• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

2005 civic 1.6 ls vtec yağ kapasitesi nedir?

Started by AE86LEVIN, December 16, 2010, 08:31:20 PM

Previous topic - Next topic

gronholm_07

10w-40 tam sentetik bir yağ değildir. Tavsiye etmiyorum. LPG ile ilgisi yok. 0w-40 kullanmanız gerekiyor. İkinci deger kalınlık ilk deger ise akiskanliktir. Siz ilk rakamı ne kadar aşağıda tutarsanız o kdr çabuk yaglama yaparsınız

haldun_haldun

merhabalar ben yenı bır honda cıvıc aldım 2005 model ama gerı vıtese gecerken zor gecıyor neden olabılır ?? balatada sorun olsa koku gelır ne oldugunu bılmıyorum yardımcı olabılırmısınız tesekkurler

vtec05

Quote from: haldun_haldun on April 10, 2011, 03:35:41 PM
merhabalar ben yenı bır honda cıvıc aldım 2005 model ama gerı vıtese gecerken zor gecıyor neden olabılır ?? balatada sorun olsa koku gelır ne oldugunu bılmıyorum yardımcı olabılırmısınız tesekkurler
abi her araç yapar bunu bi sizinki değil hepsinde olur sorun yok yola devam bendede var .....

gronholm_07

Eğer sabahları yapıyorsa sanzuman yağını degistirmenizde fayda görüyorum.
Çünkü sürekli zorlayarak vitese takmak belli bir süre sonra dişlileri yemeye sebebiyet verecektir

gronholm_07

Mobil 10w-40 değil 0w-40 vtec2 lerin yağı. 3,7 lt koyulması gerekiyor fazla koyuldugu için yanmistir

aliksan

sa bendede 2005 cıvıc ls var yağ değiştireceğim aracı yeni aldım ne tür yağ koyacağım yardımcı olur musunuz?

gronholm_07

Aracınızın yağı 0w-40 tır. Talep eserseniz kargolayabilirm uygun fiyatla

HLKSLR

Quote from: gronholm_07 on April 21, 2011, 05:54:24 PM
Aracınızın yağı 0w-40 tır. Talep eserseniz kargolayabilirm uygun fiyatla

Mobil1 0W-40 ı kaça gönderiyorsunuz?

gronholm_07

rıca ederım.fıltrelerdede yardımcı olurum. bır paket yapıp gonderebılırım.

erkutyildiz

Selamlar,

2006 civic ls vtec 175bin km de, motor yağı olarak tavsiyenizi alabilirmiyim, aracı yeni aldığımdan yağını felan değiştirmek istiyorum ancak yağ konusunda (daha doğrusu herhangi bir şey konusunda :) ) pek bilgim yok, yağların üzerinde tam sentetik yarı sentetik 0-30 / 10-40 vs birtakım sayılar hatta castrol magnatec olan bir tanesinde yüksek kilometreli araçlar için yazanıda vardı, sizden ricam bu sayılar neyi ifade ediyor, tam sentetik yarı sentetik nedir hangi durumlarda hangisi kullanılmalı ve son olarak ben bu belirttiğim aracım için ne almalıyım ( CASTROL MAGNATEC 10W40 4 LT Part syntetic - yada sentetik teknoloji yazanlar vardı bunlar olabilirmi acaba?), teşekkürler şimdiden.

idedeler

Quote from: erkutyildiz on December 09, 2013, 02:05:30 AM
Selamlar,

2006 civic ls vtec 175bin km de, motor yağı olarak tavsiyenizi alabilirmiyim, aracı yeni aldığımdan yağını felan değiştirmek istiyorum ancak yağ konusunda (daha doğrusu herhangi bir şey konusunda :) ) pek bilgim yok, yağların üzerinde tam sentetik yarı sentetik 0-30 / 10-40 vs birtakım sayılar hatta castrol magnatec olan bir tanesinde yüksek kilometreli araçlar için yazanıda vardı, sizden ricam bu sayılar neyi ifade ediyor, tam sentetik yarı sentetik nedir hangi durumlarda hangisi kullanılmalı ve son olarak ben bu belirttiğim aracım için ne almalıyım ( CASTROL MAGNATEC 10W40 4 LT Part syntetic - yada sentetik teknoloji yazanlar vardı bunlar olabilirmi acaba?), teşekkürler şimdiden.
Castrol EDGE 5W-40 kullanıyorum,60 bin civarlarındayken kullanmaya başlamıştım bu yağı şuan 160000 km'de ve eksiltme olayı yaşatmıyor...