• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.
Main Menu

The Power of Dreams budur!

Started by civicpower, November 27, 2011, 11:48:36 PM

Previous topic - Next topic

civicpower

TC 400

Cd ekranındada belirtmiş zaten ( İLAÇ ) :)

MerT01__civic

civiclerimizin maşallahı var :) 210 221 234 bile var ;)

http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim-b19.0/

burdan kendinizide tanıtırsanız :)

civicpower

Quote from: TC 400 on November 27, 2011, 11:55:47 PM
Cd ekranındada belirtmiş zaten ( İLAÇ ) :)

Çerkezköy yolunda nadir çeken radyolardan biri :) ''Scan'' onu bulmuş aslında biz sadece VTEC in sesini dinliyoduk ne güzel söylüyor of off :)

mtl34

maşallah allah kaza bela vermeden kullanmayı nasıp etsın teyıbın yanındakı beyaz parca nedır acaba

civicpower

Sağol arkadaşım amin. Bluetooth kulaklık o.

mtl34

hımm farklı bıse geldı aydınlattıgın için sağol  O:)

hondaciwic

kacaman

Quote from: MerT01__civic on November 28, 2011, 12:06:21 AM
civiclerimizin maşallahı var :) 210 221 234 bile var ;)

http://www.teamhondaturkey.com/forum/sizi_taniyalim-b19.0/

burdan kendinizide tanıtırsanız :)
234 e şüphe ile bakan varsa videom mevcuttur, bilginize :D

mtl34

şüphem yok kocaman ama video yuklersen ızlerız  O:)

ersinguzen

Şimdi burda sen şu hızı yaptın ben bu hızı yaptım muhabbetine girmek istemiyorum ama sanırım türkiye rekoru bende hafif egimli yol 247 km :D

civicpower

Quote from: ersinguzen on November 30, 2011, 09:30:24 AM
Şimdi burda sen şu hızı yaptın ben bu hızı yaptım muhabbetine girmek istemiyorum ama sanırım türkiye rekoru bende hafif egimli yol 247 km :D

katılıyorum sana :) ankara haymana yolunda 241 i gördüm bende, yani gidiyor bu makinalar

ersinguzen

Quote from: civicpower on November 30, 2011, 09:15:35 PM

katılıyorum sana :) ankara haymana yolunda 241 i gördüm bende, yani gidiyor bu makinalar

Gidiyor ama çogu insan inanmıyor :D

kartal54

Araç stock mu peki???
Ben o kadar hızlara çok uzun zamanda çıkılır diye tahmin ediyorum ama 5. vitese de güvenim pek yok... Hızlanması iyi değildir diye tahmin ediyorum...

ersinguzen

Quote from: kartal54 on December 11, 2011, 11:26:25 AM
Araç stock mu peki???
Ben o kadar hızlara çok uzun zamanda çıkılır diye tahmin ediyorum ama 5. vitese de güvenim pek yok... Hızlanması iyi değildir diye tahmin ediyorum...

Evet araç stockken denemiştik abimle aracı satalı nerdeyse 1.5 sene oldu o yuzden fotolardan falan eser kalmadı 5 e guvenme zaten :D