• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

hondateamturkey

Started by niasin, November 24, 2010, 12:35:56 PM

Previous topic - Next topic

niasin

ahmet deniz, bitlis, galatasaray. 26 yaş,doktor,honda civic 2005 ls

okn84

LION

hoşgeldiniz keyifli forumlar

karapilot

mustafaa_akca

hakangunister

THT ailesine hoş geldiniz. Keyifli ve aktif forumlar.

ehuehee

inventor

aramıza hoşgeldin,keyifli forumlar dilerim.

armi

bunyas1907

arkadaşlar bende 2009 makyajsız kasa honda civic var bildiğiniz üzere bu aracın bagajı içerden yada anahtarla açılıyor, ben bunun bagaj kapağını anahtarlıktan kumandayla açmak istiyorum, yaptırma imkanım varmı? Bununla ilgili bilgisi olan varmı?

HLKSLR

Hoşgeldiniz,keyifli forumlar..

kacaman

hoşgeldiniz keyifli forumlar

poseidon999

Hoşgeldin.
iyi forumlar.

By_Erdem

cnr1907

Hoşgeldinz Aktif Forumlar..

volkan_sahin

teşekkürler arkadaşlar hoş buldum güzel karşılamanız için sağolun hepiniz. Aranıza katılmaktan çok mutluyum yeni şeyler öğreneceğimden ve bildiklerimide sizinle paylaşmak düşündükçe heyacanım artıyor :D

Mustafa3602

hoşgeldin hadi hayırlısı....::::::))))

volkan_sahin

arkadaşlar benim adım volkan 28 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. Direksiyon , motor ve trafik öğretmenliği yapıyorum. 2011 model civic elegance özürlü plakalı manuel aracım var ( aparatsız ). tam bir honda aşığıyım. biçok araba hakkında bilgim var. Motordan iyi anladığımı düşünerek honda aldım. beni yanıltmadı. Tekrar sıcak karşılamanızdan ötürü teşekkür eder hayırlı geceler dilerim , formda güzel konularda görüşmek dileklerimle.

Antoni54

HoşgeLdin KeyifLi Forumlar DiLerim..

L3v3nT

Quote from: volkan_sahin on April 04, 2011, 12:05:19 AM
arkadaşlar benim adım volkan 28 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. Direksiyon , motor ve trafik öğretmenliği yapıyorum. 2011 model civic elegance özürlü plakalı manuel aracım var ( aparatsız ). tam bir honda aşığıyım. biçok araba hakkında bilgim var. Motordan iyi anladığımı düşünerek honda aldım. beni yanıltmadı. Tekrar sıcak karşılamanızdan ötürü teşekkür eder hayırlı geceler dilerim , formda güzel konularda görüşmek dileklerimle.

Aramıza hoş geldiniz, Kendinizi "sizi tanıyalım" bölümünde yeni bir konu açıp tanıtırsanız seviniriz...

Antoni54

Quote from: volkan_sahin on April 04, 2011, 12:05:19 AM

Aramıza HoşgeLdin Diyim o Zaman Hocam :))

HONDAcvc

EP624

by_senol

SEDAT ŞENOL BURSA 2008 PREMİUM HONDA CİVİC ;) MUHABBETİMİZ BOL YARDIMLAŞMAMIZ TAM OLSUN

bymurat___61

Quote from: bunyas1907 on March 06, 2011, 10:26:17 PM
arkadaşlar bende 2009 makyajsız kasa honda civic var bildiğiniz üzere bu aracın bagajı içerden yada anahtarla açılıyor, ben bunun bagaj kapağını anahtarlıktan kumandayla açmak istiyorum, yaptırma imkanım varmı? Bununla ilgili bilgisi olan varmı?
Evet boyle bir imkan var ama araca alarm lazım bagaj acıp tetikletmek için . Bagaj Kilidi cubuguna merkezi kilit motoru takılıyor. Yapan cok kaynak bulunur hatta su aralar bnm de aklımda. Yaparsam paylaşırım burda.