• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

SATILIK 2006 VTEC2 ES7

Started by efe16, May 03, 2014, 11:46:47 PM

Previous topic - Next topic

galantus

yuh arkadaş biz enayiyiz sanırım. 2005 vtec es brc lpg li değişeni yok 3 parça boya var bej renk 28 500 verdim. fd6 fiyatına vtec2 satıyolar yuh yani

hondatürk

40bin liradan aşağı alma ben bu arabayı , param olsa tabii ki  >%6rol >%6rol

hondatürk

Quote from: hondatürk on May 09, 2014, 12:00:45 AM
40bin liradan aşağı alma ben bu arabayı , param olsa tabii ki  >%6rol >%6rol
40bin liradan aşağı almam ben bu arabayı , param olsa tabii ki  Rolf Rolf tercihim 2004 model 2006 dan daha temiz fiyatına bakınca Rolf Rolf

igngz

Arkadaslar merhaba.Uzun zamandir arastiryorum ve forumun eski kullancilarindanim.Gecmisime bakabilirsiniz.
Gelelim asil meseleye bu hondasi olan arkaddaslar malesef ama malesef isi abartmis durumda,altini cizerek belirtiyorum lafim bu konuyu acan arkafasa degil,genel konusuyorum.

Adam almis 99 model 14is olu fiyata iki caf caf bir yere basiyor yaziyor 19.000 tl.bune len altinmi.

Oburu 10 yasindaki arabaya yaziyor 35000 tl..
Abiler kendinize gelin.yazdiginiz bu fiyatlara arabanizi anca saflara satarsiniz.Eeee burasida istanbul,diyecel lafimiz yok.

Bugun 2009 model,84000 km,sol tarfin eteginde boyasi olan  beyaz elagance aldim...
Fiyatmi bu konuyu acan arkadasin sattigi fiyata...
Diyecegim oki abartmayin lutfeeeeeeen arkadaslar sisirmeyin fiyatlari,yazik gunah ayiptir..

hondatürk

Quote from: igngz on May 09, 2014, 12:38:10 AM
Arkadaslar merhaba.Uzun zamandir arastiryorum ve forumun eski kullancilarindanim.Gecmisime bakabilirsiniz.
Gelelim asil meseleye bu hondasi olan arkaddaslar malesef ama malesef isi abartmis durumda,altini cizerek belirtiyorum lafim bu konuyu acan arkafasa degil,genel konusuyorum.

Adam almis 99 model 14is olu fiyata iki caf caf bir yere basiyor yaziyor 19.000 tl.bune len altinmi.

Oburu 10 yasindaki arabaya yaziyor 35000 tl..
Abiler kendinize gelin.yazdiginiz bu fiyatlara arabanizi anca saflara satarsiniz.Eeee burasida istanbul,diyecel lafimiz yok.

Bugun 2009 model,84000 km,sol tarfin eteginde boyasi olan  beyaz elagance aldim...
Fiyatmi bu konuyu acan arkadasin sattigi fiyata...
Diyecegim oki abartmayin lutfeeeeeeen arkadaslar sisirmeyin fiyatlari,yazik gunah ayiptir..
+1

kacaman

serbest piyasa ekonomisinin hakim olduğu bir ülkede fiyatları dizginleyen unsur arz-talep dengesidir, ekonomist değilim fakat bir ürün tutulursa ve arz talep dengesini bozacak ölçüde talep söz konusu ise fiyatların artmasından doğal birşey olamaz, isteyen istediği fiyatı yazar etikete, alan olur yada olmaz, alana da satana da hayırlı olsun demekten başka birşey diyemeyiz.

cagatay54

bu arkadaşlar yap para saymayı bilmiyorlar ya da yaktıkları benzininde parasını istiyorlar.hayırlı işler.bu arabaları bu fiyata alacak olan adamı yemin ederim ellerinden öperim ;)