• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Alanya'dan selamlar, Subaru'lardan sonra Honda ile devam :)

Started by septica_666, February 19, 2016, 12:34:25 AM

Previous topic - Next topic

septica_666

Herkese merhaba,

Adım Serkan, Kamuda öğretmenim, Branşım Ortaokul Türkçe öğretmeniyim, Antalya-Alanya'da çalışıyorum. Yaşım 32 .

Sık araç değiştiriyorum ( 7-8 ayda bir  :kayik   )   Sadece zevk için, farklı araçlar binmek için değiştiriyorum. Daha önce 6 Subaru araç kullandım.. Subaru markası, modelleri, teknik özellikleri, motor yapısı vs... konuları ile oldukça ilgiliyim.. Son Subaru Forester   SUV model aracımı sattıktan sonra, daha çok yeni, geçtiğimiz pazartesi 2007 Honda civic 1.8 hb siyah renk araç aldım ..  Aslında hiç düşündüğüm bir araç değildi, ama araç ikinci sahibinden ( ilk sahibi 2015 ortasına kadar kullanmış ) ,121 bin km'de,  masrafsız olunca iki gün araştırdım ve almaya karar verdim.

Açıkçası bu aracı dışarıda gördüğümde acayip, bi tuhaf, tipsiz bir araç geliyordu, ama yaklaşık 400 km. kullandım aracı, bu aralar günlük  70 km. yapıyorum.. Araç çok ama çok hoşuma gitti.. Tabi klasik olarak sert süspansiyon olayı kötü, fakat aracın yol tutuşu gerçekten muhteşem..tabi bunda, araçta 225-45 r17 lastiklerin de büyük etkisi var.. Ama Subaru gibi, dünyanın en iyi 4x4 araçlarını üreten, Dünyanın en iyi yol tutuşuna sahip araçlarından sonra bu araç, yol tutuşunda gerçekten çok çok başarılı.. Aracın hem yerden yüksekliğinin az olması, hem de tavan yüksekliğinin yerden hizasının az olması , geniş lastikler, aracın yol tutuşunu muhteşem hale getirmiş... İç dizaynı, malzeme kalitesi çok iyi( ama ön ve geri görüş açısı çok kötü  :cry:      Ben bu bilmediğim aracı çok sevdim, tabi aracımın temiz olmasının da bunda etkisi olduğunu düşünüyorum..

Tekrardan merhabalar, iyi muhabbetler...

Carismatiq

Hoşgeldiniz..

Keyifli forumlar dilerim.

Hondanın tadını aldınız bir kere zor bırakırsınız  :D

septica_666

Quote from: Carismatiq on February 19, 2016, 11:43:08 AM

Hoşgeldiniz..

Keyifli forumlar dilerim.

Hondanın tadını aldınız bir kere zor bırakırsınız  :D

Hoşbulduk, teşekkürler...

oktayoo

hoşgeldiniz,hayırlı olsun aracınız.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

septica_666

Quote from: oktayoo on February 19, 2016, 02:28:31 PM
hoşgeldiniz,hayırlı olsun aracınız.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
teşekkür ederim. . Hoş bulduk. .