• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

s2000 dragta ilk kalkışta devir kaç olmalı???

Started by alper s2000, January 25, 2009, 05:15:02 PM

Previous topic - Next topic

alper s2000

Arkadaşlar bu ara çok denemek isteyen oluo sizce s2000 de dragta kaç bin devirde kalkılmalı en iyi performans için roling te 2 te 5500 iyi ama ilk kalkışı çözemedim yardım?Aracımda dc headers mugen komple eksoz competition hafif volanlı baskı balata ve aem v2 var bunlarıda göz önüne alalım lütfen şimdiden herkese teşeküürler.cvp ları çok acil bekliorum bu gece kalkış varrrrrr.

fikito

benim bildigim typerlarda tam gaz yapsanızda 4000 filanda kalkıyor ve buda en ideali tahminimce en iyisi s2000 içinde tam gazda kalkıştır.

CioBassWorLd

kalktıgın yolun durumu da onemlı tabi s2000 de boşta kesiciye kdr gidiyo tam gazla bence sarar ztn hafif volan fln varmıs aracta bence 5500 6000 ideal

infaztim

infaztim

HoNdA TyPe_R

yaa kusura bakmayin arkadaslar ama bence bizim araclarla drag olayina karsiyim artik cunku arac 1 2 3 sarmaktan yuruyemiyo ama rolling derseniz oki anlarim ama bence dragda arabayi yormak mantiksiz geliyo bu benim dusuncem tabiki

poşetçay

iyide kanka adam napıyım dedi cvp werdik yapmasın tabii s2000 senin kadar sarmaz ki

HoNdA TyPe_R

bence yapmasin kanka sarmasini gectim arkadan itisli arac zaten yanliyarak kalkacak oda dez avantaj olacak onun icin sence nasil olur kankam

alper s2000

couragepapillon

fikito

alper s2000

yok baba çekmedik öle kendi aramızda takıldık oda arkadaşımdı rx ci

CioBassWorLd

arkadan itiş cok saramaz lastık ve yol kaymak diğilse bravo ztn arkadan ıtıste kök gaz kalksanda kontrayı verdiğinde yuruyo onden cekişmi aman aman :S

white_s2k

Quote from: alper s2000 on January 26, 2009, 12:18:29 AMyok baba çekmedik öle kendi aramızda takıldık oda arkadaşımdı rx ci

geçtigin rx8 kayseriden bir araba mı ??

despe

tr de illegal olarak drag olayı kalmadı gibi bişey. herkezin düşüncesi ve mantıklıda olan aracı yormayalım. o yüzden drag out rolling in

alper s2000

hayır kardeşim araba ankarada siyah bi rx8 bi ara satıoduda sahibindende arkadaşım ne olduda yoksa beyaz s2000 senmisin mm power mustafanın ölçü almak için beni aradığı arkadaş senmisn?

white_s2k

evet,merak ettim RX-8i geçtim diyince hangisi die.kolay gelsin

white_s2k

ayrıca bir arkadaşımızın RX-8 i var arabayı denemek istiyoruz istersen onunla da bi kalkabilirsin ??

HoNdA TyPe_R

valla bende rolling denemek isterim istanbuldaysa sayet

white_s2k

rx8 ve lacivert s2k kayseride benm aracm istanbulda bakalm arkadaşın cevabı bekliyoruz ;))

couragepapillon

arkadaşlar s2000 her koşulda rx-8 i geçer mi ?
bi ark konuşuyordu rx-8 yer s2000 yok şöyle yapar felan, bir bilgim olmadığı için cevap verememiştim

CioBassWorLd

white_s2k

stockta s2000 in gececegini dusunuyorum ancak tabi ki aracların doluluklarına gore degişik sonuclar ortaya cıkabilir.

yamansen

1 de fazla bekletme keser araba 4500 gibi kalk yoksa sardırırsın arabayı zorlamak istemiyosan 2 den rolling yapın daha saglıklı olur ayrıca senın araba navy blue mu  ?