• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

s2000 ve uzun boy

Started by m@use, December 06, 2005, 03:18:01 AM

Previous topic - Next topic

m@use

arkadasşar ben 188 cm bırı olarak sıgıyorum bılgılerınıze....

HONDA

ImportRacer

Arkadşımız bir konuda geçen s2000e sıgmıyorum vs. tarzı msjlardan
dolayı bizi bilinçlendirmek adına sölemiş sanırım.

Aydınlatma için teşekkr ederiz.

ReD_JaZZ

1.92 yim ve gayette rahat rahat kullanıorm....s2000de sorun olacak tek şey ya 2 metre üzeri olmandır yada şişmanlık....cunku direksion sabit ve rahat hareket edemessn...tek derdim uzun bi trafikli gunden sonra ayak bileklerim ağrıo o da düz vitesli bi arabada normal bşi....

HONDA

Quoteuzun bi trafikli gunden sonra ayak bileklerim ağrıo o da düz vitesli bi arabada normal bşi....
+1
Bence de normal.  :-)

ALG

1.75 boyum var ama s2k yok..sigmama gibi bir sorunumda yok..

Daniel Gabriel

195 im sığıyorm ama direksiyon iptal  :-D

HONDA

Quote from: Daniel Gabriel195 im sığıyorm ama direksiyon iptal  :-D
Olsun kullanmasanda müzik dinlersin içinde oturup.  :-D

ALG

s2k olsunda sıgmıyım icine yaa

Selçuk

walla s2k olsunda dışardan sürerim ben :))

efe-e

bende olsa elimi surmem ya gozum gibi bakarım

FG

175'im kg da 74
mis gibi raatça sığıyorum :)

en sevdiğim yanı sağ koltuk
otoruş şekli olarak şöföre dooru dönük olunca en iyi en rahat şekil oluyor. saolsun bayan arkadaşlarda o konumda oturuyorlar :) güzel oluyo :) :D

Maverick

Quote from: FG...
en sevdiğim yanı sağ koltuk
otoruş şekli olarak şöföre dooru dönük olunca en iyi en rahat şekil oluyor. saolsun bayan arkadaşlarda o konumda oturuyorlar :) güzel oluyo :) :D

bu sözlerde bi çakallık seziyorum :D

Güven

judassS2K

aydınlatmaların için tesekkurler ben 1.83 um ve içimde süphe vardı sıgarmıyım acaba diye ama sımdı kafamda problem kalmadı kesin alıyorum (askerliğim bittikten sonra) :D :D :D

aRasaLg

Quote from: judassS2K on October 11, 2008, 10:37:44 AMaydınlatmaların için tesekkurler ben 1.83 um ve içimde süphe vardı sıgarmıyım acaba diye ama sımdı kafamda problem kalmadı kesin alıyorum (askerliğim bittikten sonra) :D :D :D

2006 nın konusu lütfen dikkat!!!!

altunparmak

1,80im s2k olsun sıgmasamda olur :)

altunparmak

ayaklandı konu  eskıler yad edıldı. :)

ATA

1,92 yim.Kilom da 85..  Tam 3 senedir S2000 kullanıyorum,hiçbir sorunum yok.Endişe etmeyin derim....

HeRo_57

katılıyorum bende bine biliyorum ama direksiyon iptal oluyo :) boyum 1.90

MuRaTiNhO

1.68 im 65 kiloyum o zaman bi s2k alıyım  :emo

s2000s2000

bende s2000 almayı düşünüyorum ama boy 192 sığarmıyım peki bu aracın içine . kafam tenteye değmesin sonra :D

Mustafa3602

Quote from: s2000s2000 on May 04, 2011, 05:28:54 AM
bende s2000 almayı düşünüyorum ama boy 192 sığarmıyım peki bu aracın içine . kafam tenteye değmesin sonra :D
tente açık kullanırsın:)

hakangunister

Quote from: s2000s2000 on May 04, 2011, 05:28:54 AM

İlk olarak kendinizi tanıtalım bölümünde konu açıp kendinizi tanıtırsanız daha doğru olacaktır. Forum kuralı diye söylüyorum :)

Sorunuza gelirsek 192 cm boy ile zorlansanız da sığarsınız :) Benim kuzen var 1.92 ve 110 kg benim aracı kullandı yani sıkıntı olmadı.

s2000s2000

192 rahat sıgıyorum diyen var 192 direksiyon iptal diyen var nası oluyo ve bi sorum daha var aracın üstü acıkken kafa dışarda kalmıyomu o boyla