• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Yeni Civic kullanma kitapçığı arayanlar,lafım size; artık aramayın :)

Started by vtec power, April 06, 2009, 09:21:21 PM

Previous topic - Next topic

vtec power

ilkeronat

aydbjk

vtec power

Quote from: aydbjk on April 06, 2009, 10:25:06 PM
saol paylaşım için lazım olur
Tabi ya bende kitapçık yoktu nette çok aradım bulamadım, servise sordum 55 $ cık istemişti, bende honda türkiyeden istedim sağolsunlar 2 günde cd yi adresime gönderdiler.

asmaz

yeyilmaz

"Yüklediğin account premium account olmadığı için 10 kez indirilebilir o da doldu" rapid efendi. bana mail atabilirmisin [email protected]. benim kinin bir kaç sayfası eksik çok saol paylaşımın için.
bir de bu hb in değil di mi. Sedan benim kısrak çünkü :)

vtec power

Quote from: yeyilmaz on April 07, 2009, 04:23:18 PM
"Yüklediğin account premium account olmadığı için 10 kez indirilebilir o da doldu" rapid efendi. bana mail atabilirmisin [email protected]. benim kinin bir kaç sayfası eksik çok saol paylaşımın için.
bir de bu hb in değil di mi. Sedan benim kısrak çünkü :)
Hay allah pardon ya.Yeni civic sedan için ve türkçe.
Yeniden upload ediyorum.

yeyilmaz

laborantt

Arkadaşım linklerin ikisi de çalışmıyor. Tekrar yükleyebilirmisin..

blackeagle76

dostum linkler çalışmıyor,     [email protected]     indiren varsa mail atabilirmi,çok teşekkürler

vtec power

yorumdk

valla ben bir kitapcik indirdim 2006 cikti birde senin kini deneyelim gerçi benim aracın kitapcigi var yinede yedegi olsun saolasin emegine saglık

laborantt

Cumhur

vtec power

vtec power

md06

Teşekkür ederiz 'vtec power', kitapçığın elektronik versiyonunun el altında olmasında fayda var.

nadirgoktan

nadirgoktan

valla kime nasıl söleyecez bilmiyorum ama orda moderatöre bildir die bişe var şimdi ordan birini şikayet ediyomuş gibi yapıp by konunun sabitlenmesini istiycem :p

poşetçay

Quote from: nadirgoktan on September 19, 2009, 03:08:06 PM
valla kime nasıl söleyecez bilmiyorum ama orda moderatöre bildir die bişe var şimdi ordan birini şikayet ediyomuş gibi yapıp by konunun sabitlenmesini istiycem :p
buyrun moderatör geldi silinmesi ve şikayer edilen konular için kullanılır modetatöre bildir butonu msj atmanız yeterdi konuyu sabitlememi istiosunuz dogrumu

nadirgoktan