• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Civic HB Type-R Body Kit

Started by supremum, April 28, 2012, 11:24:02 PM

Previous topic - Next topic

supremum

Bir süredir bir kaç konuda yazmış bazı arkadaşlarla görüş paylaşmıştım. Yaklaşık 25 gün önce body kit siparişi vermiştim. Parçalar geldi ve serviste montajı yapıldı. Yurtdışında oldukça popüler bir uygulama ama Türkiye'de Civic HB zaten az var ve üzerine uygulama yapanlar gerçekten çok az. İşlemler bitince sonuçları paylaşacağımı söylemiştim. Yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından fotoğrafları paylaşıyorum. Ben yapılan işten ve sonuçtan memnunum. >=ok












rotasızKAPTAN

çok güzel olmuş,açıkcası gelecek sene type s düşünüyorum,maliyeti ne oldu size.önden typerdan farkı yok,kazasız belasız

Cmlky

Maşallah Çok Güzel Olmuş.Kazasız belasız..

yklklc

Çok yakışmış kaza bela vermesin allah... Maliyeti ne oldu ve kim aracılığı ile getirildi bilgi verirsen seviniriz.

supremum

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Parçaların tamamı orjinal parçalar ve servis tarafından getirtilip serviste 4 saat gibi bir sürede montaj yapıldı. Yurtdışından ikinci el ürün alıp kargo gümrük işleri ile uğraşırım, montajıda bi şekilde hallederim diyen varsa daha ucuza gelebilir. Bu şekilde toplam maliyeti 3000 lira oldu.

rotasızKAPTAN

kesinlikle parasının hakkını vermiş,çok hoş olmuş.işin ilginç tarafı tr de niye bu bodykiti yapan yok

yklklc

Quote from: supremum on April 29, 2012, 11:13:20 PM
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Parçaların tamamı orjinal parçalar ve servis tarafından getirtilip serviste 4 saat gibi bir sürede montaj yapıldı. Yurtdışından ikinci el ürün alıp kargo gümrük işleri ile uğraşırım, montajıda bi şekilde hallederim diyen varsa daha ucuza gelebilir. Bu şekilde toplam maliyeti 3000 lira oldu.

Bilgi için teşekkürler...

supremum

Quote from: rotasızKAPTAN on April 29, 2012, 11:18:06 PM
kesinlikle parasının hakkını vermiş,çok hoş olmuş.işin ilginç tarafı tr de niye bu bodykiti yapan yok
Bazı servislerin parçalar uymuyor vs. diyerek geri gönderdiğine dair yazılar okumuştum. 5000 lirayı bulan fiyatlardan bahsedenler vardı. Sonuçta her halukarda fibercilerde yapılan işlere göre daha pahalı oluyor. Ancak 5000 lirada değil. İngiltere'de ön arka splitterlar, çamurluk dodikleri 500-600 pound civarı. Eksozlar 70 pound civarı. 2000 liraya yakın parçalar tutuyor. Kargo ücretleri malesef 1000 lirayı buluyor. Üstüne birde gümrük vergisi var. Aracını stok halde satmak istediği için bodykit parçalarını ikinci elde satışa çıkaranlar var. Ön arka splitter için 100 pound gibi fiyatlara bulmak mümkün. Ancak bu seferde parça parça bir kaç defa kargo yollatmak gerekiyor... Her türlü çetrefilli işler.
Serviste bu şekilde baş ağrısız ve benim içime sinen bir iş oldu. Aracımı her kullanışta biraz daha seviyorum. Böylesi çok daha iyi oldu. Kazasız belasız bir kaç yıl binmek nasip olur inşallah.

supremum

Bu arada cam filmide yaptırdım arkadaşlar.
İstediğimden biraz koyu oldu ama yapacak bişey yok.


İç ambiyans ışıklandırmayıda daha önce bir konu içinde paylaşmıştım. Yaklaşık 5 lira maliyeti vardı.


E-bay'da Type-R spoiler buldum. Yarın onu sipariş vermeyi düşünüyorum.

MaJesteLeri

Olay budur harika..Body kit gerçekten çok yakışmış maşallah.
Aracın içi desen ışıklandırma falan farklı bi ambiyans olmuş fantastik:)
Cam filmleri sıkıntı yaratmaz umarım:) beni bir kaç defa rahatsız etti trafikçi panpalar:) O yuzden daha ince 1 numara yaptırmayı düşünüyorum.
41 Kere Maşallah tekrardan.

supremum

Teşekkür ederim. Bugün spoiler siparişinide verdim. Cuma günü yurtdışından kargoya veriyorlar. :)
Eski aracımın arka camında 3 numara yan camlarında 2 numara film vardı. Uzun süre kimse bişey demedi. Bunuda aynı yaptırayım dedim. Hatta hepsini 2 numara yaptırdım. Aracı teslim alınca "Bu ne?" dedim kendi kendime. Demek ki tonlar birbirini tutmuyor. Çünkü eski aracıma göre oldukça koyuydu.
Neyse böyle bineceğiz artık.
Bu arada yan direkleride karbonfiber kapladım. >=ok

supremum

Geçen zamanla birlikte eksikleri tamamlıyoruz. Reflektörleri halledip arka stopları bir ton kararttıktan sonra spoilerde gelince onun montajına sıra geldi.



Arada pasta cilasınıda hallettim.




Haftasonu boyaya vermiştim. Bi aksilik olmazsa yarın teslim alacağım.

NeFeR

Konuyu hortlatmıs gibi olmayalımda 3000 lirliraya bu ürünleri getirten bayi hangisi özelden yazarsanız sevinirim