba ? Kusura Bakmayın Biraz Cahil Kaldık :))

palzileri

EmrayB

96 Model Hb lerden bitanesi de bende :)

raper2

yaww biri bana yardım etsin b16a2 motor lazım komple faturalı yardım edersenız sevinirim satan adamlara yazıyoruz cevap veren yok ozaman  satlık dıye yazmıcaksın :) konuyla ılgılenen  olursa sevınırım

speedline

Konu hakkında "Arananlar" bölümünde konu açabilirsiniz.Yanıt alma ihtimaliniz yükselir en azından.

Ayrıca forum kuralları gereği lütfen kendinizi "Sizi Tanıyalım" bölümünde tanıtın.

seckin2001

honda euro civc

96 model euro civic disbirütör  nerden bulabiliriz.yardımcı olabilirmisiniz