• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

Karlovy Vary - Çek Cumhuriyeti

Started by ALG, January 23, 2006, 12:33:14 AM

Previous topic - Next topic

ALG

Almanya sınırında bir şehir..Aynı zamanda ulu önder Atatürk bu şehirde kalmış ve kısa süreli bir tatil geçirmiş..Termal kaplıcalarıyla ve şifalı sularıyla ünlü bir şehir..

ALG

ALG

aSil

Görüntüler çok güzel. Böyle nostalji kokan yerleri çok seviyorum. Huzur verici... Özellikle dağ yamacında olması...

ImportRacer

İlk resim çok çok güzel. Eline saglık.

ALG

teşekkürler..yer çok güzel, prag a giden herkese bu şehrede gitmesini tavsiye ederim..nehir donmuş zaten farketmişsinizdir..soğuğu yazmiorum bile :D

ALG

Daniel Gabriel

Ewet ben de gitmiştim buraya..
Şarap ewleri falan wardı mükemmeldi walla..

ALG

Quote from: Daniel GabrielEwet ben de gitmiştim buraya..
Şarap ewleri falan wardı mükemmeldi walla..
tuhaf soslarla geyik eti yaptıkları yer var, gitmişmiydin? bu arada çek yemekleri çok tuhaf..bizim damak zevkimize hiç hitap etmiyo..

Daniel Gabriel

Walla geyik etini hatırlamadm desem yalan olmaz..
Heralde yemedim ondandır..  :-D
Bu arada fotoğraflar çok güzel..

ALG

Quote from: Daniel GabrielWalla geyik etini hatırlamadm desem yalan olmaz..
Heralde yemedim ondandır..  :-D
Bu arada fotoğraflar çok güzel..
bi arkadaş denedi..denediğine pişman oldu..frambuaz soslu geyik eti :D

saol teşekkürler :)

Daniel Gabriel

Yaw hiç sorma 1 pizza yedim orda 1 hafta çıkmadı midemden..
Acayip baharat we sos war yemeklerde..
Ama Prag'ın bayan esnafını bile çok beğenmştim walla..   :lol:

ALG

bayan esnafları hiç söleme :D  hanım kolumdan çekiştire çekiştire bi hal oldu :D

Güven

Çok güzel yermiş beğendim ama daha Çeklere gitmek hiç nasip olmadı işimiz olmayınca özel gidemiyoruz biyere nasip olurda bir iiş çıkarsa inş bende giderim

ALG

crazydog

bız orda bı pızzacıyla tanısmıstık turkıyede fln yasamıs adam cok begenmıs flnda dukkanın adını unuttm walla

Onu-R

prag inanılmaz ya.. bence avrupada gidilmesi gereken sayılı şehirlerden birisi.. prag deyince de ilk aklıma gelen hiç şüphesiz Karlovy Vary.. çok güzel bi yerdi.. şifalı sulardan içmiştim ya.. bakalım ne faydasını gorcez cok merak ediyorum  :-)   sen ne zaman gittin Altıner abi?

Maverick

alıcan eline kanyağını oturcan bi yere iççen walla huzurlu bir yere benziyor böyle sakin sakin :cool:

tolgabin

kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer