• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

FK2 (R18) Kullanıcıları Nerde?

Started by Grafink, January 25, 2012, 10:09:53 AM

Previous topic - Next topic

bursamet

Ben Bursadayım parça İstanbulda ama benim araçta makyajlı kasa görünüş aynı bağlantılarıda aynıdır diye düşünüyorum

bilalsahin

Valla ne diyim kardeşim bence de uyar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Fakat sen aldığın yere genede söyle olmazsa geri iade edebilirmiyim diye?

bursamet

Aynen kardeşim olmazsa iade ederim diye baştan konuşarak alırım en mantıklısı bu. Bide arka cam üstü spoiler çok aradım ama bulamadım bu konuda bi bilginiz var mı arkadaşlar ben panjurdan çok arka spoilerin eksikliğini hissediyorum

bilalsahin

Type-R larda olan spoilerden arıyosun sanırım! Bence orjinal hali daha güzel ama zevk meselesi sonuçta, bildiğim kadarı ile type-R'inki olmuyormuş takmak için biraz modifikasyon yapmak gerekliymiş falan filan ama araştır derim tekrar! Birde fibercilere başvurursan daha iyi sonuçlarda alabilirsin ;)
Bu arada senin orjinal panjurun nesi var ki değiştiriyorsun?

bilalsahin

Quote from: bursamet on April 30, 2013, 12:58:08 PM
Aynen kardeşim olmazsa iade ederim diye baştan konuşarak alırım en mantıklısı bu. Bide arka cam üstü spoiler çok aradım ama bulamadım bu konuda bi bilginiz var mı arkadaşlar ben panjurdan çok arka spoilerin eksikliğini hissediyorum
Bu linke bir bak ürünü satan yer Bursa da
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2006-2011-honda-civic-typer-cikma-panjur-type-r-122851846/detay

Mr_Sandman

Quote from: bilalsahin on April 30, 2013, 02:27:32 PM
Quote from: bursamet on April 30, 2013, 12:58:08 PM
Bu linke bir bak ürünü satan yer Bursa da
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2006-2011-honda-civic-typer-cikma-panjur-type-r-122851846/detay
Çok güzel de bu type-r panjuru değil ki :D
2009 sonrası makyajlı kasanın ön panjuru bu.

Cree20

Quote from: bilalsahin on April 25, 2013, 09:45:19 PM
Hadi ama dostlar bekliyoruz sizde elinizi çabuk tutun yoksa o zamana kadar ben satarım ;)
hobaaaaaa nie satıcannnnn :ss

bilalsahin

İstediğim parayı veren olursa neden satmıym dostum dimi ama ;)
Fakat şimdilik satma niyetim yok siz alırsınız o zamana kadar bi buluşma yaparız :D

Cree20

Quote from: bilalsahin on May 01, 2013, 02:52:45 PM
İstediğim parayı veren olursa neden satmıym dostum dimi ama ;)
Fakat şimdilik satma niyetim yok siz alırsınız o zamana kadar bi buluşma yaparız :D
Amann satmaa konvoy yapacaz daha durrr :D :D

bilalsahin

Tamam abi bekliyorum senin kırmızıyı ;)

DarkShot

Merhaba arkadaslar Dün İtibariyle aracıma ses sistemi uygulattım 2400w anfi 4 cikisli 1000 lik bas  2 adet sub uygulattım teyp orjinal cevirici ile halledildi arac artik ayri bir güzel geldi :) Aramızda bu tür uygulama yapan varmı

bilalsahin

FK2'me uygulama yapmadım ama diğer aracım 1.6iES'e yaptım. Fena ses var anlayacağın :D
FK2 de motor sesini dinlemekten inan teybi hiç açasım gelmiyor. Araç insana ayrı bir zevk veriyor.
Şekli farklı olduğu için yolda çok dikkat çekiyor. Vs. vs. vs. yani :D

