• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

FN2 bijon aralığı

Started by GKS TypeR, August 15, 2008, 12:35:05 PM

Previous topic - Next topic

GKS TypeR

Arkadaşlar FN 2 bijon aralığı nedir ve jant takmayı düşünüyorum tavsiye deceğiniz bi jant varmı benim kafamda araba siyah olduğundan 3,5 cm  H&R yayla birlikte sarı OZ Ultraleggera düşünüyorum. fikirleriniz bekliyorum.

EkReM

5X114.3 olması lağzım bijon aralığı

jant tavsiyem de budur nacizane.modeli advan rg2 replica olarakta bildiğim kadarıyla bsa üretimi var.
SAYGILAR

GKS TypeR

işte paylaşım bu jant çok güzelmiş hemen araştırıcam bu jantı ilgine teşekkür ederim.

GKS TypeR

birde 5*114,3 EP3 ünmü FN2 aynımıdır.

EkReM

beğenmene sevindim.ep3 5X114.3 tür.büyük ihtimalle fn2 de bu aralıktadır.yay olarak eğer üretildi ise TEİN tavsiye ederim.fakat imkanın varsa ve üretildi ise coliover daha iyi olur.:)
SAYGILAR

GKS TypeR

eski aracımdada coilover vardı muhteşem yol tutuyordu. coilover istiyorum fakat henüz piyasada yok yayı ise hafta sonu takabiliyorum.bir kaç firmaya ise TEİN mi yoksa H&R mi diye sorduğumda hepsi typeR a H&R nin daha iyi olacaklarını söylediler. hafta sonu kısmetse takılacak bakalım nasıl olacak.

serhat306

hr tak canım kardesım bak gecen hafta serhatunkıne taktık cok guzel oldu...
ama sen takamassın sen kılsın...

GKS TypeR

Quote from: serhat306 on August 18, 2008, 12:46:36 PMhr tak canım kardesım bak gecen hafta serhatunkıne taktık cok guzel oldu...
ama sen takamassın sen kılsın...
kardeşim benim ben kıl değilim sadece uygun yerde taktırmak istiyorum e sizin fiyatlarda malum insan kıl oluyor:d

serhat306

sen gel halledıcez kardesım...:)

FG

5*114.3 evet ölçü bu

RG2 replicası cok moda son günlerde :)

her japonda RG2 görüyorum :)

GKS TypeR

cnzdmr

suan kı jantından hafıf bı jant tak markası ne olursa olsun,hem guzel hem hafıf olanlara bakmanı tawsıye ederım oz yada advan olabılır ancak advanlar bıraz pahalıdır....

NEAN

BENGEÇEN AY TAKTIRDIM ÇOK BEĞENENLER OLDU.