• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Stepne ve ses sistemi

Started by Caner20, June 17, 2014, 12:20:35 PM

Previous topic - Next topic

Caner20

Evin bir odasini garaja çevirdiğim için tepkilere maruz kaliyorum annem tarafindan o yüzden satiliktir :)

Vtec 2 araçtan çıkma stepne herhangi bir problemi yok dikey olarak muhafaza ettim Bridgestone... jant lastik
fiyat 250 tl

Ses sistemi ise capasitör amerikan boss 3.5 faratlik

sierra hurricane 1200D MONO BLOCK 1200 Watt

digilane 600 wattlik ikinci anfi

Subwoofer kabin ölçüsünü vs bilmiyorum ama diğer subwooferden boyutunu anlayabilirsiniz baya bir büyük tek kişi biraz zorlaniyor kaldirirken :) iyi bir kablo tesisatiyla ve iyi bir çıkışla arabadaki civatalari gevşetmek cidden mümkün fiyati uygun tutuyorum satilsin diye 550 tl . tek tek toplamaya çalişirsa çok çok daha fazlasina geliyor.satilanlarin hiç bir arizasi vs yoktur

küçük olan satlik değildir...

Caner20

stepne için fazla istemişim 150 tl

Carismatiq

Hayırlı satışlar.. güzel ürünler  >=ok

Caner20

BiTEC

hayırlı satışlar caner...

Caner20

teşekkür ederim abi :) senin arabayi bitirde binelim arabana egzoz dinleyelim :)

bu arada ses sistemi satilmiştir.. baya uygun yazdim herhalde hemen satildi :)

stepne güncel

BiTEC

maksat fazlalıklardan kurtulmak olunca fiyata çok bakmadın sanırım...en güzeli işine yarayacak biri alsında hora geçsin...
Yavaş yavaş uğraşıyoruz bakalım...
Motora da girişmessem iyi...maddi durumu toparlasam girişecem orasına burasına :)
Sisler hala duruyor... En son onları değiştireceğim :)

BiTEC

bu arada bijon anahtarın var mı..varsa onu da bana hediye et..benimkisi kaybolmuş...

Caner20

yok abi bijon anahtari keşke olsaydi tek lastik var

serdarr

BiTEC

satıldı sanırım ses sistemi...

Caner20

Evet Satildi ses sistemi lastik güncel 100 tl

Caner20

Caner20

sercanim

can3520

Kapasitor ben de siraya giriyim satilmadiysa

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

BiTEC

ses sistemi satıldı.. Sadece lastik kaldı..

Caner20

aynen ses sistemini ayni gün verdim.. lastik güncel

Caner20

evde yer problemi devam ediyor malesef bodrum olmadiği için. küçük ses sistemide satilik 1600 waatlik twogo anfi arkasina vidali resim çekemedim şimdiik 2 tane stepne var birde... 2 stepne 1de resimde görünen küçük ses sistemi satilik anfisiyle birlikte hepsi 500 tl