• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Yeni Civic kullanma kitapçığı arayanlar,lafım size; artık aramayın :)

Started by vtec power, April 06, 2009, 09:21:21 PM

Previous topic - Next topic

bilalsahin

Yanlış kılavuzmuş yaa :/
FK2 için olanını istesem varmıdır elinde olan?
Yardımlar için teşekkürler

caucass

Bana da civic logolu kol saati lazım bilen varsa link verebilirmi

mhmtdnr

Quote from: caucass on March 23, 2013, 09:51:05 AM
Bana da civic logolu kol saati lazım bilen varsa link verebilirmi

ben aptallık edip e-bay den aldım, link te verdikleri resimler o kadar güzeldiki fakat gelen saatler son derece berbattı... kazıklandım :)

rayman

Merhabalar;
Bende kitapçığı bulamadığım için Honda Türkiye'ye e-posta gönderdim. Elektronik ortamda göndermelerini istedim. Bir gün sonra beni cep telefonumdan aradılar meğer siteye artık kullanım kitapçıklarının soft halini yüklemişler, bu hizmet iki üç aydır var dedi beni arayan kadın. Hemde tüm kitapçıklar var, isteyen indirsin istediği kitapçığı. Honda resmi türkiye sitesinden Satış Sonrasına giriyorsunuz orada var tüm kullanım kitapçıkları. Linki aşağıya yazıyorum.  ><po

http://www.honda.com.tr/honda_satis_sonrasi.aspx

EREN DUMAN

Quote from: rayman on July 12, 2013, 11:07:31 AM
Merhabalar;
Bende kitapçığı bulamadığım için Honda Türkiye'ye e-posta gönderdim. Elektronik ortamda göndermelerini istedim. Bir gün sonra beni cep telefonumdan aradılar meğer siteye artık kullanım kitapçıklarının soft halini yüklemişler, bu hizmet iki üç aydır var dedi beni arayan kadın. Hemde tüm kitapçıklar var, isteyen indirsin istediği kitapçığı. Honda resmi türkiye sitesinden Satış Sonrasına giriyorsunuz orada var tüm kullanım kitapçıkları. Linki aşağıya yazıyorum.  ><po

http://www.honda.com.tr/honda_satis_sonrasi.aspx

Teşekkürler.

leaderhook

arkadaşlar bu link de kaldırılmış.. Kitapçık sahibi olanlar link atar ya da [email protected] adresine gönderebilir mi? teşekkürler..

leaderhook

hakko modelistlik

Quote from: leaderhook on May 23, 2014, 11:37:07 AM
teşekkürler Hakko kardeş..

rica ederim hocam niçkiniz leather   dericimisiniz ben dericiyim model ve kalıp çıkarıyorum  >=ok

ivrindili

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ahmet ben 2009 honda civic premium bugun aldım daha kullanma kitapçığını nasıl temin edebilirim göderebilecek arkadaş var mı şimdiden teşekkürler

bym4c17

eskemre