• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Prelude "TR" Satış Rakamları !!

Started by Daniel Gabriel, January 30, 2006, 12:14:35 PM

Previous topic - Next topic

juangera

BENİM 5G PRELUDE GELİO 3 VEYA 5 GÜN SONRA KENDİMİ ACAİYP ÖZEL HİSETTİm WALLA BU BİLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ERENE VE TOLGAYA  :gitar

KEŞKEM25

Slm arkadaşlar bencede preludeciler bütün resimleri paylaşalımmmmm.........

preludeG3

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. ankaradayım. generation 3 kırmızı prelude sahibiyim. g3 ancak 1992 model. tr deki tek 1992 g3 belki dünyada da 1991 sonrası g3 yok. bu ortamda olmak ne mutlu. uzun zamandır civic si ararken bu güzelim aleti buldum. görüşmek dileğiyle.

canguder

gri renk prelude var bizim otoparkta 97 model 2.2 vti çok temiz iyi yürüyor. sahibi arkadaşım olur.

Hondacıbaşı

drdemir09

Bilgiler için teşekkürler. Bu kadar az sayılarda girmiş olması elimizdeki aaçların kıymetini daha çok bilmemize ve korumamıza gerek olduğunu ve de özel olduğunu hatırlatıyor bize...

LION

bir 2.2vti preludem olsun daha nolsun :) :)

drdemir09

İki tekerde de dört tekerde de Honda....

Can_GnyL

bizim burda hurda prelude var babam bu arabaya 5 milyar vermem diyor vay be ne değerliymiş araba

Lude

Quote from: Can_GnyL on August 20, 2011, 08:48:29 PM
bizim burda hurda prelude var babam bu arabaya 5 milyar vermem diyor vay be ne değerliymiş araba
hangi şehirde ve kaç model arkadaşım

Can_GnyL

ne bilim yatıyr bi sorum arabayı bizim kartalla taksa gelirmi :D

yesil1616

Yaklasık 1 senedır prelude ıle bırlıkteyız cok memnunum ama bıraz benı uzuyor sıfır motor yaptırdım sımdı ıse otomatık sanzımanla ılgısı sorunum var nasıl cozerım bılmıyorum onun harıcınde mukemmel bu araclarımız