Gönderen Konu: araba vitesteyken gelen ses  (Okunma sayısı 9058 defa)

albatros_34

araba vitesteyken gelen ses
« : Eylül 02, 2011, 08:08:38 ÖS »
arkadaşlar herkese iii geceler bugün 2000 civic 1.6 ies arabamda araba vitesteyken sürtme sesi gibi bir ses geliyor boşta bu problem yok nedeni veya başından böyle bir şeyler geçen arkadaşlar varsa beni aydınlatabilirlerse sevinirim...

FF206

Ynt: araba vitesteyken gelen ses
« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2011, 01:29:13 ÖÖ »
uğultuysa bi yağını ölçtür bi katkı koy baktın ilerde artıyor indirtirsin şanzumanı ama allah indirtmesin çok tuzlu oluyor:)

barkodd

« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2011, 01:07:25 ÖS »
Düşük hızlarda giderken bir uğultu sesi geliyorsa şanzıman bilya dağatmış olabilir benim başıma geldi, inşallah ole değildir işciliği 200-250 + yağ + alcağın parçaların orjinal veya yan sanayii olmasına göre 50-350 tl ye kadar yolu var, bana 600 e malolmuştu, eğer oleyse sana tavsiyem baskı balatanı uzun süredir değiştirmediysen aradan onuda çıkarman olucaktır 2 kere işçilik ve yağ parası vermezsın.

drmoz

« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2011, 07:56:17 ÖS »
Düşük hızlarda giderken bir uğultu sesi geliyorsa şanzıman bilya dağatmış olabilir benim başıma geldi, inşallah ole değildir işciliği 200-250 + yağ + alcağın parçaların orjinal veya yan sanayii olmasına göre 50-350 tl ye kadar yolu var, bana 600 e malolmuştu, eğer oleyse sana tavsiyem baskı balatanı uzun süredir değiştirmediysen aradan onuda çıkarman olucaktır 2 kere işçilik ve yağ parası vermezsın.
jantlar çok hoşuma gitti, aracın basıklığı da tatlı olmuş.
konu ile alakası yok da yorum yapmadan geçmeyim dedim :D

serci

« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2011, 10:30:25 ÖÖ »
arkadaşlar herkese iii geceler bugün 2000 civic 1.6 ies arabamda araba vitesteyken sürtme sesi gibi bir ses geliyor boşta bu problem yok nedeni veya başından böyle bir şeyler geçen arkadaşlar varsa beni aydınlatabilirlerse sevinirim...
Aynı sorun benım aractada da var 1 ve 2 viteste düşük devirlerde sürtünme ye benzer ugultulu gibi  ses cıkarıyor,Teşhis koyuldu sanzıman bilyası ..
bakalım haftaya sokucam servıse ne kadar masraf cıkıcak..

barkodd

« Yanıtla #5 : Eylül 05, 2011, 01:59:33 ÖS »
jantlar çok hoşuma gitti, aracın basıklığı da tatlı olmuş.
konu ile alakası yok da yorum yapmadan geçmeyim dedim :D

drmoz teşekkür ederim

Can_GnyL

« Yanıtla #6 : Eylül 05, 2011, 02:07:28 ÖS »
barkodd bence basıklık çok güzel

barkodd

« Yanıtla #7 : Eylül 09, 2011, 06:03:24 ÖS »
barkodd bence basıklık çok güzel

saolasın can_gnyl

yasiny

« Yanıtla #8 : Kasım 04, 2011, 05:11:05 ÖÖ »
hocam aynı sıkıntı bende de var fiyatla ilgili beni aydınlatabilirseniz sevinirim...

vtec26

« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2011, 04:06:15 ÖS »
06 vtec aracımda aynı sorunu bende yasadım bana debriyaj bilyesi ve baskı balata değişti işçilikle beraber 350 yi buldu geçen sene..bu arada şu konuyada değinmek istiyorum servise tuzlu diyolar şöle böle şikayetçi oluyolar fakat bilyelerin ikisini servisten 115 tl ye aldım sanayide birkaç dükan var zaten japon parçaları satan istanbul sipariş vericeklermiş bana verdikleri fiyat 210 tl aradaki farkı siz düşünün artık oyüzden barkodd nickli arkadaşımızın basına gelen olay gibi bizimkiside 600 tl yi rahat bulurdu arkadaşlar..ytani ezbere iş yapmaktansa araştırmak gerek tabi bunun ,içinde zmn ve sabır gerekli