• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

cufff cufff :)

Started by ua23ua, May 28, 2013, 11:40:20 AM

Previous topic - Next topic

ua23ua

arkadaşlar bu subarudaki vites değişdiğinde çıkan cuff cuff:d sesini bizim arabalara olurmu? varmıdır bi zararı?
eğer olmaz ise bana egsoz önerirmisiniz aşırı abartı olmayacak sesi aşırıda cılız olmayacak ama:D

can3520

Youtube'da var onun videoları, hatta forumda da vardı. Elektronik bir cihaz ile yapıyorlar fakat işlevsiz oluyor sadece ses

ua23ua

anladım kardeşim peki egsoz olarak ne önerirsin aşırı abartı olmayacak ama çalıstırdığında gaza bastığında ses verecek.
GErçi otomatikde de ne gaz verilecekse:D:D

can3520

O konuda bir bilgim yok malesef ben egzoz işine girmedim hiç :)

ua23ua

eyw kardeşim çok sağol

BHAAL

blow off valve onun ismi, turbosu olan araçların aşırı gaz basıncında turbo patlatmasını önlemek için kullanılan kontrol valfinin sesi o. dolayısıyla atmosferik bir araçta olamaz böyle bişey, ama onun yerine sadece ses çıkaran zımbırtılar var piyasada, istiyorsan onlardan kullanabilirsin.

can3520

Benim bahsettigim de oydu iste elektronik olarak diye =)

ua23ua

ok saol teşekkürler cvb için
onada gerek yok herhalde:)

hacettepeli

valla egzos ısı dıpsız kuyu herkesın ses anlayısı farklı sen once nasıl bı ses ıstedıgını belırleyeceksın mıllette ona gore ornek verecek...

ua23ua

valla müdür böle bi angara havası tarzında çalsa hoş olur:D:D:D
şaka bi yanada aşırı abartı olmasını istemiyorum ses de nasıl tarif edilirki :D:D

can3520

Aşırı ses istemiyorsan sadece son susturucuyu değiştirebilirsin

ua23ua

son susturucu dediğiniz egsoz ucumu oluyor kardeşim

hacettepeli

yok sona takılan kazan var onun adı.ona guzel bı marka egzos takarsan ıstedıgın sesı alırsın .bu seferde maddıyat ısın ıcıne gırıyo ne kadar para o kadar tok ve tatlı ses :)

hacettepeli

Quote from: hacettepeli on May 28, 2013, 12:28:58 PM
yok sona takılan kazan var onun adı.ona guzel bı marka egzos takarsan ıstedıgın sesı alırsın .bu seferde maddıyat ısın ıcıne gırıyo ne kadar para o kadar tok ve tatlı ses :)
DC Sport
Otto spec
Megan Racing
Skunk
Apexi
Monza bunlardan bırının orjınalını tak sıkıntı yasamazsın

ua23ua

berkekuru

blow off ve abarth için yardımcı olurum satış acısından :)