• Welcome to TeamHondaTurkey.Com.

Deri Direksiyon Kaplatmak İçin GÜNCELL BİLGİİ LÜTFENN ???

Started by ufd46, April 25, 2013, 09:55:30 AM

Previous topic - Next topic

ufd46

Merhaba arkdaşlar sitede araştırma yaptım bir arkadaşımız paylaşımda bulunmuş yaptırdığı deri direksiyon uygulaması ile fakat güncel değil paylaştığı ustanın numarası vs yanıt vermiyor.

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA UYGUN VE TEMİZ İŞÇİLİĞİ OLAN YER TAVSIYELERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM ?

faw13

nette biraz araştırma yapın dolu yer var, kendim yaptırmadım ama anadolu yakasında çok methedilen yerler mevcut, uygulama fotoları falan oluyor sitelerinde

ufd46

Haklısınız hocam dolu yer var ama en sağlıklısı ve uygun bir yere gitmek istiyorum bizden bir arkdaşın yönlendirmesiyle....

Örneğin ''ART CAR'' git 150 TL ye yapıyorlar  ''50'' TL yol = 200 TL :)

faw13

Quote from: ufd46 on April 25, 2013, 12:34:53 PM
Haklısınız hocam dolu yer var ama en sağlıklısı ve uygun bir yere gitmek istiyorum bizden bir arkdaşın yönlendirmesiyle....

Örneğin ''ART CAR'' git 150 TL ye yapıyorlar  ''50'' TL yol = 200 TL :)

Hocam nerede oturuyorsun da art car a 50 TL yol tutuyor yav :)) beşiktaşın göbeğinde adamlar

ufd46

ufd46

Kimseden fayda yok valla kendi derdimi kendim çözdüm sonunda :)

sercanim

ufd46

Topkapı da bir ustaya yaptırdım şuan için memnunum inşallah ileriye dönük bir sıkıntı çıkmaz.

BugraH4N

hocam topkapıdaki ustanın bilgilerini de paylaşta ilerde yaptırmak istediğimizde elimizle koymuş gibi bulalım :) 2 ay sonra muayeneden sora makyajlamaya başladığımda lazım olacak :D

SHADOW3446

ikitelli bagcılar güngören sanayi sıtesınde grup oto döşeme var işciligi cok temız fıyatta uygun orayı tavsıye ederım

berk-sinan