• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Civic'e En Çok Yakışan Renk

Started by Can_GnyL, August 20, 2011, 08:46:15 PM

Previous topic - Next topic

can98

Bence Siyah en güzel renk Ama siyahın kötü yanı hemen kirlenmesi :(

O yüzden galaksi gri ve siyah :)

kayaci26

BİR HONDA YA en parlağından ALEV KIRMIZI yada ŞEYTAN KIRMIZI diye bilenen rengin ve SİYAH ın dışında hangi renk ile boyarsanız boyayın duvar boyası gibi duruyor....

resim eklemiyor...  buyrun linkden bakın...
http://www.hondahookup.com/gallery/files/7/7/9/5/5/1997HondaCivicDXFullBlackWidowIntercoolerFrontend.JPG

Can_GnyL

ben bu konuyu siteye ilk kaydolduğum zaman ilk mesaj açmak için öylesine açmıştım 3 sayfa olmuş .

Can_GnyL

ama bence en güzel renk galaksi gri

efsane_001

MerT01__civic

siyah=asalet diyorum :D beyazda güzel..

ADANAM79

Yeni kasalarda kesinlikle beyazzzzzzzzzzzzz

logıcthıs

istemio

Beyaaaazzzzzzzzzzzzz.................

atakan33__

bence en çok yakışan siyah, bronz ve füme de tarz duruyor, gride güzel diyecem ama piyasada her marka modelde o kadar çok gri araç varkı kusacağız artık gri görmekten..

jaggalagalaga

bal köpüğü olsa keşke çok iyi olurdu :)

can98

Quote from: atakan33__ on November 13, 2011, 09:33:23 AM
bence en çok yakışan siyah, bronz ve füme de tarz duruyor, gride güzel diyecem ama piyasada her marka modelde o kadar çok gri araç varkı kusacağız artık gri görmekten..
Galaksi Gri güzel bence hemde çok arabada yok :D

luca55

eğer temiz tutabılırsen siyahın üstüne tanımam hem ağır,hemde asi durur.ancak temız tutma şansımız olmadıgı ıcın beyaz diyorum.

luca55

şuanda gri araca bınıyorum buarada :D

atakan33__

Quote from: can98 on November 14, 2011, 01:12:16 PM
Quote from: atakan33__ on November 13, 2011, 09:33:23 AM
Galaksi Gri güzel bence hemde çok arabada yok :D
evet o da güzel renk, ben gümüş griyi kastetmiştim, hani şu milli araba rengimiz haline gelen :)

adnyldz

sk1461

Bende siyah var ama beyaz daha çok yakışıyor.

Carismatiq

bbhnda

mali

civic46

beyaz açık ara önde ama her ikisinide kullanan biri olarak gümüş gri de çok yakışıyo bence

odogru

mertkan677

Yılın en çok satan renkleri zaten gümüş ve beyaz. 4 ever Gümüşş..