• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

only old skool by street_rules////

Started by street_rules, July 06, 2009, 12:21:48 PM

Previous topic - Next topic

street_rules

street_rules

street_rules

değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

despe

maşllah çok temiz ve diri görünüyor. gözüme takılan bi nokta egzoz borusunun paslanmış olması paslanmazla değiştir bence :) birde biraz basılsa tadından yenmez :)

street_rules

bu ayın sonunda yaylarım takılıyo ce JDM tow hook ta takılmış olucak bide bulabilirsem spoon style ayna arıyorum onlarıda yaptımmı çok daha güzel olucak ..

.ilhan

walla hocam mükemmel gözküyor. bizim binada birininde war  crx i ama rezil bi halde o arabaya çok üzülüyordum. böyle bakımlısını görünce helal olsun dedim.güle güle kullanın

enginturan

maşallah çok temiz görünüyor kazasız belasız binin inşallah.

aRas

Maşallah JDM çok diri duruyor ;) Egsoz çok yakışmış ;)

street_rules

sağolun arkadaşlar hepimize kazasız belasız sürüşler

skullcrusher

allah kazadan saklasın kartpostal gibi maşallah...güle güle bin...

Esinti

arabanın masallahı var arkadasım allah kaza bela vermesin.. birde biraz basılsa daha hoş durur bence

firstcevher

maşallah maşallah Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin ;) Araca güzel bakılmış övgüyü hakediyor ;)

ForEnginePOWER

iii temiz bakılmış bir CRX kazasız belasız abicim aynen biraz basılsa mükemmel olur bir de şu paspasları söküp yerine bakalitten marşpiele ve arka tampona uygun bi ek yaptırsan

Ergin ORANLI

Maşallah çok guzel duruor Despe'ninde dediği gibi egsoz borusunu değiştirdinmi pis görüntü ortadan kalkmış olur.

BLACK ORANGE

maaşallah kazasız belasız sürüşler ...

GKS TypeR

street_rules

arkadaşlar yayları bu ayın sonunda takıyorum parasını bile ödedim ama yurt dışından özel siparişle geldiği için beklemem gerekiyo ay sonun bende sürüngen olmuş olucam ve spoon aynalarla JDM çeki demiride ay sonunda

keyhan

hala ilk günkü gibi.. allah kazadan beladan korusun

Melih-Ö

şimdi bunun yurt dışındakilerden farkı ne :) muhteşem olmuş :) yerleri öperse dahada muhteşem olur mahş kazasız belasız :)

kingpeace

boyası çok güsel duruyor orji boyamı yoksa ikinci katı çekmişlermi :D

street_rules

Quote from: kingpeace on July 19, 2009, 05:18:50 PM
boyası çok güsel duruyor orji boyamı yoksa ikinci katı çekmişlermi :D
ben geçen yıl sedefli siyah yaptım orjinal rengi de siyahtı ama bu daha parlak duruyo ve de güneş ışığında renk değiştiriyo ..

street_rules

street_rules

ert16

çok iyi be işte gerçek hondacılardan biri :)

NOVA-44

Masallah cok temiz. Iyi gunlerde kullanin