• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

TEVELLÜT SLVR

Started by SLVR, February 07, 2006, 12:06:03 PM

Previous topic - Next topic

SLVR

OLCAY EVCİL
33(Hala gencim)
VTEC 2005
Motor Sporları
Reklam(Digital Baskı)
Bir dergiden
O(Rh)(-)
Burclardan anlamam
GALATASARAY

memopad

ALG

hoşgeldin..keyifli forumlar

cemil_vtec

hoşgeldin olcay iyi forumlar

+1905

Mrija

SLVR

Hepinize teşekkürler Arkadaşlar

vtec_berkol

Maverick

SLVR

Berkol sen yaşca gençsin galiba Tevellüt(Eski)anlamında ayrıca bende 1986 model Orginal Fransız Renault 9 GTL var.90-96 senelerinde Bağdat Caddesinde yanlıyorduk.Eski Suadiye Otelini önünde 50 araç daire yapıp ortada şav yapardık.Araç hala yerlerde sürünür vaziyette güzel havalarda onu çıkarır caddede gezerim.Plakasını ozaman yanladığımız arkadaşlar hala görür tevellüt derler.O günleri yadederiz.Ozamanlar çok güzeldi.Herkesin mutlaka YAŞAMASINI İsterdim.

vtec_berkol

abicim evet aynen doğru tespit ben yaşca 18 olurum
anlayışın içinde şiddetle teşekkür ederim
bende de tevellüte aday bi 94 astra gsi var inş bizde yanladığımız gazladığımız günleri hatırlar hatırlar ahhh ahh deriz tekrar tekrar sana sıcak ilginden dolayı teşekkür ediorum  OLCAY abicim

tolgabin

Quote from: SLVRbende 1986 model Orginal Fransız Renault 9 GTL var.90-96 senelerinde Bağdat Caddesinde yanlıyorduk.Eski Suadiye Otelini önünde 50 araç daire yapıp ortada şav yapardık.Araç hala yerlerde sürünür vaziyette güzel havalarda onu çıkarır caddede gezerim.Plakasını ozaman yanladığımız arkadaşlar hala görür tevellüt derler.O günleri yadederiz.Ozamanlar çok güzeldi.Herkesin mutlaka YAŞAMASINI İsterdim.
hoşgeldin arkadaşım bende ozamanlardan kalmayım :D
bendede o zaman ilk önce 89 (gri)sonrada 93 (beyaz) corolla 1.6 vardı bizimde plakamız ozamanlar bilinirdi ama benim 93 corollayı 2 sene önce sattım.  :D (bende 32 yaşında bir gencim) :D

SLVR

Hoş bulduk Tolga Kardeşim.Bide bizde caddede yardırırken bi saygı vardı.Belki abartığımı düşüne bilirisiniz.Kazalar olurdu kimse kimseyle kavga etmez.Herkes geçmiş olsun der kendi hasarını karşılardı.Azmı Cadde yi kapatmadık.Bi gün Bostancıdan Caddeyi kapadık.Arkadaşın biri geri geri ta kızıltoprağa kadar git.Ozamanlar güzeldi be kardeşim

HONDA

Aileye Hoşgeldiniz,

İyi ve Kaliteli Forumlar Dilerim... ;)

Not: Başınızdan geçen gazlama, yanlama vb. gibi mesajları lütfen
forum içinde yazmamaya dikkat ediniz.

Güven

Hoşgeldin Bende E5 te oynarım oyuncağımla :)