• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

kapı değil sanki at :))

Started by ahmet290, May 29, 2011, 11:59:39 AM

Previous topic - Next topic

ertunc_93modelci

alman lar harbıden cok salam araba yapıyo ama cızgılerı cok sert tank gıbı duruyo en ıyısı yıne civic

aliylmz

kapıya çıkıp zıpladıda memleketi kurtardı...

ilkercom

demekki vw müşterileri maymun filan :D

http://www.youtube.com/watch?v=D2BavfShtZU

sıkıyorsa bunu yapsınlar :D

nos61

bizim aldıgımız fiyatlarda alınabilcek en güzel araclar hondada kim nederse desin güzelmi güzel, gidiomu parasına göre aglatıo bence dier konfor delilerini...arkadasımda 2011 yeni astra var kagnıdan farkı yok...  he iş arabanın üstüne cıkılıp oturulucaksa kusura bakmaın oturma grubu diil arabam :D adamın kafasına sıkarm :D konfor güç rahatlık vede arabanın üstüne cıkmak isteyen varsa gitsin amerikan alsın.. bizim paramız bu :D

BHAAL

bu videoyu daha evvelden görmüş ve uyuz olmuştum! :) amerikalı ufak galerilerin zottrik reklamları işte. hem öyle pire kadar adamları arabanın üstüne çıkarmakla olmaz, 130 kiloyum, vw'nine güvenen bana bi teslim etsin de ben o kapıları kaputları ne hale getiriyorum görsün, ncap testlerinden beter ederim valla!

chevasil

Quote from: BHAAL on August 21, 2011, 10:39:12 PM
bu videoyu daha evvelden görmüş ve uyuz olmuştum! :) amerikalı ufak galerilerin zottrik reklamları işte. hem öyle pire kadar adamları arabanın üstüne çıkarmakla olmaz, 130 kiloyum, vw'nine güvenen bana bi teslim etsin de ben o kapıları kaputları ne hale getiriyorum görsün, ncap testlerinden beter ederim valla!

:D

ctr07

kapı açmak ve kapatmak için dir üstene oturmak için değil koltuk var ya içerde?:)

pashatorunu

tamam vw sağlam araba ama özellikle japon arabalarından ne istiyorlar honda dan kuyruk acıları var galiba

ilkercom

amerikada özellikle toyota ve honda ağlatıyor bunları. sırf accord ve camry satışları toplam vw grubu kadar :D
Hatta hyundai bile ciddi rakip.

toyota dünyanın en büyük otomotiv markası olması zorlarına gidiyor :D

aliylmz

Quote from: pashatorunu on August 22, 2011, 05:07:30 PM
tamam vw sağlam araba ama özellikle japon arabalarından ne istiyorlar honda dan kuyruk acıları var galiba
meyve veren ağaç taşlanır.....bizi çekemiyorlar....:)

chevasil

bence honda bir reklam cekmeli motor böyle dayanıklı olur dıye :D

MerT01__civic

Quote from: chevasil on August 21, 2011, 10:46:45 PM
Quote from: BHAAL on August 21, 2011, 10:39:12 PM

:D
:D :D abi süpersin :D  >%6rol