• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

96-99 vti sahipleri buraya

Started by poşetçay, October 15, 2009, 01:40:19 PM

Previous topic - Next topic

sakhee

baksanıza kimseden ses seda çıkmıyor. arkadaşlar koyun araçlarınızı yeni senede müşteri olacağım inşaallah :)

farewell

resim koymayı bilsem koyucam :) avatarda ki resim olsun şimdilik

KSVTEC

doğunun en hızlı vtı ı guncelı çekelim :D :D

vtech07

kapışalım kardaş..:) araban güzel kaç hp...

KSVTEC

oluur :D saolasın dostum :) ya öle aman aman bişi yok headers fıltre egzos 170-175hp oluor ortalama bunlarla bılıosundur :)

vtech07

sizin adanada sağlam bi vtı vardı baya bi yüklü yeşil sedandı ... duruyor mu o hala.

KSVTEC

Quote from: vtech07 on November 04, 2009, 07:56:40 PM
sizin adanada sağlam bi vtı vardı baya bi yüklü yeşil sedandı ... duruyor mu o hala.
evet  yukluydu söktüler onu stock oldu tamamen.sımdı baska bı ark aldı tekrar bısıler yapıor ama araba yorgun yürümüyor. benden direk yiyor öle diyim

vtech07

evet baya bi yorgundu o araç ilanda çok temiz duruyordu da gittik almaya ii çıkmadı ... meşhur adana mersin arası katılımlarınız devam ediyor mu peki..:)

KSVTEC

ii yapmışınız :D artık yapamıorz tek basıma başa cıkamıyorum artıkın kımse yardımcı olmyınca bende pes ettım :)

vtech07

Ama sağlam makinalar var .. mersinden de geliyorlar ya bi kere giittim katılımlarınıza bayıldım doğrusu... devam etseniz güzel olur.:)

KSVTEC

ufak tefek yapıyoruz arada.çok kalabalık olmasada oluyor bişiler:) bız adanaya dönerken mutlaka rollıngte yapıyoruz :D

vtech07

:) yolum düşerse gelecem katılımlarınıza tabi geldiğim zaman olursa..:)

photographer

volkanım şu powered by huzr islamdayıda sen bi çekte koyuver.. görelim hocanın vti nı  >%6rol >%6rol >%6rol

poşetçay

Quote from: photographer on November 08, 2009, 03:07:45 PM
volkanım şu powered by huzr islamdayıda sen bi çekte koyuver.. görelim hocanın vti nı  >%6rol >%6rol >%6rol
bi gelse yıkamaya koycamda gelmio adam emekli memur sürekli 15 lira yıkama parası weremio olabilir ama vtec açıo hehehe

Caneration

Sadece Aem hava filtresi mevcut.Stock bir vti

poşetçay

sakhee

bende çok beğendim. maşaallah diyelim. İstanbul da galiba doğru mu?

Caneration

sakhee

yıl başında mevladan bir mani olmazsa talip olabilirim :) tabi düşünceniz olursa sizin de :)

erdal3723

Quote from: KSVTEC on November 02, 2009, 04:06:51 PM
buda bizden olsun

Quote from: ramo si on October 20, 2009, 10:37:23 PM

tek foto yeter ilerleyen zamnlarda bakarız :dil :dil
Quote from: sword on October 27, 2009, 11:51:48 AM
Quoteseninkinin resimlerini koy die link attım görelim kanka ab yi

koyalım ayıpsın:)

Quote from: vtech07 on October 27, 2009, 06:56:17 PM
KARAYILAN DAN BİR KARE:)

gercekdende zevkınıze hayran kaldım guzel makıneler

Caneration

Quote from: sakhee on November 12, 2009, 02:11:51 PM
yıl başında mevladan bir mani olmazsa talip olabilirim :) tabi düşünceniz olursa sizin de :)

vala satma niyetim yok açıkçası ama herşey kısmet tabi :)

sakhee

hayırlısı olsun, kısmet olursa ocak ta konuşuruz

Caneration

tamam o zaman tekrar görüşürüz :)

farewell