• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

fly audio multimedya

Started by gitarimvehondam, March 23, 2010, 09:53:03 PM

Previous topic - Next topic

gitarimvehondam

yeni navitech nasıl bir ürün?? ekran ömzünürlüğü ve dokunmatiklik iyi değilmiş duyduğum kadarıyla.. eskisinde öyleydi en azından yenisinde düzeltilmiş mi??

gitarimvehondam

ürünün üzerinde kart okuyucu mevcut bizzat serviste takılı bir arabada resim çektim.. fly audio ürün..

http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=csjm7ei6e8z2swcshnx.jpg

gitarimvehondam

bado kardeş naptın?? nerelerdesin :)

bado

Burdayım dostum =) Ya çok hoşuma gitti ama pahalı da işte  :ağlaa

gitarimvehondam

maalesef pahalı ama yapcak bişey yok.. ucuzlamıyor bu cihazlar ha diyince istiyorsak servise taktırcaz mecburen artık taksit maksit :)

smakbuloglu

Yeni anlaşma yaptılarsa biraz beklemekte fayda var arkadaşlar.Mutlaka fiyatı düşer.

gitarimvehondam

servislerde bunların fiyatı oldum olası 2000 ler civarlarında.. bekle bekle nereye kadar artık :)

anestezi

Bende navitech marka navigasyon takılı dış görünüşü aşağı yukarı aynı.Ben alırken iyice araştırmıştım bu cihazın artıları çift işlemcili olması ve dolayısıyla daha hızlı çalışması birde HD ekran olması. eksileriyse bildiğim kadarıyla televizyonunun olmaması bunun haricinde diğer özellikleri tüm markalarda aynı.Bu tip cihazlardaki en büyük sorun ise (kullanıcısı olarak söylüyorum) celeron bilgisayar gibi yavaş çalışması ve geç algılaması.Fly audio marka kullanan tanıdığım yok ama navitech ve navimaster marka cihazlar için sorularınız olrsa memmuniyetle cevaplarım

gitarimvehondam

navimaster da geç algılama oluyor mu??

gitarimvehondam

evet arkadaşlar sonunda uzun araştırmalar sonucu fly audioyu almış bulunmaktayım.. ( bado darısı başına dostum ) geri görüş kamerası dahil 2300 e geldi.. ama şunu söylemeliyim ki yok böyle bi cihaz.. bi kaç gündür sanki başka bir arabaya biniyorum.. gerçekten çok keyifli.. bir kaç resim ekliyorum sorusu olan olursa cevaplarım sevgiler..

http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=r80qbyoo3jtpofat1zs3.jpg

http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=9qmm9tekr6dkhqpd64p.jpg

göktuğkağan

arkadaşlar aklıma takılan bir nokta var fly auıdıo da tv özelliği gedçekten yokmu yoksa sonradan takılmayı destekliyormu

gitarimvehondam

tv özelliği var digital yayın.. karasal yayına geçilince 120 ile giderken bile karlanma olmadan izlenecekmiş.. fly audio yetkilisine sorduğumda öyle dedi... ama şu anda giderken izlemek mümkün değil.. servisten haber vercekler yayına geçildiğinde o aparatı takıcam şu anda beklemedeyim.

cıvıcem

hayırlı olsun dostum,güle güle kullan gerçekten çok güzel duruyor ve özellikleride gayet tatmin edici...

gitarimvehondam

teşekkürler dostum.. almadan önce bir kaç cihazla karşılaştırma fırsatım oldu.. diğer iki cihaz daha uygundu fiyat olarak.. ama takılmalar ve geç algılamalar mevcuttu.. ayrıca serviste takan ustanın dediğine göre diğer ürünler gibi ekranın donması vs gibi sorunlar yaşanmıyormuş.. takarken gözüm kapalı takıyorum ve içim rahat takıyorum diye bahsetmişti bana.. gerçektende güzel cihaz.. 2 gün oldu takalı hakveriyorum ustaya.. çok hızlı çok stabil.. henüz dvd film olayını deneme şansım olmadı ama.. merak edilenleri seve seve yanıtlarım detaylı fotoda çekerim arkadaşlar.. sevgiler

burgman650

merhaba göktuğkağana'a cevap: kart yuvası mini sd card olarak tasarlanmış aşağıdaki linkten inceleyebilirsin AV-IN yazan tuşun altında gizli

http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=29&Navigasyon-Key=80

gitarimvehondam

doğrudur AV - IN yazan yer bi kapak ve orda mini sd kart yuvası var artı birde bağlantı türü mevcut ama ne olduğunu hatırlamıyorum şu anda.. torpidoda ise usb girişi ipod kablosu laptop baglantısı vs bi çok baglantı kablosu bulunmakta.. ayrıca sol ön camda bir adet mikrafonda var.. telefon görüşmeleri için.

burgman650

arkadaşlar yazılanların hemen hemen hepsi doğru 2 işlemci samsung(1dvd içindiğeri gps için),sharp marka ekrankalitesi süper,toshiba dvd loader dvd okuma hızı müthiş hızlı gün ışığında bile ekranda parlama yok hd kalitesi burda ortaya çıkıyor.

burgman650

torpidoya çekilen kabloların beyaz olanı ipod için diğer 2 kablodan biri usb bellek diğeride yazılım yüklemek için

gitarimvehondam

burgmnan sende kullanıyor musun fly audio??

göktuğkağan

gitarımvehondam arkadaşım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ayrıca bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.inan 3 ürün arasında kalmıştım ama şu andan itibaren bu üründe karar kıldım tek korkum tv özelliği idi onuda açıklamışsın bu ay bende taktıracağım.

gitarimvehondam

rica ederim göktuğkağan.. herhangi bi sorun olursa seve seve cevaplarım.. tv tuner ı bende bekliyorum servisten haber vericekler umarım yaza kadar gelir malum tatil falan uzun yol için güzel olur:)

burgman650

yakında honda accord navigasyon multimya ürün geliyor arkadaşlar
-Audio-19B.jpg'][/URL]

gitarimvehondam