• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

evde kalmış bedelsiz ürünler(hiçbir şekilde satılık ürün olmayacaktır)

Started by tarantino, July 09, 2012, 11:16:49 PM

Previous topic - Next topic

tarantino

srkns

Açık Öğretim 1.sınıf okuyan (Dış Ticaret, İşletme, İktisat, Muhasebe, Banka ve Sigorta) bölümlerine ait Murat Açıköğretimin 3 tane açıklamalı soru kitapçığı, içeriği karalanmamış temiz olarak durmaktadır, işine yarayan arkadaşlarımız varsa adresini özel mesajla iletirse kargolamayı yaparım.

ed35

piscocuk

sevgili arkadaşlar çok özürdilerim işlerimin yoğunluğundan dolayı anca girebildim siteye..yarın kargoları yapıyorum.bugün için konuşmuştum ama yetiştiremedim.yarın bir aksilik olmaz ise kargoları yapar numaralarını sizlere bildiririm

piscocuk

paketler bugün yola çıkıyor arkadaşlar..güle güle kullanın umarım işiniz görülür :)

ed35

Quote from: piscocuk on July 13, 2012, 09:09:04 AM
paketler bugün yola çıkıyor arkadaşlar..güle güle kullanın umarım işiniz görülür :)
Buradan da teşekkür edeyim tekrar,sağolasın hocam :)

piscocuk

herzaman adaş..lafı olmaz..tatlıyı gönderemedik bari bununla telafi edelim :)

piscocuk

arkadaşlar elimde 97-01 sedan civicler için bagaj çıtası var bende yine siteden bir arkadaşımızdan aldım.kendi aracıma taktıracaktım..fırsat bulamadım bagajımda gezdiriyorum..sanırım takamayacağım da artık.ihtiyacı olan varsa ulaşsın göndereyim..

MerT01__civic

CMYK

Bu kampanya ya bende katılayım..

2001-2003 kasa Vtec (Sedan)  sag far (Depo Marka..camı biraz solmus)
2001-2003 kasa Vtec (Sedan)  Ön Diskler ( Orjinal ama Kullanılmış. buradan bi arkadastan aldım fakat aracı sattıgım için kullanamadım)
2001-2003 Vtec (sedan) Sag  İç Aks Lalesi (Orjinal ama hafif tornalık işi var.)
1998 Model 1.4 IS aracımdan cıkardıgım hava filtre kutusu (Orjinal ve Sıkıntısız.. ön sag tırnağı kırıktı ancak tamir ettirdim).

Resimlerini gormek isteyen arkadaslar

http://www.teamhondaturkey.com/forum/satilanlar/ce351itli_parcalar-t66370.0.html

teachers71

Bende destek vereyim.civic sol sis farı.bedelsiz verilir. şöför tarafı. yan sanayii. Tekini yolda bıraktım. Ve sıfır tesisat kabloları dahil.sadece açma butonunu arkadaşa verdiğimden butonu yok.bursa elden teslim. Bursa dışı kargo alıcıya ait.

piscocuk

Quote from: MerT01__civic on July 13, 2012, 03:02:21 PM
bende burdan da teşekkür edim Emre abi :)

güle güle kullan kardeşim...cezasız günler dilerim..bak ceza falan yersen kulaklarımı çınlatma :))

srkns

2005 sonrası jazz ön tampon panjuru sıfır olarak ambalajında durmakta işine yarayan arkadaş varsa gönderebilirim.

hsncck26

elimde transparan turuncu folyo var , bulunması zor bısı, isteyene gönderirim (öğrenci halımle elımde olan bıtek bu var :P )

srkns

samsung m600 çalışır durumda cep telefonu, biraz kasada çizikleri mevcut sadece.

YUNUS MERİÇ

hangover

oktayoo

1.4is hava filtre kutusu için talibiz arkadaşa alacaktık bulamadık bu vesile ile hediye ederseniz çok seviniriz.

gecetilkisi

bendende jamesson marka  1 adet 25 cm kabinsiz subwoofer küçük çatlakları var ama faal durumda.

Eren53

piscocuk

Quote from: Eren53 on July 13, 2012, 10:29:15 PM
bagaj çıtasına talip olabilirmiyim acaba :)

çıta senindir kardeşim iletişim bilgilerini gönder kargo yapayım..nasıl kargo olur bilmiyorum ama..uzun ince bir çıta umarım başına bir iş gelmez

piscocuk

MerT01__civic

Quote from: piscocuk on July 13, 2012, 04:20:20 PM
Quote from: MerT01__civic on July 13, 2012, 03:02:21 PM
bende burdan da teşekkür edim Emre abi :)

güle güle kullan kardeşim...cezasız günler dilerim..bak ceza falan yersen kulaklarımı çınlatma :))
yok abi merak etme :D cezadan kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışcm bakim :))