Cree20

Quote from: bilalsahin on May 13, 2013, 11:39:59 AM
FK2'me uygulama yapmadım ama diğer aracım 1.6iES'e yaptım. Fena ses var anlayacağın :D
FK2 de motor sesini dinlemekten inan teybi hiç açasım gelmiyor. Araç insana ayrı bir zevk veriyor.
billlaaaaaaaaaaaaaal alıcam anahtarını :D

bilalsahin

Quote from: Cree20 on May 20, 2013, 07:14:31 PM
Anahtar itin olsun dostum yaa ;)
İmzamdaki konuma beklerim :D

Cree20

Quote from: bilalsahin on May 20, 2013, 10:15:11 PM
Quote from: Cree20 on May 20, 2013, 07:14:31 PM
Anahtar itin olsun dostum yaa ;)
İmzamdaki konuma beklerim :D
Kardeşim benim ;) hemen atlıyorum konuya :D

Cree20

FK2 lar kullanıcı arkadaşlar biraz daha aktif olursa daha hoş olucak sanki site FD6'cıların sitesi gibi :) FK2 buluşması yapılabilir :)

bilalsahin

Uyuyoruz biz dostum :D
Bazı araçlar konuşulur bazıları yaşanırmış ;) Bizimki onlardan...
Bende araç 3 tane oldu, birde şirket aracım getz eksikti (Allah eksikliğini yaşatmasın :D ) bu nedenle pek zaman ayıramıyorum.

Cree20

Quote from: bilalsahin on May 25, 2013, 12:26:07 AM
Uyuyoruz biz dostum :D
Bazı araçlar konuşulur bazıları yaşanırmış ;) Bizimki onlardan...
Bende araç 3 tane oldu, birde şirket aracım getz eksikti (Allah eksikliğini yaşatmasın :D ) bu nedenle pek zaman ayıramıyorum.
one olm millet bitaneyi bulamıo sende 3 tane ver lan fk2ni ben takılayım  :D

bilalsahin

Onu yatışa aldım sadece hafta sonları gezme ve eğlence arabası benim için ;) Müzelik :D

Cree20

kimimben

bende geldim aranıza 2 ay önce aldığım araçla

bilalsahin

Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ;)

Cree20

mali_vet

bu konu tabi aktif olmaz arkadaslar cunku fk2 anlatılmaz yasanır.. şimdi ben neyi anlatayım arabayı yıkıyorum cekiyorum kapının önüne sonra balkona gecip bakıyorumm bakıyorumm bakıyorumm kara kızıma :)) birde direksiyonuna oturdummu inesim gelmiyor indimmi bi işim cıksada tekrar sürsem diye düşünüyorum :)) zaten forumların geneli sorununa cözüm arayan insanlarla doludur e cok sükür bi sorunuda yok maasallah. modifiye desen diger arac kullanıcıları bizim aracın fabrika cıkısı sporluguna ulasmak icin bile neler neler yapıyolar birsürü ugrasıyolar yani biz ne yazalım buraya da konu aktif olsun dostlar :)
bu arada yazdıklarımdan aracını yeni almıs sanmayın 1 bucuk yıldır yaklasık 15bin km dir tek kullanıcısıyım arabamın :)

bilalsahin

Quote from: mali_vet on June 14, 2013, 04:42:10 AM
bu konu tabi aktif olmaz arkadaslar cunku fk2 anlatılmaz yasanır.. şimdi ben neyi anlatayım arabayı yıkıyorum cekiyorum kapının önüne sonra balkona gecip bakıyorumm bakıyorumm bakıyorumm kara kızıma :)) birde direksiyonuna oturdummu inesim gelmiyor indimmi bi işim cıksada tekrar sürsem diye düşünüyorum :)) zaten forumların geneli sorununa cözüm arayan insanlarla doludur e cok sükür bi sorunuda yok maasallah. modifiye desen diger arac kullanıcıları bizim aracın fabrika cıkısı sporluguna ulasmak icin bile neler neler yapıyolar birsürü ugrasıyolar yani biz ne yazalım buraya da konu aktif olsun dostlar :)
bu arada yazdıklarımdan aracını yeni almıs sanmayın 1 bucuk yıldır yaklasık 15bin km dir tek kullanıcısıyım arabamın :)
Dostum çok doğru söylemişsin aynen bende senin yaşadıklarını yaşıyorum :D Demekki bizim araçlarında kronik sorunu bu oluyo  >%6rol