• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Temiz 2009 2010 premium OT LPG li araniyor

Started by Returntosoil, August 26, 2014, 11:46:57 PM

Previous topic - Next topic

alperd

Ferahlık ferahlık dediğiniz üşenmedim ölçtüm Diz Mesafesi aynı FD6 ile.
HB'in koltuk oturak boyu uzun o yüzden FD6 diz mesafesi biraz daha geniş görünüyor ama aynı.
HB arka camlar küçük olduğu için arka yanlarda omuz-baş mesafesi biraz dar sadece fark odur.

Ama bagaja bakınca 389 litre nerede 455 litre nerede. Siz bagaj Açık gidersiniz ancak sığar 455 litre, biz bagaj üst kapağını evde bırakırız 650 litreyi bulur o zaman, koltuk altlarındaki boşluğu saymıyorum ki stepne bile oraya yarı yarıya giriyor, koltuklar yukarı da katlanıyor saymıyorum :)

İnsanlarda önyargı var Sedan olsun geniş olsun diye ama FK2-FD6 durum tersine işliyor. İyiki de önyargı var yoksa FK2'yi bu fiyata alamazdım.

Hangisi güzel zevk meselesi ama hangisi daha kullanışlı ortada.

Resim alıntıdır:

alperd

Bu da koltuk altının faydaları, valiz sığmaz ama ıvır zıvır baya eşya alıyor :)

emral

Kapı camlarından tavana doğuru daha dar ve uzun boylu benim gibisini dara sokuyor

Çorlu'dan selamlar

emral

Evet bagaj kısmından bakınca çok daha büyük hacmi var :)

Çorlu'dan selamlar

Returntosoil

Bagaja diyecek birşey yok gerçekten :) valla helal olsun hic usenmeden olcmussun :D fk ya sallamam ama HIGH tower gibi olmayim sonrasında 187 boyla :D:D

MI 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emretolga01

iyide sedanda bagajdan gelen ses tıkırt bılmemne ile hatcbak ayınımı :)

Returntosoil

Hb denmi ses geliyor sedandanmi ?:D soruyorum sadece :-) sedan hb kavgasına donmesin :)

Returntosoil

Bu 2010 otomatik makyajli kasa dream lerde vsa standartmi? Mesela vsa off tuşu yoksa vsa da yokmudur yoksa kapatilamama gibi bir olayı olabilir mi.bazılarında tuş var ama bazılarında da yok,aslında basit tuş varsa var yoksa yoktur ama boyle düz mantık mi olay :-)

Returntosoil

Otomatik olacaksa en az 2.00 olacak 1.6 kesmiyor kaldirmiyor sedan kasaları ,dedim dedim manüel aldım bununda motorumu açık değil nedir önceden denedigim 2008 premiumdan farklı ,araç 38binde sahibide hep devirsiz kullanmis..bilemedim ki arkadaş..