• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Manuel civic simota cb2-111 01-160 filtre sesini merak edenler

Started by battalgazi, October 04, 2011, 12:48:14 AM

Previous topic - Next topic

battalgazi

mtl34

battalgazi

videoda arabanın orjınal sesine yakın bir ses çıkmış ama araç içerisi ses yönünden çok farklı insanı çoşturuyor :)

Castiel

:) tesekkurler

valla baya gaza getıren bı sesı var

özellikle tünellerde baya çoşturuyor :)

bu arada benım aracım otomatık.

lerolande

muayene de sorun çıkarmaz değil mi arkadaşlar. bende otomatik civic'ime taktırmayı düşünüyorum da.

Castiel

bende daha girmedim muayene ama bencede sorun cıkartacagını sanmıyorum

lerolande

madem öyle taktıralım bari. ne kadardı fiyatı? 350 civarı mı

Castiel

lerolande

lerolande

BHAAL

@battalgazi video için çok teşekkürler, ses gerçekten güzel, ama sadece filtre mi bu, egzosta da oynama var mı acaba? bir de simota taktıktan sonra arabanın tavrında, sarfiyatında vs cidden bir değişiklik oldu mu?

Castiel

aslında normal kullanımda hıc bı fark olmuyor

ama sesı duymak ıcın basınca yakıs artıyor tabı

ozellıle vtec acınca dahada bogurdugu ıcın genelde lımıtlerde kullanıyorum ben o zamanda ortalama 11 cıvarlarında gezıyorum

BHAAL

:) teşekkürler... yani iddia edildiği üzre pratikte hiçbir faydası yok... sadece gürültü amaçlı bir ekipman

battalgazi

hocam yakıtı hiç etkilemedi diyebilirim Mersin içinde 6.9 ortalamayla geziyorum her depoda sıfırlıyorum hiç değişmedi,filtreyi taktırdıktan sonrada sıfırladım şuanki değer o kadar basmama rağmen 7.1 de..okula gelişimde hiç devir yapmadan vites değişim ışıgına göre vites değiştirdiğimde 6.1 gösteriyordu filtreden sonra yıne aynı şekilde kullanarak 6 lt gördüm aşağı yukarı aynı değerleri çıkıyor..ama sesı duyacam deyıp sürekli abanırsanız Allah yardımcınız olsun :)

lerolande

battalgazi saol bilgiler için. bir de beygir artışı oluyor mu? ben istanbulda şehir içi 10lt den aşağı inemiyorum. o yüzden sıkıntı olmuyo pek. alıştım bu değerlere :D en fazla 11ltreye çıkar o da pek etkilemez beni. birde arabayı babamda kullanıyor bazen. düşük devirde çok bağırıyor mu? hani o 3bin deviri geçmez. 4binden sonramı bağlıyor kükremeye :D

battalgazi

gaza yumuşak sakin bastıgın sürece ses orjınal filtreyle aynı,bende sizin gibi sürekli bağırmasından dolayı taktırmaya çekiniyordum ama öyle değil gazı köklediğiniz anda bağırma başlıyor beygir artışı olmasada artmış gibi hissediyordunuz :)

lerolande

tamamdır o zaman bu tam bana göre. basmadığım sürece bağırmasın yeter :)

bozdemir

@Castiel siz de ki Filtrenin markası nedir? Aynı mı.  Her 2 videoda güzel,sesler tabi :)  ikincisinde daha çok iyi anlaşılıyor.

Aaaa pardon videonun üzerinde yazıyormuş.  Günde 9,5 saat bilgisayar ekranına bakmak insanı bu hale getiriyor :)

Castiel

aynen ole alt devırlerde +1 vıteste hafıf guruldaması var bu arada ben en cok o sese bayılıyorum :)

ama normal vıtes kullanımında 1 gr ses yok :)

gecenlerde babam benım arabayı aldı ızmıte gıdıyordu aradım yaw cok bagııyo bu nasıl kullanıyorsun dedı :) dedım vıtese bak bakım S demi kullanıyorsun evet ona almısım dedı sonra al dedim D ye alınca dırek duzeldı sonra :)

lerolande

hehe :) bizde S yok işte. tak D'ye gitsin. olmadı 1,2,3 sonra D :D

mehmetcan494

bendede cbıı-111 vardı yazlığa gidip geliyorduk ve yollar rampa olduğu için çok ses çıkarıyordu hanım çocuk falan rahatsız oluyodu mecburen çıkarttım.