• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

CANLI GÖRDÜĞÜM KAZA VE MOBESE KAYDI CANLI YAŞAMAK COK FARKLI

Started by crx07, October 09, 2011, 07:36:41 PM

Previous topic - Next topic

crx07

MOBESE KAYDINDA SAG TARAFTAKİ CRX BENİM ARKADAŞLAR BENDE OTOBUSUN ORDA BEKLEYEBİLİRDİM UCUZ YIRTTIM WALLA .
http://www.bidolu.tv/izle.php?MedID=7594#.TpHODz1V5fo.facebook

odogru

crx07

video yu izlemek cok basit oluyor canlı kaza sesi cok farklı insan arabaya binmekden çekiniyor :S

TuRKiSh.Dj

bi ara çok sık yaşadım  bunu..
dedim acaba bende mi bi acayiplik var..
tırsmışştım bi ara bende..

drmoz

allah korusun, kamyonla otobüs kazasının arasında kalmak istemezdim.

crx07

evet ınsanı gercekden etkılıyo araba bınmeye ccekınır oldu ınsan :(

logıcthıs

kamyon sola değilde otobüsü kurtarmak için sağa kırsaymış direksiyonu direk sana gelirdi allah korumuş gerçekten...

adnyldz

çok büyük geçmiş olsun kazayı haberlerde izlemiştimmm verilmiş sadakanız varmış..

carousal

Bu kaza görüntüsünü haberlerde izlemiştim, geçmiş olsun. Hakikaten ucuz atlatmışsınız.

Bu kamyoncular trafik ışıklarına hep yüksek süratle giriyorlar, anlamak mümkün değil. Ankara'da da trafik ışıklarına hızlı giren bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen minibüse çarpıp 1 kişinin ölümüne sebep olmuştu 4-5 ay önce. Kamyonlardan ciddi şekilde çekiniyorum trafikte.

crx07

evet benz aten gordum yesıl yandı ama yınede bakıyodum yola baktm kasap gibi gelior otobuse ıcımden geçmee dedımkı gectı olan oldu verilmiş sadakamız varmış markete gidiyordu o yoldanda gidebilirdim ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN .

crx07

birde ben oraya koşunca kamyoncu ayaklanmış kırmızıda geçtin diye otobüse bagırıp duruyodu

drmoz

TuRKiSh.Dj

yok ya uyuma falan yok o olayda.. adamlar yeşil yanıp sönmeye başlayınca frene basacagına gaza basıyo geçerim diye..
zaten dikkat edin otobüs için daha yeni yanmış yeşil..