• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

evde kalmış bedelsiz ürünler(hiçbir şekilde satılık ürün olmayacaktır)

Started by tarantino, July 09, 2012, 11:16:49 PM

Previous topic - Next topic

tarantino

Quote from: srkns on July 13, 2012, 04:33:26 PM
samsung m600 çalışır durumda cep telefonu, biraz kasada çizikleri mevcut sadece.
kullanması kolay ise ben alabilirim ihtiyacı olan yoksa he bide karşıdakinin sesi geliyormu :D
:D

piscocuk

mehmet bendede nokia var..şuan ben kullanıyorum benim tlf kitlendi servise verdim..tlf gelince bu boşa çıkıcak..tabanca gibi tlf :) şarzı full kullanımda 3 gün gidiyor şaka gibi :)

tarantino

tarantino

SAYIN BEDELSİZ ÜRÜN HEDİYE EDEN ARKADAŞLAR VE BU ÜRÜNLERİ İSTEYEN ARKADAŞLAR

HEDİYELERİNİZİ VERİRKEN VE YA ÜRÜNLERİ İHTİYACI OLUPTA İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJDAN İRTİBATA GEÇMESİN SADECE BU KONU ÜZERİNDEN ÜRÜNLERİN TAKİBİNİ YAPSIN.

NEDENİ İSE BİR ÜRÜNÜ BİR ARKADAŞ BU KONU ÜZERİNDEN İSTİYOR.
DİĞER ARKADAŞ ÖZEL MESAJLA DİĞER ARKADAŞTAN SONRA İSTİYOR VE O ALIYOR.HAK GEÇMESİN ARKADAŞLAR VE BU ÜRÜNLERİ HEDİYE EDEN ARKADAŞLAR...

LÜTFEN BU KONUYU DİKKATE ALALIM...

Eren53

çıtayı bugün elden teslim aldım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum takmak için.tekrardan allah razı olsun emre abi

23korg23

konuyu yeni gördüm süper bi olay THT den başkası yaptımı bilmiyorum ama sanırım yapamazda... hangi konudan devam edilecekse diğeri kilitlensin lütfen.. elimde bişey yok düşünüyorum aklıma gelirse bende burdan paylaşırım...

piscocuk

Quote from: Eren53 on July 17, 2012, 01:42:47 AM
çıtayı bugün elden teslim aldım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum takmak için.tekrardan allah razı olsun emre abi

güle güle kullan kardeşim

dersu_06

Quote from: hsncck26 on July 13, 2012, 04:30:43 PM
elimde transparan turuncu folyo var , bulunması zor bısı, isteyene gönderirim (öğrenci halımle elımde olan bıtek bu var :P )
bu folyo ön sinyal üzerine çekilirmi?soyulmaya başladıda farın üzeri eğer öyleyse gönderebilirmisiniz?

oguzhanbekar

civic si sahipleri,elimde 8-10 tane Si sticker mevcut,normalde sahibinden üzerinden satışta ürünler fakat ihtiyacı olan isteyen olursa burdan bana ulaşsınlar,bedelsiz yollarım kendilerine problem değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-honda-civic-icin-si-sticker-30134145/detay/

burdan görebilirsiniz ürünü,ilana takılmayın ihtiyacı olana bedelsiz veririm.

ayrıca k.atatürk sticker da mevcut,bunlar arasında istediğiniz olursa temin ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mustafa-kemal-ataturk-imza-sticker-81138042/detay/

CMYK

Quote from: oguzhanbekar on July 17, 2012, 09:45:36 AM
civic si sahipleri,elimde 8-10 tane Si sticker mevcut,normalde sahibinden üzerinden satışta ürünler fakat ihtiyacı olan isteyen olursa burdan bana ulaşsınlar,bedelsiz yollarım kendilerine problem değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-honda-civic-icin-si-sticker-30134145/detay/

burdan görebilirsiniz ürünü,ilana takılmayın ihtiyacı olana bedelsiz veririm.

ayrıca k.atatürk sticker da mevcut,bunlar arasında istediğiniz olursa temin ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-mustafa-kemal-ataturk-imza-sticker-81138042/detay/

Oguzhan Selam... Beyaz Atatürk Imza Stıcker'indan bir tane istiyorum.

air-force

oğuzhan bey varsa bende k.atatürk beyaz yazıdan 1 tane istiyorum mümkünse şimdide teşekkürler imece ne güzel birsey

oguzhanbekar

tabiki,kargo adreslerini pm alayım,ilk fırsatta kargolarınızı çıkarım.
uğur abi seninkinide istersen görüştüğümüzde elden vereyim nası istersen ?

CMYK

Quote from: oguzhanbekar on July 17, 2012, 11:08:30 AM
tabiki,kargo adreslerini pm alayım,ilk fırsatta kargolarınızı çıkarım.
uğur abi seninkinide istersen görüştüğümüzde elden vereyim nası istersen ?

Acelesi yok oguzhan..  Gorustugumuzde alırım senden...

oguzhanbekar

anlaştık..ama görüşme öncesi hatırlat evden alayım abi =)

air-force kargo adresini yollarsan ilk fırsatta kargonu çıkayım hocam.

air-force

antalya hava meydan k.lığı cemal demirel adına... teşekkürler

yaso06

yasansu

toyota corolla 93-98 modellere uyumlu sağ ön ve arka kapı çıtaları (yetkili servisten alınma) siyah renk(Denizli içi elden teslim.)

EmrayB

Quote from: teachers71 on July 13, 2012, 03:51:19 PM
Bende destek vereyim.civic sol sis farı.bedelsiz verilir. şöför tarafı. yan sanayii. Tekini yolda bıraktım. Ve sıfır tesisat kabloları dahil.sadece açma butonunu arkadaşa verdiğimden butonu yok.bursa elden teslim. Bursa dışı kargo alıcıya ait.

Duruyorsa Tesisat kabloları, Talibim.

AL-BAYRAK

92- 95 sedan ön sinyal takımı var elimde orjinal beyaz ihtiyacı olan varsa pm atsın....

teachers71

Quote from: EmrayB on July 20, 2012, 11:15:50 PM
Quote from: teachers71 on July 13, 2012, 03:51:19 PM
Bende destek vereyim.civic sol sis farı.bedelsiz verilir. şöför tarafı. yan sanayii. Tekini yolda bıraktım. Ve sıfır tesisat kabloları dahil.sadece açma butonunu arkadaşa verdiğimden butonu yok.bursa elden teslim. Bursa dışı kargo alıcıya ait.

Duruyorsa Tesisat kabloları, Talibim.
evet. Özelden iletişim ve kargo bilgilerinizi  yazın.hayırlı olsun

tarantino

arsenik

Quote from: tarantino on July 21, 2012, 05:40:26 PM
depoyu boşaltıcam kısa süre sonra bakalım neler çıkıcak...

bakalaım bakalım neler çıkacak.....oynatmaya az kaldı :):):) haber beklemekten....hayırlı ramazanlar herkese ..

tarantino

Quote from: arsenik on July 21, 2012, 08:17:24 PM

bakalaım bakalım neler çıkacak.....oynatmaya az kaldı :):):) haber beklemekten....hayırlı ramazanlar herkese ..
sen alemsin yahu

bilalsahin

Quote from: tarantino on July 21, 2012, 11:59:23 PM

sen alemsin yahu

Mehmet merakla bekliyoruz depodan neler çıkacak ;)

arsenik

Quote from: tarantino on July 21, 2012, 11:59:23 PM

sen alemsin yahu

o senin güzelliğin :)